Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת גיר מאזדה 626

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מאזדה 626 מודל 2000 ,130,000 ק"מ

לאחרונה מחליק לי ההילוך במהלך הנסיעה, פתאום יש קיק חזק, הטורים עולים ורק אם אני "משחק" עם הגז אז ההילוך חוזר.

לעתים התופעה מלווה גם בנפילה של מחוג המהירות ל0 ובחזרה.

בדקתי את הנושא במוסך מורשה וגם אצל מומחה לגירים שביצע נסיעה ארוכה ברכב והבחין בתופעה ,

לטענתו משהו נראה לו מוזר משום שההילוך מחליק אבל מה ששונה אצלי זה שהוא חוזר להילוך שממנו הוא החליק בחזרה

כאשר במקרים מסוג זה בדר"כ אחרי ההחלקה ההילוך נותר נמוך (כלומר במידה והחליק מ4 ל3 אז נשאר ב3 אחרי ההחלקה)

לאחר הנסיעה הוא מסר לי ש90 אחוז שזה הגיר עצמו ו10 אחוז שזה מחשב גיר ובמידה ואני אחליט להחליף/לשפץ את הגיר

יתכן כי לאחר מכן התופעה תחזור על עצמה ואז אני אצטרך גם להחליף את המחשב גיר...

האם מישהו מכם נתקל בתופעה הזאת? מהי המלצתכם?

שיפוץ גיר במקרה הזה יעלה כ4000 ש"ח+ מע"מ , החלפת מחשב כ1200 ש"ח

אודה לכל עזרה והמלצה.

פורסם
יש לנקות את קונקטור ובדיקת צמת החשמל של חיישן המהירות vss ולבדוק את תקינותו המכנית

גם לי נראה שצריך להתחיל בבדיקה של חיישן המהירות!.

• תוכן חדש...