Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שני CompVR 12" 2ohm coils - 400W - 800W - - איזה תיבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, הגיכו הסאבים שלי מחול !!!!

שילמתי על כל אחד רק 450 שקל, חדשים דנדשים !

עכשיו הבעיה היא תיבה....

דיברתי פה עם כמה אנשים, נתנו לי מידות לתיבה לבניה עצמית אבל תאמת אין לי זין לזה!

אני רוצה עוצמה כמו שאתם מבינים אבל חשובה לי מאוד מאוד האיכות !

דיוק!

אז מה אני עושה? יש לי הזדמנות להביא תיבה לשני הסאבים , מוכנה, הבחור אמר מקצועית ..@!@!@ ב 500 ש"ח

ואני אומר למה לטרוח ולהכין אחת שאני יכול לקחת אחת כזו ? מה דעתכם ?

וחוץ מזה אני מתלבט בעניין המגבר לסאבים האלה.... הייתי רוצה JL 500.1 אבל אין לי כסף והוא גם חלש, אז אני החלטתי ללכת על Kicker 600.1 אבל

הייתי רוצה את דעתכם על מגברים של לנזר, או HIFONICS - הברוטוס או נמסיס, הם נראים לי חיות ויורדים ל 1 OHM, אז מה לעשות ? אולי רוקפורד 501DB או 1001DB?

האאאאאא, אני משתגע

פורסם

דבר ראשון, תתחדש ותהנה.

1. אל תשכח לתת להם חצי מהעוצמה למספר שעות של עבודה, וזאת ע"מ

לפתוח אותם. (הגמשת הממברנה, או יותר נכון את ה foam שלה)

2. אתה שואל, או עונה?

בא לך, תכין את התיבה, לא בא לך, תשלם... מה שנוח לך, לא?

3. מגבר 600 וקצת RMS יהיה טוב מאוד, רק קח בחשבון שאם תביא מגבר

יותר גדול, שלא תשרוף את הסאבים, וגם אולי תצטרך לשדרג את מערכת החשמל...

פורסם

אם אתה סומך על הבנאדם, שהתיבה שהוא מציע אכן מקצועית ומתאימה פונקט לסאבים האלה, ובנוסף לא בא לך לבנות לבד, אז שלם 500 ותהנה...

אם אתה לא סומך על הבנאדם שהתיבה מיקצועית, אז או שתחפש מישהו אחר שאתה כן יכול לסמוך עליו או שתבנה לבד...

או שתתפשר ותקנה סתם תיבה... או שלא...

פורסם

תראו אני מאוד מאוד סומך עליו , נראה לי שאני אלך על זה, אבל תראו עדיין המגבר מונו בלוק שלי לא הגיע, אני בינתיים סתם ככה מחליף את הסאב שלי איתם (ROCKFORD HE)

מגבר 301ס- חלש מאוד - 40X2 ב 4OHM - וכרגע הוא בבריג על הסאב אז זה לא ממש מזיז לסאב אפילו היום ...

אבל אני כבר רוצב לשמוע אותם ! :p

לא יכול לחכות..... אבל מה אתפ אומרים על מגברים של HIFONICS? כי הם זולים יחסית .... ובכלל על המגברים שציינתי שם ?

ערן

פורסם

מגבר שיציב ב1 אוהם לא יתן לך כלום מכיוון שכשתחבר את שני הסאבים יחד תגיע להתנגדות של 2 אוהם.

לא ממזמן שאלו על אותו הסאב בדיוק, כנס לאתר של קיקר יש שם המלצות לתיבות שונות ושרטוטים.

פורסם
תראו אני מאוד מאוד סומך עליו , נראה לי שאני אלך על זה, אבל תראו עדיין המגבר מונו בלוק שלי לא הגיע, אני בינתיים סתם ככה מחליף את הסאב שלי איתם (ROCKFORD HE)

מגבר 301ס- חלש מאוד - 40X2 ב 4OHM - וכרגע הוא בבריג על הסאב אז זה לא ממש מזיז לסאב אפילו היום ...

