Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*מנהלים אבקש לא למחוק הודעה זו ולהביע תמיכה במחאה.

חברים יקרים שלום רב,

לפני כ8 חודשים התחלנו במחאת הדלק, במהלך התקופה ולאור הנחישות במאבק וההתמדה הצלחנו להצית את סכר המחאות שאנו חווים בימים אלו בכל רחבי הארץ.

אם זה מחאת הקוטג' ואם זו מחאת הדיור, כולם זועקים עם כותרת שונה אך המטרה והתוכן זהה, פשוט רוצים לחיות בכבוד!!

בימים אלה יודיע על עליית מחיר הדלק בעקבות מחירה של חבית הנפט, אך מאידך אנו נאלצים עדיין להמשיך לשם מיסים מטורפים על מוצר בסיס כדלק.

כשהדלק עולה כל שרשרת השינוע מתייקרת ולכן כל מוצרי הצריכה עולים וימשיכו לעלות.

השטח התחיל להתעורר וזה הזמן שלנו כצרכני דלק לצאת מבועת האדישות ולצאת לרחובות.

במוצאי השבת אנחנו מגיעים להפגין ביחד עם מחאת הדיור ברחבת המוזיאון בתל אביב, ולמחות ברחבי העיר.

ב29.7 תתקיים עצרת וצעדת מחאה כנגד יוקר המחייה והמיסוי על הדלק.

אתם מוזמנים לנקוט עמדה ולצאת למאבק: "צועדים לעתיד זול יותר"

http://www.facebook.com/event.php?eid=210414495670991

אתם מוזמנים להצטרף להפוך לאקטיבים בדף הקבוצה בפייסבוק:

"לעצור את עליית מחירי הדלק!!!"

סירטון המחאה:

שלכם,

זאב גראואר.

A5 flayer.jpg

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ומה עושה מי שאין לו פייסבוק?

ממעוניין להצטרף.

בגלל זה העלתי את הפלייר.

ואולי זה הזמן לפתוח פייסבוק :)

פורסם

דווקא היה לי חשבון בפייסבוק וסגרתי אותו מכל מיני סיבות.

ושאלה לי אלייך בתור המארגן של המחאה למה המחאה רק בתל אביב ולא בעוד ערים או בכמה ערים במקביל?

יש לי גם כמה חברים שיהיו מעוניינים להשתתף במידה והמחאה תהיה בערים נוספות.

פורסם
דווקא היה לי חשבון בפייסבוק וסגרתי אותו מכל מיני סיבות.

ושאלה לי אלייך בתור המארגן של המחאה למה המחאה רק בתל אביב ולא בעוד ערים או בכמה ערים במקביל?

יש לי גם כמה חברים שיהיו מעוניינים להשתתף במידה והמחאה תהיה בערים נוספות.

תל אביב זה הלב של המדינה, גם הסיקור התקשורתי הוא הרבה יותר רחב בתל אביב.

במקביל אנחנו פועלים לארגן מחאה כוללת בכל רחבי הארץ אך זה יתבצע כשנבין שהשטח מוכן לפעולה ואנשים מוכנים לצאת לשטח.

אני מאמין שאנחנו במצב הטוב ביותר שהיינו בו מאז תחילת המחאה והתעוררות החלה.

ושלא תבין לא נכון, אני לא תושב תל אביב, אני תושב מגדל העמק והמרחק לתל אביב הוא לא קטן אך למען מטרה כל כך חשובה אני מוכן להרחיק ולהגיע גם לתל אביב. אני עושה זאת למעני ולמען עתיד ילדיי.

פורסם

אני ההייתי ***מעלה*** את מחיר הדלק ועל ליסינג, ומוריד מס על מכוניות.

חיסכון של עשרות אחוזים בצריכת דלק לאומית מובטח.

הממשלה הזאת לא עמדה בלחץ פופוליסטי ונסוגה גם מהעלאת מס על הדלק, וגם על הליסינג.

נקווה שלא תתפתה לצעדים נמהרים שיביאו לקריסת שוק הנדל"ן, בעיקר בפריפריה.

פורסם
תמחאו גם על המיסוי על המכוניות. למה רכב חדש צריך לעלות פי 2 מאירופה וארה"ב?

מזה "תמחאו" ?

תבוא למחות. תצטרף וותצרף אנשים נוספים. או שאתה מאלה שעדיפים שאחרים יעשו עבורם את העבודה והם ישארו לשבת במזגן

ולצקצק בלשונם ?

ולמקרה שלא קראת \ קראתם את דבריו של זאב: צעדת מחאה על "יוקר המחייה והמיסוי על הדלק". המחאה מזמן אינה רק על המיסוי המטורף על הדלק. הדלק הוא הסמפטום הבולט לחזירות הממשלתית.

