Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

lotus seven

אורן
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קיימת??? :shock::shock2:

אפשר עוד פרטים, איזה 7 בדיוק? דגם? שנה...

פליקס, נרגש.

יש אחת אדומה ברמה"ש.במצב חדש.

יש אחת שחורה שנת 87 בהרצליה-זה לא לוטוס 7 - זה קייטרהאם.

יש אחת ירוקה עם CONE צהוב בחיפה-רק שהיא במצב ממש גרוע.

נ"ב-

לא .

זה שאתה אוהב את האוטו לא אומר שאתה יכול להגיע אל הבתים (המגודרים) של האנשים (העשירים) האלה כדי לראות את האוטו (חובבי רכב עם כסף-לכולם יש בבית עוד קלאסיקות) בלי להינשך ע"י כלב (אכזרי) או להיות מסולק ע"י חברת שמירה (אכזריים לא פחות).

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תומר, לא התכוונתי לנסוע לחפש קייטרהאם ברחוב, ולא לפלוש לבתים של אנשים אחרים כדי לראות אותה. סה"כ אני קצת מתורבת (פעם ראשונה בחיי קיבלתי היום א' בהתנהגות בתעודה).

בכל מקרה, לא ייבאו אותם לארץ בייבוא סדיר, נכון? זאת אומרת שכולם זה ייבוא אישי?

פליקס.

ROOONEEYY

פורסם
תומר, לא התכוונתי לנסוע לחפש קייטרהאם ברחוב, ולא לפלוש לבתים של אנשים אחרים כדי לראות אותה. סה"כ אני קצת מתורבת (פעם ראשונה בחיי קיבלתי היום א' בהתנהגות בתעודה).

בכל מקרה, לא ייבאו אותם לארץ בייבוא סדיר, נכון? זאת אומרת שכולם זה ייבוא אישי?

פליקס.

הן לא יובאו באופן סדיר.כולן הגיעו ארצה בקומבינה וכולן רשומות ברישיון כאילו הן הרכב שתרם את המנוע שלו-החיפאית הירוקה רשומה כפורד קורטינה ספורט.הקייטרהאם רשומה כאסקורט.

יש בישראל עוד לוטוסים במצב נסיעה יש כאן אלאן,אספרי,אקלאט וברמה"ש יש יורופה מושבתת כבר שנים.אלה דווקא מופיעות ברישיונות כלוטוסים והגיעו ארצה עם תיירים.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

או קיי תודה רבה על המידע,ד"א למה היה אסור להביא אותן אז (הכוונה לפני 30-35 שנה)? ולמה עכשיו אי אפשר להביא לוטוס 7, היא הרי נחשבת כאספנות?

פליקס.

ROOONEEYY

פורסם

ראשית אתה יכול לייבא לארץ איזה רכב שתחפוץ מעל גיל 30 שנה - אפילו לוטוס 7 (אם אתה יכול ומעוניין לעמוד בעלויות רכישה+הובלה+מכס).

שנית (ואני מדבר מנסיון) - לעיתים ישנן טעויות (בעיקר ברכבים מיבוא אישי שאינן מוכרות בארץ) ברישום. יש לוטוסים שנרשמו כתוצר של פורד היות והמנוע-גיר שלהן מבוססי מנוע פורד - ובלי קשר רשומים (בניירות) בדגם כלוטוס.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

הממממ... אפשר לייבא לוטוס 7 בת 30 ומעלה, ואפילו קייטרהם (שהתחילו לייצר בשנת 73 את הסופר 7), אבל - וזה אבל גדול - אסור לייבא מכוניות עם הגה ימני, כך שתיאלץ למצוא 7 מחוץ לבריטניה.

פורסם

אוקיי הבנתי, תודה לכל המגיבי\ מסבירים.

ד"א אני לא מתכוון לייבא ארצה לוטוס \ קייטרהאם 7, אולי בעתיד הקצת רחוק (בסביבות גיל 24-25).

ROOONEEYY

פורסם

איזה שטויות.

הלוטוס עדיין ברמה"ש. אני יודע מי הבעלים אבל עדיין לא יצא לי לראות את המכונית.

אני יכול להגיד לכם ב- 100% שהיא נמצאת בגראג' של מישהו מכוסה וגם כנראה שלא נסעו בה כמה שנים....

פורסם

תשמע, יש חבר הפורום, ושמו משה והרפורמרים....

הוא קנה את הלוטוס יורופה/אירופה לפני איזה שבועיים נראה לי...

יש לזה שרשור די גדול של ברכות בפורום רכבי אספנות....

אז לפני שאתה פוסל את מה שאחרים אומרים לך, אולי תחשוב לפעמים שאתה זה שטועה...

אפילו את הקישור אליו צירפו לך ואתה מתלונן... :wink:

:twisted: חולה~הגה :twisted:

• תוכן חדש...