Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התחדשתי באיביזה FR חדשה לבנה 3 דלתות, ויש לי כמה נושאים שאשמח אם מישהו יוכל להרחיב עליהם.

1. מה שווה מערכת הדלקת האורות האוטומטית, אם כאשר המפסק מוצב על O, האורות נדלקים לבד בלילה, אבל האורות של לוח השעונים לא נדלקים ויש חושך מוחלט בתוך הרכב כולל את מד המהירות וסל"ד ולחצמי מזגן וכ"ו? מה שקורה זה שאני צריך להדליק את האורות ידנית ואז לכבות - שזה נוגד את כל הרעיון...

2. קבלתי ספר רכב, ולא כתוב בו כלום על הרדיו עצמו, אלא רק על הידית רדיו ליד ההגה. האם אני שיכור?

3. בנוסף, אני יודע שיש את תכונת ה Coming Home שמשאירה את האורות דולקים אחרי יציאה מהרכב, מה בדבר האפקט ההפוך? הדלקת אורות כאשר אני מתקרב אל הרכב??

4. האם מישהו יודע אם יש אופציה לגרום ללחיצה על Auto במזגן והשאיר את מצב יניקת אוויר מבפנים? אני מעדיף לנשום את הפחמן והסרחון שלי, מאשר את האגזוז של המונית הלא מטופלת לפניי...

5. ספר הרכב מצויין 1500 ק"מ הרצה. אין לי בעיה לעמוד בזה - אבל יש הגורסים שצריך יותר. אנה תנו את דעתכם בנושא! (נעשה ממוצע..)

6. תודה מראש לכל העונים.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

אם המפסק על 0, זה אומר שהתאורה הפנימית כבויה. סובב אותו ל auto והכל יסתדר.

אאל"ט, לרדיו יש ספר נפרד שמגיע עם כל הניירת, תבדוק את מה שקיבלת.

אם יש לך מחשב דרך, יש שם באופציות אפשרות להגדיר שידלק כשאתה מגיע

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

3. אצלי בלאון שמתי את המתג על AUTO, כיביתי את הרכב עימעמתי ברציפות 3 שניות ויצאתי מהרכב.

שחזרתי פתחתי את הרכב ונדלקו גם האורות.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

אין אצלי מצב Auto, הכל ציורים אין מילים שמתארים את מצבי המפסק.

יותר מאוחר אצלם ואפרסם פה תמונה של איך שזה נראה בפועל.

וגם כמובן אנסה לשחק עם זה לראות אולי פספסתי משהו.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

לך יש רק מערכת CM שעובדת רק כאשר אתה בעצירה,כיבוי הרכב וקליק לאור גבוה בידית האיתות (כאילו ואתה מאותת למישהו שמסנוור אותך) לפני פתיחת הדלת .

התאורה שדולקת היא תאורת יום (אורות דרך -הקטנים) ותו לא .

לגבי האוורור אז תפעיל את המיזוג,לחץ על הסירקולציה ואז כבה.

תבקש את הספר לרדיו (יש).

לא צריך לעשות הרצה יותר ב1500 ויש כאלה שיגידו שלא צריך כלל אך רוב הגדול של האנשים עושים.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

יש לי את הקופרה הכי חזקה תענוג של אוטו

תקפיד על ה1500 ק'מ הראשונים אתה תראה שיפור משמעותי בכוח של האוטו

וכשאתה פותח את האוטו מרחוק האורות בפנים נדלקים זה הhome coming

פורסם

אוו, מידע חשוב ביותר.

dkny, אולי אתה יודע - לגבי הדלקה וכיבוי אוטומטי של התאורה ברכב בלי לגעת באף כפתור, אני לא מצליח למצוא את המצב הרצוי.

זה המפסק אורות. מה שאני רוצה זה שהאור יכבה וידלק בכיבוי והדלקת מנוע, לא אכפת לי אם הוא יהיה דלוק כל זמן כשהמנוע דלוק או רק בלילה לפי האור בחוץ, וגם - שלוח השעונים וכל התאורה הפנימית תעבוד!

1. מצב O - אורות דרך נדלקים בלילה, אבל האורות בפנים של הלוח שעונים לא. באוטו חושך מוחלט, ובחוץ אור יום...

2. המצב אחד ימינה מ O - אורות קטנים בחוץ דולקים, ובפנים הכל דלוק. (אורות חניה אולי?)

3. המצב שבו הכל עובד תקין, אבל כשאני מכבה מנוע האורות נשארים דלוקים.

אני לא מוצא את מצב ה Auto שאנשים כאן דיברו עליו... אם יש למישהו רעיון - אשמח.

1yvc4z.jpg

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

אין לך AUTO הAUTO אמור להיות אחרי ה-0.

ובמצב 0 רק הפנסי חזית דלוקים, לא פנסי חניה וגם לא הפנסים האחוריים.