אבל אני כבר רוצב לשמוע אותם ! :p

לא יכול לחכות..... אבל מה אתפ אומרים על מגברים של HIFONICS? כי הם זולים יחסית .... ובכלל על המגברים שציינתי שם ?

ערן

לי *היה* מגבר של הייפוניקס... למרות שהיה אצלי הדגם מהסדרות היותר נמוכות הוא פשוט ממש חזק... וממש ממש איכותי!

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם
מגבר שיציב ב1 אוהם לא יתן לך כלום מכיוון שכשתחבר את שני הסאבים יחד תגיע להתנגדות של 2 אוהם.

לא ממזמן שאלו על אותו הסאב בדיוק, כנס לאתר של קיקר יש שם המלצות לתיבות שונות ושרטוטים.

2 אוהם או 0.5 אוהם, ככה שהוא יכול לחפש מגבר שיציב ב0.5 אוהם... קצת ייקר את העסק אבל אולי משתלם.

איציק.

פורסם
דבר ראשון, תתחדש ותהנה.

1. אל תשכח לתת להם חצי מהעוצמה למספר שעות של עבודה, וזאת ע"מ

לפתוח אותם. (הגמשת הממברנה, או יותר נכון את ה foam שלה)

2. אתה שואל, או עונה?

בא לך, תכין את התיבה, לא בא לך, תשלם... מה שנוח לך, לא?

3. מגבר 600 וקצת RMS יהיה טוב מאוד, רק קח בחשבון שאם תביא מגבר

יותר גדול, שלא תשרוף את הסאבים, וגם אולי תצטרך לשדרג את מערכת החשמל...

לגבי סעיף 1.. לCompVR אין Foam, קיקר בחרו להשתמש בגומי תפור (!) בין הסל למברנה. כמובן שגם אותו יש להגמיש.. ו"לפתוח" אפילו יותר מfoam אבל זה סתם הימור שלי.

תמונה של הקיקר המדובר שימו לב לתפרים ולגומי:

KIC03CVR124_2.jpg

תמונה של סאב שמחובר לסל עם foam:

rfp3410.jpg

פורסם

2 אוהם או 0.5 אוהם, ככה שהוא יכול לחפש מגבר שיציב ב0.5 אוהם... קצת ייקר את העסק אבל אולי משתלם.

איציק.

ברור, חצי אוהם מונו. תן לינק למגבר כזה שנראה מה המחיר שלו.

פורסם

איציק.

אז אמרתי קצת, לא באמת התכוונתי :D , אבל הנה קישור למשהו עוצמתי מאוד ובאמת לא בשמיים, ממש לא.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=18797&item=5705832933&rd=1

איציק.

פורסם

לא מכיר את החברה, אבל יש שם הרבה מוצרים שלהם ורובם מגברי מונו בעוצמות גבוהות, נראה כאילו זה תחום ההתמחות שלהם ויש להם גם מגברים הרבה יותר יקרים.

איציק.

עריכה:

בדיקה קצרה בסאונד-דומיין העלתה שמדובר בחברה בינונית-גבוהה שעומדת מאחורי ההספקים המוצהרים שלה והושוותה לHifonics.

פורסם

כן נראה לי שאני אשאר עם ה 600.1 שלי ב2OHM, כי :

1. נראה לי שהוא יפתח טוב מאוד את סאבים האלה.

2. יש לו SSF

3. זה KICKER

4. אני יכול להביא את זה ללא מכס!

5. נראה לי שגם ככה קצת קפצתי מעל הפופיק ותקנו אותי אם אני טועה......לא נראה לכם שעכשיו אחרי שני הסאבים והמגבר מונו אני יהיה חייב להחליף את המגברX4 שלי למשהו יותא חזק, ואם כבר ככה אז גם לשים איזה קומפוננט טובים מקדימה שיעמדו בלחץ?

ערן

יש לי כרגע 2 6*9 KICKER - 90RMS

2 ROCKFORD FULL RANGE 60W

2 JBL TWEETERS

1 301X ROCKFORD - חלש!!!

• תוכן חדש...