Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
את ההדלקת האורות האוטומטית אפשר לבטל גם בלי חיבור הרכב לדיאגנוסטיקה, לפחות באלטאה. תבדוק בספר רכב תחת daytime lights

באיביזה החדשה אין אופציה כזאת לצערי הביטול נעשה רק דרך מחשב הרכב.

בגלל חוקים שיצאו באירופה לגבי הדלקת האורות ברכב כל היום.

פורסם

אתמול סגרתי עוד 400 ק"מ של ההרצה בנסיעה נעימה מהוד השרון דרך כפר סבא, לכרמיאל, ומשם לדוריס קצבים בראש פינה.

(וחזרה לרחובות דרך כפר סבא)

הנסיעה הייתה כיפית מאוד, בנסיבות ההרצה... דוריס קצבים לעומת זאת, היה זוועה.

הבשר היה יבש, (סינטה טלה, אנטריקוט)

ההמבורגר היה טעים.

השרות היה מצויין - את האנטריקוט קבלתי על חשבון הבית בלי לבקש אחרי שאמרתי להם שהסינטה טלה היה יותר טעים לפני חמש שנים. (אמת).

בנוסף, גיליתי שהרכב שלי סובל מאותם רעשי DSG7 ידועים...

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
אתמול סגרתי עוד 400 ק"מ של ההרצה בנסיעה נעימה מהוד השרון דרך כפר סבא, לכרמיאל, ומשם לדוריס קצבים בראש פינה.

(וחזרה לרחובות דרך כפר סבא)

הנסיעה הייתה כיפית מאוד, בנסיבות ההרצה... דוריס קצבים לעומת זאת, היה זוועה.

הבשר היה יבש, (סינטה טלה, אנטריקוט)

ההמבורגר היה טעים.

השרות היה מצויין - את האנטריקוט קבלתי על חשבון הבית בלי לבקש אחרי שאמרתי להם שהסינטה טלה היה יותר טעים לפני חמש שנים. (אמת).

בנוסף, גיליתי שהרכב שלי סובל מאותם רעשי DSG7 ידועים...

לגבי הרעש מהגיר אין מה לעשות זה אצל כולם.

פורסם

בתור בעלים לשעבר של איביזה קופרה 2010 ואחרי אין ספור נסינות לכבות את אורות המעבר שדולקים אוטומטית ביום ובלילה כל עוד לא הדלקת את אורות הדרך - אני יכול להעיד שזו לא אפשרות.

אגב, במחשב הדרך המורחב הקיים בלאון קופרה ישנה האפשרות לכבות את "אורות היום" בלי שום בעיה...

בנוסף, אין באיביזה מצב AUTO באורות.

תצטרך להדליק ולכבות את אורות הדרך לפי הצורך.

באשר להום קומינג, גם אפשרות זו לא תהיה אפשרית שכן היא משתמשת בחיישן האורות האוטומטי שכאמור אין לך.

אני עשיתי וממליץ על הרצה ב-1,500 ק"מ הראשונים אבל כל אחד הישר בעיניו יעשה... יש החולקים עלי...

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
בתור בעלים לשעבר של איביזה קופרה 2010 ואחרי אין ספור נסינות לכבות את אורות המעבר שדולקים אוטומטית ביום ובלילה כל עוד לא הדלקת את אורות הדרך - אני יכול להעיד שזו לא אפשרות.

אגב, במחשב הדרך המורחב הקיים בלאון קופרה ישנה האפשרות לכבות את "אורות היום" בלי שום בעיה...

בנוסף, אין באיביזה מצב AUTO באורות.

תצטרך להדליק ולכבות את אורות הדרך לפי הצורך.

באשר להום קומינג, גם אפשרות זו לא תהיה אפשרית שכן היא משתמשת בחיישן האורות האוטומטי שכאמור אין לך.

אני עשיתי וממליץ על הרצה ב-1,500 ק"מ הראשונים אבל כל אחד הישר בעיניו יעשה... יש החולקים עלי...

גיא

גיא אין שום בעיה לעשות את זה במידה ותרצה הסבר מפורט אנא פנה בפרטי.

פורסם

הביטוח לקופרה שלי עולה 3334 שקל לשנה. כולל מה שאמרתם.

אין אפשרות לאורות דרך אוטומטים.

יש אפשרות ל COMING HOME. תקרא ב SEATCUPRA.NET מסבירים איך לעשות את זה.

לגבי ההרצה - אני לא עשיתי כמו בספר. אולי ב200 קמ הראשונים וזהו.

בקופרה יש גם בלוטוט. בספר רכב לא רשום על זה כלום. ובנוסף, כשאתה לוחץ על הכפתור, מדברים איתך בגרמנית. לך תדע איך להחליף את זה.

יש במזגן כפתור סירקולציה. נראה כמו חץ חצי מסובב. לחץ עליו.

פורסם
הביטוח לקופרה שלי עולה 3334 שקל לשנה. כולל מה שאמרתם.

אין אפשרות לאורות דרך אוטומטים.

יש אפשרות ל COMING HOME. תקרא ב SEATCUPRA.NET מסבירים איך לעשות את זה.

לגבי ההרצה - אני לא עשיתי כמו בספר. אולי ב200 קמ הראשונים וזהו.

בקופרה יש גם בלוטוט. בספר רכב לא רשום על זה כלום. ובנוסף, כשאתה לוחץ על הכפתור, מדברים איתך בגרמנית. לך תדע איך להחליף את זה.

יש במזגן כפתור סירקולציה. נראה כמו חץ חצי מסובב. לחץ עליו.

לאיזה גילאים עשית את הביטוח ? אני מניח שהביטוח שלך הוא לגיל 30 ומעלה.

המחיר לביטוח כל נהג מגיל 30 ומעלה היה זול משמעותית.

אני עשיתי לכל נהג מעל 24 בגלל אח שלי שהוא בגיל 28, למרות שבפועל הוא לא נהג ברכב אף לא פעם אחת:roll:

COMING HOME בדגם שאין בו, אפשר לעשות כל פעם באופן חד פעמי, אבל זה לא יהיה קבוע באופן אוטומטי.

לגביי הבלוטוט - שלי דווקא מדברת אנגלית.:lol:

פורסם

COMING HOME עושים כשאוטו כבוי, פותחים את הדלת של הנהג, מחזיקים ל 2 שניות אורות גבוהים ועוזבים.

יש דרך אחרת לעשות את זה?

פורסם

אני חושב שנוצר פה בלבול קל.

ה Coming Home שאני מכיר הוא כזה שאחרי כיבוי מנוע, נותנים היבהוב באורות הגבוהים, יוצאים מהרכב והאור נשאר דלוק ל 30 שניות, זה עובד, וזה עובד סבבה.

השאלה שלי הייתה על ההפך, אני מתקרב אל הרכב לאחר "בילוי" ורוצה שהאור ידלק מרחוק בעזרת השלט.

האם זה קיים? איך למה וכמה וכ"ו...

לגבי מי שסיפר על כפתור הסירקולציה של המזגן, אני מכיר את הכפתור והוא מאוד סטנדרטי.

הבעיה של פעם שמכבים מנוע הסירקולציה מתבטלת. הייתי רוצה שתמיד תהיה סירקולציה בלי ללחוץ כל פעם מחדש.

אפילו יותר מזה, למה ה Auto מתבטל כשאני לוחץ על סירקולציה???? אני מעדיף לנשום את הפחמן של ואת הפלוצים שלי מאשר את האגזוזים של מאות מכוניות שאני נוסע בקרבתן בעיר...

Peugeot 208 GTI 2016

• תוכן חדש...