Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לסוע על 106 עם טורבו זה מתכון לאסור, הרכב שוקל כל כך קצת שתוספת כזאת משמעותית במומנט פשוט תהיה מסוכנת בסיבובים עם כל לחיצת גז קטנה הרכב יזרוק תחת ויתנהג מוזר, לא הייתי בונה 106 טורבו ומעטים שעושים את זה , דורש יכולת ריסון גבוהה לא להתרסק בין היתר כי אין דפרנציאל מתאים.

אפילו שלשים מצערות ביחד עם כל השיפורים שהולכים זה כנראה יקר יותר מטורבו אבל אנשים מעדיפים כ"ס על פני מכת מומנט של טורבו , גם אני לא רואה איך יש צורך ... תתקים מנוע 16V יעלה לך אותו דבר וגם יהיה לך מנוע חדיש יותר ( NFU ) וגם לא יחסר לך כוח אלה אם כן אתה ממש חולה נפש , לא מאמין שצריך יותר מ 150 כ"ס על כזה רכב בשביל להנות ממנו כמו שצריך בלי לפחד לתת גז ולהיכנס בעמוד. אפילו על הספקים גבוהים בלי טורבו שמקפיץ את המומנט אפילו יותר אנשים מתקינים דפרנציאל QUAFFIE או בסגנון הזה למנוע מהרכב להשתולל בכל לחיצה קטנה של הגז בסיבובים.

להשקיע על מנוע 8V זה בזבוז כסף אדיר , מנוע NFU עולה כ 3K גג ביחד עם התקנה של רכיבים אחרים ואישור ( אם יתנו, לא יודע מה עם זה בתקופה שלנו ) יוצא יותר זול ומשתלם הרבה יותר .

מי אנחנו שנחליט בשבילו מה טוב לו, אנחנו בגדר המלצה בילבד.

פורסם

יצא לי לראות איך נוסעת 106 ראלי טורבו וזה נוסע בן זונה !

אני מכיר איזה מישהו שיש לו אחת כזאת לבנה שעשה פרויקט

וכלל בו הכל כולל הכל

לומר לך את האמת ? במצב של היום לא הייתי נכנס לפרויקט כזה

רק בגלל המשטרות (לא טסטים , לא אם יעצרו אותך בצד )

לא נעים לפתוח את הדלת בשבע בבוקר ולראות צוות של ימ"ר את"ן אצלך בבית

פורסם

אם אתה רוצה להוסיף 20 סוסים אין צורך בטורבו.

סעפת פליטה וקאמשאפט יעשו את העבוד.

המחיר יהיה בסביבות 5000. שח עבור החלקים לא כולל עבודה.

אם זה התקציב שלך לך על זה.לאחר מכן תוכל לטפל בשלדה ולהוריד את הכח לכביש.

נתן

פורסם

נתן ידידי מסכים איתך בהחלט, אבל תוכל להתייחס למה שרשמתי בעמוד הראשון של השרשור

לגבי הסעפות הראש והציפ?

לדעתי אם זה מיד שניה יכול לצאת הסכום שרשמתי בנוסף הרכב באמת יסע נחמד מאד!?

פורסם

ראש משופר יעלה הרבה כסף ואני לא מתכוון לראש שמישהו חפר בפנים וקרא לזה פורטינג סטייג 5000 !!!!!!!

אין טעם להוסיף ציפ לפני דברים שרשמתי. הוא לא ירגיש את ההבדל.

פורסם
ראש משופר יעלה הרבה כסף ואני לא מתכוון לראש שמישהו חפר בפנים וקרא לזה פורטינג סטייג 5000 !!!!!!!

אין טעם להוסיף ציפ לפני דברים שרשמתי. הוא לא ירגיש את ההבדל.

נתן נכון אבל לא רשמתי פורטינג כי אני יודע שאתה לא אוהב את המילה פורטינג במונחים הישראלים (נו החפירות בלבד) אלה רק שטח!!

אתה יודע שיכולתי גם לרשותקאפשאפט מרימים וקפיצים מחוזקים ולהוסיף לחגיגה גם מחשב ניהול

אבל זה מעלה את המחיר כפי 2!!

