Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, מחר קבעתי לראות לאנטיס 323 שנת 2001 עם 230K ק"מ.

בעל הרכב טוען שהרכב טופל רק במוסך מורשה וברור לי שהכל פונקציה של האכפתיות שהרכב נהנה ממנה, אבל בכל זאת, בקילומטרז' כזה לצפות לבלאי גבוה של רכיבים מרכזיים? גיר? מנוע? מנסיונכם, מתי רכיבים כאלה מתחילים להתפגר?

תודה.

פורסם

ברור שיש בלאי ברכיבים לאחר 230,000 ק"מ, גם אם נהגו ברכב בכפפות של משי.

לא ניתן לחזות כמה ישרוד כל רכיב, אבל בהחלט ניתן להעריך שאם המנוע טופל ויטופל כמו שצריך גם בעתיד אז צפויים לו עוד כמה מאות אלפי ק"מ עד שיזדקק לשיפוץ גדול (או החלפה) וניתן להמר שגם הגיר יתפקד בסדר לעוד כמה עשרות אלפי קילומטרים עד שיזדקק לשיפוץ.

כמובן שמחר בבוקר התמונה הזו יכולה להתהפך על פיה, וזה תסריט שיכול להתרחש גם ברכב עם חצי ושליש מהקילומטרז' הנ"ל.

בקיצור - אם אתה מוכן לקחת את הסיכון והמחיר תואם לכיסך לך על זה. אם אתה רוצה להיות בראש שקט יותר מצא רכב מטופל אך עם פחות קילומטרז'.

בוא לא נשכח שאחרי הכל מדובר במכונה, ומכונה בת 10 יודעת לספק הפתעות גם אם היא נושאת את לוגו מאזדה על חרטומה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם המנוע טופל באדיקות במים הנכונים ובשמן הנכון אזי אמור להיות לך שקט, מנוע לא אמור להתפגר לפני 400K הבעיה היא הגיר האוטומטי שאי אפשר לדעת למה לצפות, לחיצה או יותר נכון מה שנקרע בשפת העם קיק דאון כשהרכב קר ובד"כ זה על הילוך 2 מאיץ את הדרך לשיפוץ גיר, עקב האכילס באם וכאשר אצלך צריך להיות דאגה לגיר (גם על המנוע), ושים בצד לפחות 5K להפתעות, כי אין מה לעשות גם הגיל עושה את שלוץ.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

כלומר שאם נוציא מהמשוואה את הסיכוי שמשהו יפתיע אותי משום מקום (וזה כמו שאמרת יכול לקרות בכל רכב ובכל מצב) ואם הרכב באמת שמור כמו שמספרים לי אז הגיוני להאמין שיש לרכב עוד כמה שנים לפני שהמצב יתחיל להתדרדר? או שאני קצת אופטימי מדי?

בנוסף, הרכב נמכר ב-5-6K מתחת למחירון, אני מניח שזה בגלל הקילומטרז'. האם יש מקום לנסות להוריד את המחיר עוד על בסיס הטיעון הזה או שזו כבר הוזלה רצינית מספיק?

פורסם

בזמנו (לפני שנתיים) כשחבר חיפש וקנה, רכב עם קצה שילדה היה נמכר במחירון + אני לא מדבר אפילו על השמורות שביניהן שהיו נחטפות בשניות.

המצב קצת השתנה ולהגיד לך כמה היא בדיוק שווה זה אתה תחליט על סמך השוק, לטעמי תשקול שוב כי בכל זאת הרכב לא צעיר עם כל הכבוד לסמל האמינות והביקוש המשוגע שהיה לרכב הזה.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...