Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי ברפרוף על מרבית ההודעות בשרשור והדבר הראשון שיש לי לומר הוא: וואו, חלק מן התגובות/שאלות של אנשים כאן פשוט הזוי בצורה בלתי נתפסת...

:-o:?:-o:?

לגופו של עניין, אני רוצה לומר כל הכבוד ליזמי הפרוייקט המבורך הזה.

כמו שאמרו כאן (מעטים מדי) לפני - עצם ההשתתפות בחוויות של יום המיונים מבורכת בפני עצמה. האפשרות לעלות לטיסה לצרפת להשתתפות בקורס נהיגה על מכוניות פורמולה רנו - צריכה להיתפס בעיני רוב האנשים כאן (גם בעיניי, לצורך העניין) כצ'ופר ותו לא.

תבואו קודם כל להנות. תפגינו את הכישורים שלכם במגוון רחב של תחומים (לא רק נהיגה) - ותקוו שקורצתם מהחומר של נהגים. ושהצלחתם לשכנע בכך את הבוחנים השונים.

אין ספק שמדובר בחלום עבורי ועבור רבים מאיתנו.

שיהיה בהצלחה לכולם.

סימון.

SPL - 143.6DB

"

• תגובות 608
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עברתי ברפרוף על מרבית ההודעות בשרשור והדבר הראשון שיש לי לומר הוא: וואו, חלק מן התגובות/שאלות של אנשים כאן פשוט הזוי בצורה בלתי נתפסת...

כמו שאמרו כאן (מעטים מדי) לפני - עצם ההשתתפות בחוויות של יום המיונים מבורכת בפני עצמה. האפשרות לעלות לטיסה לצרפת להשתתפות בקורס נהיגה על מכוניות פורמולה רנו - צריכה להיתפס בעיני רוב האנשים כאן (גם בעיניי, לצורך העניין) כצ'ופר ותו לא.

תבואו קודם כל להנות. תפגינו את הכישורים שלכם במגוון רחב של תחומים (לא רק נהיגה) - ותקוו שקורצתם מהחומר של נהגים. ושהצלחתם לשכנע בכך את הבוחנים השונים.

שיהיה בהצלחה לכולם.

סימון.

בקר טוב

כמי שעבר על השרשור אין לי אלא לאמץ את אשר נכתב מעליי כל מילה נוספת מיותרת !!

כמי שאירגן כמה אירועים בחייו ,יישר כח על היוזמה והתעוזה לחלום כה גבוה!!!!

מישל

פורסם
אכן כן, ההרשמה פתוחה מגיל 16 לנשים וגברים, אין צורך ברישיון.

תודה על התשובה, נרשמתי למיונים.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם
בערוץ שלכם ביוטיוב ראיתי שרק 50 אנשים עוברים הלאה. וכאן אמרת 10% מהמשתתפים.

מה מהם הוא הנכון?

זה תלוי במספר האנשים שיסבסדו את מימון הנסיעה.. אופס, במספר האנשים שירשמו למיונים.

שים לב כמה הקלות יש, אתה יכול להרשם מגיל 16, בלי רשיון, בלי ריאה העיקר שתתפוס חבל ותוכל למצמץ בעין ימין שמאל לסירוגין...

כן, צריך כושר גופני גבוה, אינסטינקטים בריאים, ידע בנהיגת מירוצים, סיבולת, יציבות נפשית וכ"ז בכדי להתחרות בקארט, קל וחומר F3...

אתם יודעים אי אפשר לתת פרס של 30 מליון שקלים בלוטו מבלי להכניס 50 מליון והמבין יבין.

בסופו של יום יבחרו העלית של העלית, אף אחד לא יפקיר F3 ביידי נהג אחר...

ישנם 10 סוגי אנשים בעולם: כאלה שיודעים בינארית וכאלה שלא...

פורסם
זה תלוי במספר האנשים שיסבסדו את מימון הנסיעה.. אופס, במספר האנשים שירשמו למיונים.

אתם יודעים אי אפשר לתת פרס של 30 מליון שקלים בלוטו מבלי להכניס 50 מליון והמבין יבין.

שמע, הגישה הזו של אנשים כמוך, שגורסת שיזמים שמבקשים גם להרוויח חוטאים - היא אחת הסיבות לחוסר יזמות בענף הזה.

אנשים כמוך צריכים להיחסם מלהשתתף ביום המיונים.

לא רוצה לשלם? לא רוצה שאולי היזם ירוויח? פשוט אל תרשם. אל תכתוב. אל תכנס לפורום הזה בכלל, וזהו!

אף אחד לא צריך לראות רמיזות עוקצניות של אנשים שליליים וטמאים שחושבים שהעובדה שמישהו שמשקיע ממרב זמנו ומרצו, מקים פרוייקט מבורך ודואג לכל כך הרבה פרמטרים שאתה בכלל לא מסוגל לחשוב עליהם ובדרך מנסה גם לקבל תמורה שלא בהכרח תעלה בקנה עם כל ההשקעה הזו - היא לא לרוחו. פשוט מוציא אותי מדעתי לראות שיש אנשים כאלו.