כשאני יביא מחשב ניהול אני בהחלט יצטרך קאמשאפט של CAT CAMS 646

אתה יכול להגיד לי מה העלות שלו לאחר כל הסיפור כשהוא כבר בארץ?

פורסם

אני לא מכיר בארץ בכלל מישהו שמיצא את הראלי, ביותר מ-30 אחוז , כולם מחפשים כוח איפה שלא צריך.

תתחיל מלהחליף את המנוע ל-16V אחרי זה תתקדם הלאה.

אתה מדבר על לא חוקי ?! תעשה לי טובה.

מערכת פליטה מלאה - חוקי ? לא.

הנמכה - חוקי ? לא.

הגדלת ברקסים ברכב - חוקי ? לא

מאשבת בלם גדולה יותר - חוקי ? לא.

ואני יכול להמשיך הלאה והלאה - במדינה שלנו כל מה שתעשה לא חוקי, אז חבל על הזמן אם אתה מחפש להיות חוקי ולהיראות חוקי , תתקין מנוע 16V NFU ומשם תתקדם , תפסיקו לחפש לעשות פורטינג ויחס דחיסה וטורבו במנועים האלה - לא סתם הם עובדים פח אשפה אחרי זה . שם אתה תקבל את כל הכוח שחסר לך ולא תצטרך יותר.

בנוגע לחוקיות אני בטוח שתמצא את הדרך לאשר את המנוע בדרך זו או אחרת , כמו חצי המכוניות שנעות בישראל ועברו הסבה כזאת או אחרת.

פורסם

ואני לא יודע איפה קאמשפטים עולים 5 אלף - אולי קיט קאמשפטים מלא עם המרימים והקפיצים והפולים עולים 5 - 5 אלף זו שוד !! בשביל קאמשפטים.

פורסם
אני לא מכיר בארץ בכלל מישהו שמיצא את הראלי, ביותר מ-30 אחוז , כולם מחפשים כוח איפה שלא צריך.

תתחיל מלהחליף את המנוע ל-16V אחרי זה תתקדם הלאה.

אתה מדבר על לא חוקי ?! תעשה לי טובה.

מערכת פליטה מלאה - חוקי ? לא.

הנמכה - חוקי ? לא.

הגדלת ברקסים ברכב - חוקי ? לא

מאשבת בלם גדולה יותר - חוקי ? לא.

ואני יכול להמשיך הלאה והלאה - במדינה שלנו כל מה שתעשה לא חוקי, אז חבל על הזמן אם אתה מחפש להיות חוקי ולהיראות חוקי , תתקין מנוע 16V NFU ומשם תתקדם , תפסיקו לחפש לעשות פורטינג ויחס דחיסה וטורבו במנועים האלה - לא סתם הם עובדים פח אשפה אחרי זה . שם אתה תקבל את כל הכוח שחסר לך ולא תצטרך יותר.

בנוגע לחוקיות אני בטוח שתמצא את הדרך לאשר את המנוע בדרך זו או אחרת , כמו חצי המכוניות שנעות בישראל ועברו הסבה כזאת או אחרת.

ידידי כל מילה חקוקה בסללע, אבל עם מה שרשמתי פחות או יותר אפשר לנסוע (בטסט להוריד את מערכת הפליטה).

חוץ מזה לא מסכים כי המנוע הזה אחרי השיפורים עובד פח זבל!!

פורסם

אומרקר או שאיך קוראים לך .

קודם כל סט קאמשאפטים ל 16 שסטומים כן עולה 5000 .

אבל אם היתה מתעמץ לקרוא היתה מבין שהמחיר שרשמתי כולל סעפת פליטה וקאמשאפט .

אני מבקש דייק בתשובות לפני שאת כותב אותם .

תודה

נתן

פורסם
אומרקר או שאיך קוראים לך .

קודם כל סט קאמשאפטים ל 16 שסטומים כן עולה 5000 .

אבל אם היתה מתעמץ לקרוא היתה מבין שהמחיר שרשמתי כולל סעפת פליטה וקאמשאפט .

אני מבקש דייק בתשובות לפני שאת כותב אותם .

תודה

נתן

נתן כמה עולה קאמשאפט למנוע NFW של CAT CAMS המספר הקטלוגי בסוף 646?

• תוכן חדש...