Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי סוויפט 2011 החדשה 1.2 GLX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכוולם , היום הסתכלתי קצת על הרכב הזה באתרים וכולם משבחים את הסוופיט החדשה

שהיא מרוחוות נראת טוב ,תמיד היא הייתה נראת לי טוב ושובבה ,אבל השנה משבחים אותה עם המנוע החדש 1.2 ואומרים שהוא די חסכוני... ובאמת רוב האתרים אומרים שנהנו מהנסיעה ושהרכב שווה הבעיה הבנתי שהמחיר גבוה יחסית 104 אלף והוא קבוצה 2 והוא סוזוקי שיש על החברה הזאת סטיגמה

יש מישהו שרכש את הדגם הזה ?יודע עליו ?נסע עליו ?הבנתי שהוא לא מהיר ולא ספורטיוי אני צריך לנסיעות בעיר רוב הזמן

וקצת חסכוני האם זה נכון עליו ??

אשמח מאוד להמלצות חמות או לכאלה שיגרמו לי להתרחק ממנו תודה

פורסם

איזו סטיגמה יש על סוזוקי בדיוק? תבצע עליו נסיעת מבחן ותדע אם זה הרכב הבא שלך. מבחינה ויזואלית, לפחות לטעמי, הוא אחד מהסופר מיני היפות שיש היום בשוק. מעבר לזה אין לי איך יותר מידי לעזור לך.

נ.ב

104 אלף ש"ח זה עוד מחיר סביר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

החיסרון העיקרי: היבואן מרבה במבצעי מועדון "חבר" ואחרים ב10% הנחה.

זה פוגע כמובן במחירי המשומשות לעומת יפניות מובילות (מזדה/ טויוטה).

אם זה לא מפריע לך, אפשרי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

האמת נראה שאף אחד עדיין לא קנה את הסוזוקי סוויפט החדשה

ובכלל אין דיבורים עליה... הדור היוצא מילא את כבישי ישראל והחדשה?

• תוכן חדש...