אני חייב לומר שהתופעה הזו, ברמת המאקרו, נפוצה בצורה שפשוט פוגמת בכל רצון טוב של עשייה. אתה רואה את זה בכל מקום.

חוסר הפרגון שחללחל בחברה שלנו פשוט הפך למקובל בצורה מפחידה. יותר מזה. אם פעם דובר בחוסר פרגון, היום זה כבר התדרדר לשמחה לאיד שהפכה למכנה משותף אחד גדול. אנשים פשוט שמחים, ממש נהיה להם טוב, כשלמישהו אחר רע. זה פשוט מזעזע.

חומר למחשבה..

נ.ב.

אינני קשור בשום צורה או דרך למפיקי ומארגני האירוע. (האמת היא שאפילו לא נרשמתי עדיין)

:) :)

SPL - 143.6DB

"

פורסם

סימון תרגע,

אמרתי את זה בגלל האשליות הניטעות פה בלב האנשים.

אין לי שום בעיה, להיפך, אני חושב שזה יפה מאד לקבל כ"כ הרבה עבור 333 ש"ח, אם לשם כך אתה מגיע...

אבל להשלות אנשים ש 10% עוברים או שכ"א יכול להתקבל, זה פשוט לא ככה.

אנשים יפסלו עוד לפני שיבחנו, כי הסטנדרט הוא נמוך מדי ומה שאותי מעצבן הוא הולכת שולל!

אל תדאג, אני לא הולך למיונים...

ישנם 10 סוגי אנשים בעולם: כאלה שיודעים בינארית וכאלה שלא...

פורסם

אהלן, כמו רבים, אני רוצה לראות כמה אני רחוק מהחלום, ואין לי בעייה לשלם 333 שקל על החוויה.

ישנה בעיה אישית קטנה, והיא שאני נמצא מחוץ לארץ בין ה 8-19 בספטמבר.

וצירוף מקרים הוא שאני נוסע לראות את הפורמולה 1 במונזה!!

דיברתי עם *3837 לפני יומיים ורציתי להרשם רק עם יבטיחו לי יום מיון בין ה 20-22.

שם אמרו לי שאי אפשר להבטיח כלום אבל יחזרו אלי. בינתיים רק קיבלתי 3 פעמים למייל את התקנון.

אני מחכה מן הסתם לשיחת טלפון.. אז עד מתי לחכות לפני שאני נהיה נודניק ומתקשר שוב? 

!! there's no such thing as too much power

פורסם
נס הרים זה ממש לא טוב!!

שום כביש ציבורי לא נועד לכך ובדיוק בשביל זה הספורט המוטורי מקודם ובגלל זה כל כך הרבה אנשים כל כך שמחים ומתרגשים כאן.

זו דעתי בכל אופן. :)

אני לא זוכר אם כתבתי את זה בהתחלה, אבל חזקו ואמצו על פועלכם והנכונות והמוכנות לענות על שאלות ראויה להערכה.

שיהיה בהצלחה!

תודה רבה לירן ושיהיה המון בהצלחה.

פורסם

שלום לכולם!

בהחלט יוזמה מבורכת, והלוואי וזאת תיהיה הפריחה של הספורט המדהים הזה!

שלום אביחי.

נרשמתי ליום המיונים דרך הטלפון, ביום ראשון, ואך אחד עדיין לא חזר אליי.

שלחו לי את התקנון במייל וזהו.

מתי ייצרו איתי קשר?

פורסם

שיהיה בהצלחה לכולם.

סימון.

תודה סימון, אהבתי מאוד את מה שכתבת וזה גם הרגשתי בנושא.

בהצלחה במיונים.

פורסם
סימון תרגע,

אמרתי את זה בגלל האשליות הניטעות פה בלב האנשים.

אין לי שום בעיה, להיפך, אני חושב שזה יפה מאד לקבל כ"כ הרבה עבור 333 ש"ח, אם לשם כך אתה מגיע...

אבל להשלות אנשים ש 10% עוברים או שכ"א יכול להתקבל, זה פשוט לא ככה.

אנשים יפסלו עוד לפני שיבחנו, כי הסטנדרט הוא נמוך מדי ומה שאותי מעצבן הוא הולכת שולל!

אל תדאג, אני לא הולך למיונים...

נכתב כבר שחור על גבי לבן שהנבחרת תמנה בסופו של דבר 50 נהגים. מה זה משנה אם זה עשרה, עשרים או חצי אחוז מכלל הנבחנים?

אלו התנאים. טוב? תבוא. לא טוב? אל תבוא, אף אחד לא מצמיד לך אקדח לרקה.

אני באופן אישי מחזיק אצבעות שכל הפרוייקט הזה, מרגע המיונים ועד לרגע חלוקת הגביעים על הפודיום, יתנהל בצורה מופתית. אני אפילו אשמח בשביל מארגני האירוע אם זה אכן יקרה כך.

ובבקשה, בואו לא נהפוך את השרשור הזה לשרשור תיאוריות קונספירציה. אם יש שאלות ענייניות, אנא העלו אותן כאן וחסכו מאיתנו את כל השאר.