פורסם
מזה "תמחאו" ?

תבוא למחות. תצטרף וותצרף אנשים נוספים. או שאתה מאלה שעדיפים שאחרים יעשו עבורם את העבודה והם ישארו לשבת במזגן

ולצקצק בלשונם ?

ולמקרה שלא קראת \ קראתם את דבריו של זאב: צעדת מחאה על "יוקר המחייה והמיסוי על הדלק". המחאה מזמן אינה רק על המיסוי המטורף על הדלק. הדלק הוא הסמפטום הבולט לחזירות הממשלתית.

כמובן שלא התכוונתי ש"יעשו בשבילי את העבודה". הניסוח לא היה טוב. התכוונתי שצריך גם למחות על זה.

כמובן שיש עוד הרבה דברים ששוחטים אותנו.

הייתי בברצלונה, שישיית בירה קרלסברג עולה 2.5 - 3 יורו, שזה בערך 14 שקל. בארץ המחיר הוא פי 3 בערך. עוד דוגמא לאיך ששוחטים אותנו.

Skoda Octavia 2002 TDI Automatic

פורסם
תמחאו גם על המיסוי על המכוניות. למה רכב חדש צריך לעלות פי 2 מאירופה וארה"ב?

אולי כי בישראל חיים רק 8 מיליון תושבים ובארה"ב חיים 330 מיליון? לאיזה מדינה יהיה יותר כסף ממיסים? אז אולי למדינה שיש כסף יותר ממיסים היא יכולה להוריד במיסוי על הרכב? אולי אדם שחיי במדינה שמייצרת מכוניות בעצמה משלם פחות מאדם שחיי במדינה שצריכה לייבא את הרכב מחו"ל?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אולי כי בישראל חיים רק 8 מיליון תושבים ובארה"ב חיים 330 מיליון? לאיזה מדינה יהיה יותר כסף ממיסים? אז אולי למדינה שיש כסף יותר ממיסים היא יכולה להוריד במיסוי על הרכב? אולי אדם שחיי במדינה שמייצרת מכוניות בעצמה משלם פחות מאדם שחיי במדינה שצריכה לייבא את הרכב מחו"ל?

אז הפתרון ברור - צריך לעבור למדינה גדולה, המייצרת רכבים בעצמה. תודה על העצה, אני כבר עובד על היישום זמן מה :)

פורסם

יש להם יותר כסף ממיסים אבל גם יותר הוצאות(משטרה ,צבא ,תשתיות וכו ) כי יש שם יותר תושבים , ככה שזה לא פרמטר להשוואה .

פורסם
אני ההייתי ***מעלה*** את מחיר הדלק ועל ליסינג, ומוריד מס על מכוניות.

חיסכון של עשרות אחוזים בצריכת דלק לאומית מובטח.

הממשלה הזאת לא עמדה בלחץ פופוליסטי ונסוגה גם מהעלאת מס על הדלק, וגם על הליסינג.

נקווה שלא תתפתה לצעדים נמהרים שיביאו לקריסת שוק הנדל"ן, בעיקר בפריפריה.

+1 כמה טוב לקרוא משהו שפוי בימים טרופים אלה

פורסם

איזו שטות.

מזכיר לי שניסיתי פעם להסביר לאדם לא משכיל מהו הערך פאי (pie) ואיך הוא מהווה יחס בין היקף המעגל לקוטרו,

תמיד הוא אמר לי: "אבל איך ייתכן שבכל מעגל ההיקף ארוך ב-3.14?" ולא הצליח להבין יחס מהו.

330 מיליון תושבים זה לא איזה בובות צעצוע שמפקידות לחשבון המדינה מיסים ותו לא, כנראה שאתה לא מספיק מעורה

אבל התושבים האלה עולים כסף, הרבה כסף, ולא, המדינה לא יכולה לחלק לכולם מכוניות בזול כי היא מרוויחה כסף מהתושבים

הרבים היושבים בחיקה.

גם בנוגע לייבוא הדבר לא תמיד נכון. בארץ יש חברה לייצור רמקולים high end, אחת ויחידה, אני יכול להגיד לך שלייבא

רמקולים באותם סדרי גודל של רמות בד"כ יוצא יותר זול, גם אחרי מיסים.

ותדאג לממשלה שביום שיצוץ מפעל לייצור מכוניות בישראל (חה? - לעולם לא נוכל לצמצם את הפערים העצומים בטכנולוגיות

שכבר פותחו בחברות הרכב האחרות) היא תדאג לתמחר זאת כך שרוב עם ישראל יחזור לטויוטה ולמאזדה שלו.

• תוכן חדש...