Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיריון 2008 120000 ק"מ ב 39k ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מחפץ ייעוץ על סיריון מליסינג 120000 ק"מ ב 39000 ש"ח ואחריות על מנוע וגיר לשנה.

המחיר נמוך משמעותית מהמחירון עקב ליסינג ק"מ גבוה ותשלום במזומן.

חברות ליסינג אחרות רוצות על אותו שנתון ואותו ק"מ מחיר גבוה ב 8k יותר אך לא במזומן.

ברור שסיריון הוא רכב מצויין בעל אמינות גבוהה,

השאלה היא האם ק"מ כזה גבוה צריך להפחיד אותי ברמה שגם מחיר כזה אולי לא שווה.

היום אומרים שבשביל מכוניות חדישות ק"מ כזה לא כזה מפחיד.

צריך את הרכב בשביל האישה ל 10000 ק"מ לשנה (כנראה לתקופה של הרבה שנים).

תודה רבה!

פורסם

מחיר מעולה. לפי דעתי זה אופציה מצויינת. 120 אלף זה לא נסועה שאמורה להפחיד אותך,כול שכן שהרכב מיועד לעבור 10 אלף בשנה.

רק תעשה בדיקה לבדוק שאין פגיעת שילדה או חריגות כאלה ואחרות(או שחברת הליסינג תדאג לטפל בהם על חשבונה) וגם תיראה היסטוריית טיפולים לראות שגם טיפולים חריגים מעבר למה שהרכב אמור לעבור, וזהו בגדול.

פורסם

בעקרון ברכב ליסינג אין יותר מדיי טיפולים.

ראיתי שכל 15000 עשו טיפול (שמן מים וכו').

הבנתי גם שאין טיימינג בסיריון אלא רצועות כך שגם פה זה לטובתי.

יש עוד מה לבדוק ולשים לב במיוחד ?

כמובן שאקח לבדיקה אבל מעבר לכך...

פורסם

הקילומטראז' באמת גבוה אבל המחיר באמת מפתה. מסקרן אותי לדעת איזו חברה נתנה לך הצעה כזאת.

בסך הכל הסיריון מכונית אמינה יחסית ואין הרבה דברים לבדוק. מה שכן, הייתי בודק את תקינות המתלים (בולמים, משולשים וכו') ומנסה להוציא מהחברה החלפה במידת הצורך. אלו חלקים שסביר שיתחילו לסבול מבלאי בקילומטראז' כזה ולא זול להחליף אותם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קח בחשבון שיתכן שדייהטסו יוצאת מהארץ מה שעלול להשפיע על מחיר וסחירות בעתיד (אני מניח שטיפול וחלפים יהיו זמינים לכמה שנים)

פורסם

היי, אני גם חושב שזו הצעה טובה - כתלוי במצב הרכב כמובן

(ההצעה האחרונה שאני קיבלתי מחברת ליסינג היא 46,000 על סיריון 2008 מהשכרה עם אותו קילומטרז'. יום אחרי זה חזרו אלי ואמרו לי שהמחיר "גמיש")

במידה ותחליט לא לקבל את ההצעה - אשמח אם תוכל להעביר לי את פרטי המציע... :-)

תודה רבה,

נתי

nati757@gmai

• תוכן חדש...