תודה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
בקר טוב

כמי שעבר על השרשור אין לי אלא לאמץ את אשר נכתב מעליי כל מילה נוספת מיותרת !!

כמי שאירגן כמה אירועים בחייו ,יישר כח על היוזמה והתעוזה לחלום כה גבוה!!!!

מישל

תודה על הפירגון, מישל.

פורסם

אחריי שקראתי את רוב השרשור, הנה מספר מחשבות שרציתי לחלוק אתכם:

1. כל הכבוד על היוזמה - אם זה יוצא לפועל זו מקפצת ענק לכל התחומים של הספורט המוטורי. זה סולל מסלול עוקף לכל התחלואים בהם אנו נתקלים כרגע: עוד אישור תקנון ועוד תרגום לעיברית, עוד הזזת פסיק ועוד קורס לרישיון, עוד השלמה, עוד רישוי לכלי תחרותי ועוד קורס בוחנים, עוד קורס מנהלי אירוע ועוד קורס לסדרנים בספורט המוטורי, עוד הכשרת מרשלים ועוד ביטוחים ועוד ועוד... - אני מחזיק אצבעות ומאחל לעצמי בעיקר (אבל גם ליזם האמיץ שלקח על עצמו פרוייקט כזה) שזה יצא לפועל. הנה, לא צריך שנים של רגולציה - יש פתרון ועוד בחסות המדינה.

2. אני מצהיר פה חד משמעית שאם זה יוצא לפועל, המועדון המוטורי הישראלי 2010 יפנה למפיק כדי לנסות לקדם הפקת אירוע דומה של ראלי ספרינט - ודווקא לנהגים חדשים.

3. במבחני המיון נראה לי יש קצת טעות בכמות - איך אפשר למיין 10,000 איש בג'ימיקאנה? זה לוקח שבועות רבים של ג'ימיקאנות מהבוקר עד הערב. (בהנחה של 5 ימי עבודה בשבוע, 4 גימיקאנות ביום (כ"א כשעתיים לכמות של 30 איש בערך).

4. שאלה - מי השופטים הממיינים? יש שמות של הועדה, המראיינים? האם מדובר שאנשים מוכרים מעולם הרכב, כתבי רכב, נהגים מקצועיים (או חצי מקצועיים - כי אין כמעט נהגים מקצועיים אמיתיים בארץ - שזה כל עיסוקם)?

5. סליחה שאני קצת סקפטי - אבל מי שיצליח להפיק את זה - הוא בעיניי לפחות - קוסם! מוכשר ביותר.

בהצלחה, עבור כולנו,

אלון חלווה

נ.ב.

להכניס את כל מה שנכתב ב 330 ש"ח זה מחיר מציאה. רק ג'ימיקאנה פשוטה לארגון הכי בסיסי תעלה לדעתי כפול. ועוד לא דיברנו על וינגייט, ראיונות, בדיקות רפואיות, הטסות לחו"ל. נראה לי שהיזם עלול עוד למצוא עצמו מכניס יד לכיס לממן את התחייבותו - אלא אם יש מימון מהמדינה.

מה שמעלה את השאלה - יש מימון ממשרד הספורט או מהמשרד לפיתוח הנגב והגליל שראיתי, כי הם מעורבים בנושא?

אלון

פורסם

שים לב כמה הקלות יש, אתה יכול להרשם מגיל 16, בלי רשיון, בלי ריאה העיקר שתתפוס חבל ותוכל למצמץ בעין ימין שמאל לסירוגין...

כן, צריך כושר גופני גבוה, אינסטינקטים בריאים, ידע בנהיגת מירוצים, סיבולת, יציבות נפשית וכ"ז בכדי להתחרות בקארט, קל וחומר F3...

בסופו של יום יבחרו העלית של העלית, אף אחד לא יפקיר F3 ביידי נהג אחר...

אתה קורא לזה הקלות, אנחנו קוראים לזה הנגשה של האירוע לכלל האוכלוסיה ולא למקצוענים בלבד, ייתכן ורוב הנבחרת תהיה מורכבת ממקצוענים אבל יש לי הרגשה שיפתיעו אותך ואותי, גם אם מדובר בבודדים.

לבוא ולטעון שכל אחד יכול לבוא ולהשתתף זה פשוט אומר שלא קראת את השירשור, אחת השאלות של בחור כאן הייתה שהוא רואה בעין אחת בלבד והאם הוא יכול להשתתף, לצערי אחרי מספר בדיקות התשובה שנאלצתי להחזיר לו הייתה שלילית ואת האמת כאב לי להחזיר לו תשובה כזאת.

העובדה שהיזמים רוצים גם להרוויח על העובדה שלהם נראה לי לגיטמית, אבל במדינה שלנו פירגון הוא משהו שקשה להוציא מאנשים, אבל גם זה בסדר כי לא בשביל זה הם הקימו את האירוע, הם חולמים להביא את הספורט המוטורי ארצה ולהיות מהראשונים שיתחילו כאן מסורת ארוכת שנים.

תודה לכל המפרגנים אנחנו לא לוקחים זאת כמובן מאילו.

• תוכן חדש...