Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדי אני לא בטוח שכך הוא הדבר

הטוויטרים האלו יודעים באמת לתת בראש כשצריך אבל הם ניתנים לריסון על ידי זוויות ומיקומים

מסכים איתך לגבי הנחתת הטוויטר בדרך יותר מקצועית (בניית קרוס או הוספת נגדים) אך ורק לאחר שנוסו האופציות הפשוטות והקלות יותר בכיוון ומיקום הטוויטר

אבל היות והטוויטר הנ"ל הוא טוויטר מתכתי אז מטבע הדברים הוא יותר אגרסיבי מטוויטרי המשי

במקרה של TAsraf זה כנראה גדול עליו

אני אישית יכול להגיד שברוב המקרים (מעל 95%) הטוויטר יושב בול על בעלי הסטים הנ"ל

דרור

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דרור

זה בגלל ש95 אחוז מבעלי הסטים הנ"ל חושבים שככה גם צריכה להשמע מערכת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה זה "חושבים שכך צריכה להישמע מערכת" אדי ?

יש למישהו איזו בעלות על האידיאולוגיה של "איך צריכה להישמע מערכת ?"

דרך העבודה התיאורטית והמעשית שלי מונהגת מתוך התפיסה שכל אחד וטעמו הוא

ואני משתדל לאורך השנים להתאים את המוצר לבן אדם ובטח שלא להיפך

במקרה הזה סדרת ה B וה K מתאימות יותר לאנשים בעלי טעם חד, חריף, ואגרסיבי במוסיקה ובמקביל בעלי תקציב לא גבוה

מעבר לכך הסט בסוף הוא ורסטילי וניתן לשחק עם התוצאה הסופית באחוזים משתנים די גבוהים

כך שבהחלט ניתן לספק איתו גם קהל יותר מעודן (אני לא מתכוון לחיוב או לשלילה בהגדרה מעודן) עד לנקודה מסויימת שמעבר לה ההצעה שלי תהיה להחליף טוויטר וקרוס

במקרה הזה אני חושב שמבחר האופציות לשינוי תוצאת החדות בטוויטר עוד לא נוסה דיו

אבל אני בהחלט מעריך את דעתך ואת הפיתרון שהעלית ומעניין אותי לנסות אותו באופן אישי

אעשה זאת בשבוע הקרוב ואשמח לדווח על התוצאה אם הת"רד עדיין יהיה אקטואלי ולא ייסגר מחוסר עיניין לציבור :wink:

דרור

פורסם

דרור

אני אנקט בגישה הנשית.

אני לא צריך להסביר את עצמי, אתה יודע בדיוק על מה אני מדבר

:-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא יודע - במרפאה הפלסטית אמרו לי שאין להם סכין מספיק גדול בכדי לחתוך כזה דבר

:-P

אבל מה שבאמת מפחיד זה שאתה חושב על זה ועוד אחרי שמיכל אמדורסקי קפצה אליך לביקור, בכלל מפחיד :wink:

פותח השרשיר מוזמן לשחק עם הסט והזוויות שלו כמה שהוא רק רוצה

אחרי שהוא יגלה שעם סט שני חלקים פשוט יחסית זה:

או שאתה לא מקבל מספיק מהמידבאס והטוויטר נעים

או שאתה מקבל מספיק מהמידבאס והטוויטר צורח

או שאתה מקבל מספיק מהמידבאס אבל הטוויטר מופנה בזוויות מוזרות בטירוף ומאבדים על הדרך את רוב הפירוט שלו או את כל הפירוט שלו שגם ככה ברמת כניסה - אין יותר מידי למה לצפות למעט סטים בודדים מאוד שניתן לספור על כף יד אחת.

ואז אתה מגיע למסקנה אחת שהיא או לעבור להגברה אקטיבית או להנחית את הטוויטר

אבל פותח השרשיר מוזמן לשבור לעצמו את הראש ואת הת*ת במקום פשוט לקבל עצה שתחסוך לו ים של זמן, תעלה לו גרושים ותיתן לו חיוך גדול על הפנים.

