Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז קודם כל נחמד לראות שהרוב עדין פה, אני אישית הרבה זמן לא נכנסתי :oops:

אז בפעם האחרונה שהייתי פה זה היה כישראל סיים לבנות לי את המערכת ומאז לא נכנסתי ממש לפורום, אני לא יודע אם זה בגלל חוסר הפנאי והזמן שהיה לי או פשוט כמו רוב המשוגעים פה שברגע שהחיידק נכנס אליהם הוא לא יכול לצאת.

אז חברים אני צריך את המלצתכם לרמקולים חדשים 6x9, את ה T1693C שלי מכרתי ועכשיו אני זקוק לרמקולים חדשים.

סיבת המכירה הייתה בעיקר בגלל שהציאו לי מחיר טוב אבל האמת שאני מחפש משהו יותר מפלצתי מהם (או אינדאני, איך שתרצו).

מבחינת הגברה אני מסודר (Kicker KX650.4) לכן רציתי את המלצתכם לרמקוליים אחורים שיהיו יותר חזקים מהרוקפורד הנוכחיים שהיו לי, וכן אני מאמין שזו משימה דיי קשה כי גם ליפני שקניתי אותם הדרישות היו לרמקוליים מאוד חזקים.

התקציב עומד בערך על 700 ש"ח אבל אם אפשר דרומה יותר מה טוב.

תודה לכולם ובהצלחה.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

לא הבנתי משהו. היה לך את T1693C Rockford שעולים באזור ה800. מכרתה אותם, ואתה עכשיו רוצה לקנות יותר טובים מהם ב700.

תקן אותי אם אני טועה.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

אל תתייחס למחיר שרשום בזאפ. קניתי אותם במחיר מסויים ומכרתי במחיר קצת גבוהה יותר ממה שקניתי. השאלה שלי אם יש רמקולים חזקים יותר מהם אם בכלל, כי בשרשור הקודם הם היו בראש סדר העדיפויות.

פורסם

לא רוצה להיות משוחד אבל ה6X9 שיש לי בחתימה יתאימו לך בול 90RMS והם הרבה יותר חזקים מהרוקפורד הזבל הנ"ל.

ואני יכול להביא לך אותם ב400שקל. חדשים עם קבלה מחנות.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

הרוקפורד שהיו לי מסדרת ה Power (הגובהה ביותר) היו בעלי 110RMS, אני לא חושב שאני רוצה לחזור אחורה אלה להתקדם קדימה.

פורסם

לדעתי אינפיניטי קאפה

BMW E36 328------Pioneer p90rs

Eton PA800.4 + PA 560.2 + ECC 1200.1

Audio Development Double W600 + Double VIPERA F8

Audio Development MM4 +MM1

פורסם

אני מאמין שזה פחות הנתונים היבשים ויותר תאכלס מה שהרמקול הספציפי יכול להציע, אני מאמין שהרוקפורד שהיו לי הם בין ה 6x9 החזקים והעוצמתיים שיש היום ולכן זאת תהיה בעיה למצוא משהו יותר חזק במחר יחסית שפוי.

פורסם
חבל שאין לי מגש רגיל מעץ, הייתי שם 2 סטים

בדיוק מה שבאתי להציע.

אם אתה מחפש עוצמה יותר חזקה משמעויתי במחיר סביר, ריבוי אלמנטים יביא אותך לשם.

אם אתה רוצה רק זוג אחד, הרץ אנרג'י אמורים להיות די חזקים. ההיי אנרג'י עדיפים אך לא בתקציב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...