אם תשים לב במתג אורות כאן בלאון אחרי ה-0 יש כיתוב, שם רשום AUTO

JE-Designs-Seat-Leon-Cupra-R-7.jpg

מה שאתה יכול לעשות זה לגשת לרדיו מילאנו שיעשו לך כמה כיוונים ב-0 שידלוק קבוע גם בפנים.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם
שלום לכולם,

התחדשתי באיביזה FR חדשה לבנה 3 דלתות, ויש לי כמה נושאים שאשמח אם מישהו יוכל להרחיב עליהם.

1. מה שווה מערכת הדלקת האורות האוטומטית, אם כאשר המפסק מוצב על O, האורות נדלקים לבד בלילה, אבל האורות של לוח השעונים לא נדלקים ויש חושך מוחלט בתוך הרכב כולל את מד המהירות וסל"ד ולחצמי מזגן וכ"ו? מה שקורה זה שאני צריך להדליק את האורות ידנית ואז לכבות - שזה נוגד את כל הרעיון...

2. קבלתי ספר רכב, ולא כתוב בו כלום על הרדיו עצמו, אלא רק על הידית רדיו ליד ההגה. האם אני שיכור?

3. בנוסף, אני יודע שיש את תכונת ה Coming Home שמשאירה את האורות דולקים אחרי יציאה מהרכב, מה בדבר האפקט ההפוך? הדלקת אורות כאשר אני מתקרב אל הרכב??

4. האם מישהו יודע אם יש אופציה לגרום ללחיצה על Auto במזגן והשאיר את מצב יניקת אוויר מבפנים? אני מעדיף לנשום את הפחמן והסרחון שלי, מאשר את האגזוז של המונית הלא מטופלת לפניי...

5. ספר הרכב מצויין 1500 ק"מ הרצה. אין לי בעיה לעמוד בזה - אבל יש הגורסים שצריך יותר. אנה תנו את דעתכם בנושא! (נעשה ממוצע..)

6. תודה מראש לכל העונים.

בתור אחד שמכיר את הרכב הזה מצויין ומעבר ללקוח רגיל שמחזיק את הרכב הזה אני ינסה לענות על כל השאלות.

1.מערכת הדלקת האורות האוטומטית מפעילה את כל האורות ברכב חוץ מאת האורות בלוח השעונים ואורות של המתגים השונים.(מיועד לנסיעה ביום בלבד) יש אפשרות לבטל את זה על ידי חיבור הרכב למחשב דיאגנוסטיקה במוסך ואז זה חוזר להיות כמו שאתה מכיר ברכב רגיל.(כל אורות הרכב כבויים במצב 0 במתג האורות או שרק אורות החניה ברכב כבויים ורק פנסי אורות הדרך נשארים דלוקים זאת אופציה לבחירתך) לפי דעתי זה המצב האידיאלי וזה מה שעשיתי ברכב שלי.(איביזה קופרה בוקנגרה לבנה)

2.נכון אתה צודק בספר הרכב בעברית לא כתוב כלום על הרדיו תבקש את הספר באנגלית הוא יותר מפורט ושם יש הסבר מפורט גם לגבי הרדיו המקורי ברכב.

3.אין פונקציה של הדלקת האורות כאשר אתה מתקרב לרכב.

4.ברכב שלך מותקנת מערכת בקרת אקלים קלימטרוניק וזה לא כמו באיביזה הרגילה בצורה מכנית. מצב יניקת האויר מתוך הרכב מתבטל בכל פעם שאתה מכבה את הרכב אין שום אפשרות להשאיר אותו קבוע ניסיתי תאמין לי גם דרך מחשב הרכב אין אופציה כזאת נכון זה לא נוח אבל זה מה שיש.דרך אגב סתם לידיעה כללית שאתה משלב להילוך אחורי הוא מפעיל את האופציה של מיחזור האויר באופן אוטומטי אבל ברגע שאתה מוציא משילוב הילוך אחורי הוא מתבטל.(נועד למניעת כניסת גזים לרכב בנסיעה אחורה)

5.ההרצה מאוד חשובה בדגם רכב זה במיוחד. שלא יספרו לך סיפורים המנוע כבר עבר הרצה וכדומה אם אתה רוצה שהמנוע של הרכב שלך יאריך ימים ויפגין אמינות לאורך זמן בצע את ההרצה כמו שצריך.

מקווה שהצלחתי לענות לך על השאלות באם יש לך שאלות נוספות אתה מוזמן לפנות אליי.

יום טוב אורן.

פורסם
בתור אחד שמכיר את הרכב הזה מצויין ומעבר ללקוח רגיל שמחזיק את הרכב הזה אני ינסה לענות על כל השאלות.

1.מערכת הדלקת האורות האוטומטית מפעילה את כל האורות ברכב חוץ מאת האורות בלוח השעונים ואורות של המתגים השונים.(מיועד לנסיעה ביום בלבד) יש אפשרות לבטל את זה על ידי חיבור הרכב למחשב דיאגנוסטיקה במוסך ואז זה חוזר להיות כמו שאתה מכיר ברכב רגיל.(כל אורות הרכב כבויים במצב 0 במתג האורות או שרק אורות החניה ברכב כבויים ורק פנסי אורות הדרך נשארים דלוקים זאת אופציה לבחירתך) לפי דעתי זה המצב האידיאלי וזה מה שעשיתי ברכב שלי.(איביזה קופרה בוקנגרה לבנה)

2.נכון אתה צודק בספר הרכב בעברית לא כתוב כלום על הרדיו תבקש את הספר באנגלית הוא יותר מפורט ושם יש הסבר מפורט גם לגבי הרדיו המקורי ברכב.