Pioneer TS-X150

פורסם

טוב אדי עוד נושא שלא נסכים עליו בסוף אין חדש תחת השמש

העיקר שזה נעשה בחיוך ובמטרה חיובית :wink:

לגבי אמדורסקי אז אשאיר זאת לדמיונך רק אוסיף שבאחד הפעמים היא הגיע לבקר לבושה בחליפת טניס קצררררררהההה ..... וזה נראה מאוד מאוד טווואווב

דרור

פורסם

הרבה תופעות של צרימה מגיעים מהמידבאסים :)

אני אוהב לראות שרשורים כאלה שחוזרים על דברים שהייתי מסביר לפני כמה שנים

you're welcome :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

סליל והתקנה יפתרו את הבעיה הזו גם :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

אז קוראים לך אדי:-)

לא לשכוח את הספק הנגדים, שלא יקנה נגדי רבע וואט...או שהוא יוסיף את חוש הריח לחגיגת הצליל

עריכה

יצאתי טמבל, הגבתי על הדף הראשון. נא להתעלם..

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם
אדי

אתה הרבה יותר נחמד כשאתה נשי :-P

מציע לשקול שינוי רדיקלי יותר ?? :-) (כאילו חיצוני לא רק פנימי )

דרור

אני אוהב אותו ככה.אל תיגעו!!! :inlove::inlove:

ליאור

פורסם

פולני\פולניה מה זה משנה - מפלצת איך שלא תביט על זה

:-P

איך מוצאים פולניה בודדת באצטדיון מלא באנשים?

נכון - משחררים את הנשר, הוא כבר ימצא את הנבלה!

Pioneer TS-X150

פורסם

אוקי חבר'ה לאור התגובות הנפלאות והעוזרות שלכם החלטתי לבצע את התיקון בשלבים הבאים:

1. לנתק את הטוויטרים ולבדוק האם המיד בעייתים :

למרות שאני בטוח ב90% שהטוויטר הוא הבעייתי, כשאני שם את היד על הטוויטרים פתאום הסאונד הרוצח נעלם ושומעים יפה מהמיד, איך שמורידים את היד החרב קטאנה יוצאת ומתחילה לרצוח :twisted:

אם זה לא הטוויטרים אז לעבור לשלב הבא :

2. למקם את הטוויטרים במיקום אחר :

- הפתרון הזה נראה לי יותר ריאלי, פתחתי שרשור בפורום טכני לגבי איך לפרק פתחי מזגן, שם זה התכנון למקם אותם.

navbits_finallink_rtl.gif איך לפרק פתחי מזגן בסוויפט שנת 92?

אם זה לא המיקום של הטוויטרים אז לעבור לשלב הבא :

3. לקנות / לייצר LPAD בעל כפתור ווליום שתהיה לי שליטה מלאה על ההנחתה :

- מאיפה אפשר לקנות אחד איכותי עם אפשרות שליטה על ההנחתה, האם יש מדריך לייצר אחד כזה?

אם זה לא המיקום של הטוויטרים אז לעבור לשלב הבא :

לשבור את הטוויטר ולקנות אחד אחר :D

תודה רבה לכם אני מאוד מעריך את העזרה שאתם נותנים, עבודת קודש!...

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

לגבי 1 - זה שרשיר נפרד במידה ותגלה שהבעיה בכלל במידבאסים - לא נראה לי משום מה.

לגבי 2 ו 3

נתחיל ב3

www.madisound.com

תבדוק לגבי LPADים של פוסטקס בהספקים של 50 עד 100 וואט (למרות שנראה לי שגם 15 וואט יהיה מספיק)

בשרשיר שלי של הנחתה אקטיבית אתה תוכל לראות שניים כאלה של YUNG שמיועדים לעמוד ב50 וואט עד כמה שזכור לי - עושים עבודה נהדרת!!! וגם זולים יותר.

לגבי 2

עד כמה שזה ישמע לך הזוי - אני ממליץ להוריד את הטוויטרים לקיק פאנל ולכוון אותם לידית ההילוכים. (וזו כבר תיבת פנדורה אחרת - בוא לא נפתח אותה מבלי שתנסה קודם כל)

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...