Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לרכוש רנו קליאו BII שנת 2003 ידנית עם ק"מ נמוך - 85000.

לקחתי את הרכב לבדיקה - ולהלן התוצאות. יש לציין שהרכב עבר טסט לפני שבועיים,

טיימינג לפני 15K , והוחלפו הבלמים, מערכת המזגן האלטרנטור וכל הגומיות של מערכת המזגן.

בולמי זעזועים הוחלפו גם הם לאחרונה

טופס הבדיקה לא חלק, ולכן אני מעוניין לדעת איזה דברים פה הם משמעותיים ואיזה לא.

האם שווה לקחת את הרכב ב 6 מתחת למחירון (הנמוך ממילא) או שהתיקונים יותר יקרים מהשווי של הרכב.

יש לציין שבנסיעת מבחן הרכב הרגיש טוב, למעט רעידות בזמן בלימה (גם מצויין בדו"ח)

תודה רבה

מנוע מערכת קירור מערכת דלק מערכת הצתה:

רעש מערכת תזמון ושסתומים - לטפל, רעשים ונקישות פנימיים - 3 , נזילות שמן קלות , סימני שריפת שמן, לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה. רעש פנימי ממיסבים קל, לבטל רעשים ולחזור לשמיעת מנוע, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים, לטפל במערכת קירור, סיבובי מנוע לא יציבים, לטפל במערכת הזרקה, לתאם מנוע, צינור אויר פגום.

מערכת פליטה תקינה

סרן קדמי ומערכת היגוי

סטיות הגה קלות , נקישות במתלה, לתקן זויות ומערכת היגוי ואיזון.

קפיצים

בולמי זעזועים קדמיים ואחוריים חלשים (הוחלף)

שלדה ומרכב ליקויים בעלי משמעות נמוכה

שבר כנף קדמית , פגיעות פח, לחיצות קלות בגג, תיקוני פח וצבע, כיפוף קל בפח אחורי, צבע דהוי

שלדה ומרכב ליקויים בעלי משמעות שולית

גומיות לדלתות וחלונות פגומות, ריפוד פגום, כיפוף בפגוש\תיקון, פגמים בצבע.

מערכת בלמים - ללא פירוק גלגלים

רעידות בבלימה, לפרק גלגלים ולבדוק כולל איביאס. לכוון בלם יד

צמיגים

צמיגים לא זהים

מערכת תאורה כולל מצבר

תאריך מצבר 8.08 מצבר ישן אין אחריות. פנס אחורי שבור

העברת כוח

מצמיד מפריד גבוה (בלאי) . חופש צלבים, רעש מתיבת הילוכים, חופשים במנגנוני הילוכים , נזילת שמן קלה בתיבת הילוכים. בדיקת תהל אינה שלמה עד לתיקו ןהליקוי ובדיקה חוזרת.

מחוונים

תקינים

הערות

חובה עליך לגשת למוסך על מנת לקבל הצעת מחיר לתיקון כל הליקוים המופיעים בדו"ח, יש צורך לפרק גלגלים במוסך ולבדוק עובי רפידות, מערכת בלם ומערכת למניעת נעילת גלגלים, לא נבדקו מערכות חימום ומיזוג, יש לבדוק בנסיעה חימום ומיזוג, לא נבדק ממיר קטליטי - אין אחריות, לחץ דחיסה נמדד באמפרים

פורסם

אני חושב ש 6 אלפים מתחת למחירון לרכב בן 8 עם 85 אלף ק"מ + כל מה שהושקע לאחרונה+טסט לשנה זה לא רע בכלל.

הרכב לא עבר תאונה רצינית.

לגבי הליקויים, קשה להפריד בין כסת"חים של המכון לבין מה שצריך לתקן מיד\בקרוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני גם חושב שהמחיר דיי משקף את מצב הליקויים ברכב.

מצחיק שהמכון רושם לבטל חופשים במנוע ולחזור לבדיקה, כאילו מדובר בכיוון פרונט שזה "לשחק עם כיוון של ברגים".

ממליץ לקפוץ למוסך שמכיר את הרכב כדי לקבל הצעת מחיר לתיקון ולברר מה מרשימת הקניות שהמכון רשם רלוונטי ומה כסת"ח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כמו שזה נראה לי, הכנסת הרכב לאחר הקניה לטיפול תקופתי במוסך טוב (לא קל למצוא כאלה לרנו) ואולי למכון פרונטים יפתור 99% מה"ליקויים" שבטופס המצ"ב.

תנסה להוציא מהמוכר את עלות מכון הפרונטים (עוד כמה מאות שקלים) וקח את האוטו.

הוא במצב טוב לשנתון, לפי הבדיקה לעיל.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...