3.אין פונקציה של הדלקת האורות כאשר אתה מתקרב לרכב.

4.ברכב שלך מותקנת מערכת בקרת אקלים קלימטרוניק וזה לא כמו באיביזה הרגילה בצורה מכנית. מצב יניקת האויר מתוך הרכב מתבטל בכל פעם שאתה מכבה את הרכב אין שום אפשרות להשאיר אותו קבוע ניסיתי תאמין לי גם דרך מחשב הרכב אין אופציה כזאת נכון זה לא נוח אבל זה מה שיש.דרך אגב סתם לידיעה כללית שאתה משלב להילוך אחורי הוא מפעיל את האופציה של מיחזור האויר באופן אוטומטי אבל ברגע שאתה מוציא משילוב הילוך אחורי הוא מתבטל.(נועד למניעת כניסת גזים לרכב בנסיעה אחורה)

5.ההרצה מאוד חשובה בדגם רכב זה במיוחד. שלא יספרו לך סיפורים המנוע כבר עבר הרצה וכדומה אם אתה רוצה שהמנוע של הרכב שלך יאריך ימים ויפגין אמינות לאורך זמן בצע את ההרצה כמו שצריך.

מקווה שהצלחתי לענות לך על השאלות באם יש לך שאלות נוספות אתה מוזמן לפנות אליי.

יום טוב אורן.

אורן, תודע על כל המידע.

בלאון 2002 שהייתה לי הלכתי למוסך והרכיבו לי רכיב קטן שדואג לכבות את האורות כשאני מכבה מנוע, ולהדליק כשאני מניע לאחר כמה שניות. כל זאת כאשר ידית האורות מסובבת למצב של אורות דרך לנסיעה בלילה. ככה לא צריך להתעסק ולזכור לכבות ולשחוק את המפסק.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

בגולף TSI יש 2 תאורות בתוך הרכב, אחת מעל המושבים הקדמיים והשניה מאחורי המושבים הקדמיים ליד האחוריים.

יש אופציה או ששניהם ידלקו או אף אחד מהם.

ניתן להגדיר שרק הקדמי יעבוד והאחורי יהיה עפ"י

בחירה שלי?

ניסיתי ללחוץ על הכפתור כיבוי והדלקה של האחוריים אבל כאשר מקדימה מופעל האור, המפסק של האחוריים לא מגיב.

תודה

פורסם

אגב רק בשביל לחלוק עם חברי הפורום, עשיתי ביטוח לרכב המדובר (איביזה FR חדשה) ב 4000 שקל (מקיף)

הביטוח כולל :

1. כל נהג מגיל 24

2. החזר ישן כחדש

3. שמשות

4. החלפת גלגל

5. רכב חליפי

ושאר הירקות הרגילים.

את הביטוח עשיתי דרך סוכנת ביטוח שההורים שלי מכירים כבר 20 שנה (אם לא יותר).

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

את ההדלקת האורות האוטומטית אפשר לבטל גם בלי חיבור הרכב לדיאגנוסטיקה, לפחות באלטאה. תבדוק בספר רכב תחת daytime lights

פורסם
את ההדלקת האורות האוטומטית אפשר לבטל גם בלי חיבור הרכב לדיאגנוסטיקה, לפחות באלטאה. תבדוק בספר רכב תחת daytime lights

הם ממש לא מפריעים לי, מצידי שכל האורות שחוקי שידלקו במהלך היום/לילה ידלקו כל עוד המנוע דולק.

כל מה שאני רוצה, זה שהכל ידלק ויכבה לבד עם כיבוי והדלקת מנוע. אז כנראה שאני צריך משהו After Market.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
אגב רק בשביל לחלוק עם חברי הפורום, עשיתי ביטוח לרכב המדובר (איביזה FR חדשה) ב 4000 שקל (מקיף)

הביטוח כולל :

1. כל נהג מגיל 24

2. החזר ישן כחדש

3. שמשות

4. החלפת גלגל

5. רכב חליפי

ושאר הירקות הרגילים.

את הביטוח עשיתי דרך סוכנת ביטוח שההורים שלי מכירים כבר 20 שנה (אם לא יותר).

מצטער לקלקל לך, אבל בסוכנות ביטוח ירושלמית עשיתי לפניי כשנה ביטוח ל FR 2010 ב 3090 ש"ח (למקיף בלבד כמובן)

כל התנאים שכתבת למעלה כולל חדש תמורת ישן היו גם אצלי.

היה בחור ששאל לפניי כמספר חודשים לגביי ביטוח לרכב זהה, שלחתי אותו אליהם וגם הוא עשה שם.

אגב - אני מבוטח שם היום עם קופרה 2011, ועדיין משלם זול ממך בכ 200 ש"ח.

• תוכן חדש...