Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,היום ביקרתי במגרש מכוניות עבור מכונית קטנה וחסכונית בתקציב של עד 35K והכי טוב שמצאתי זה הגרדנה פונטו דיי חרושה עם 150K ק"נ שנת 2008 יד 2,והייתה עוד פונטו ספייס 2005 מצב מעולה יד 1 100K ק"מ,עכשיו אילו מבין הרכבים הלוו עדיף לי לקחת מבחינת אמינות בלבד!?

ד"א הגרנדה עולה 26 אלף והספייס 19אלף

פורסם

לשניהם רמת אמינות טובה באופן כללי אבל לגרנדה 150 ק"מ ב3 שנים, אולי היא מהשכרה או משהו כזה, אל תתקרב קח את הספייס או שתמשיך בחיפוש.

פורסם
לשניהם רמת אמינות טובה באופן כללי אבל לגרנדה 150 ק"מ ב3 שנים, אולי היא מהשכרה או משהו כזה, אל תתקרב קח את הספייס או שתמשיך בחיפוש.

הגרנדה הייתה בהשכרה ואז קנה אותה אדם פרטי שרשום כיד 2

פורסם

150 ב 3 שנים זה המון ועוד מהשכרה,אם אתה תירצה למכור אותה עוד כמה שנים,המחיר יהיה ברצפה. בגלל זה היא נמכרת במחיר הזה,אני אישית הייתי הולך על הספייס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
150 ב 3 שנים זה המון ועוד מהשכרה,אם אתה תירצה למכור אותה עוד כמה שנים,המחיר יהיה ברצפה. בגלל זה היא נמכרת במחיר הזה,אני אישית הייתי הולך על הספייס.

חשבתי על זה,ואת המכה הראשונית היא ספגה(הגרנדה) ככה שאני לא יוכל להפסיד יותר מ15 K בעוד כשנתיים כשאמכור אותה

עכשיו השאלה היא מי מהמכוניות תספק לי אמינות טובה יותר לצד נוחות נסיעה בצורה המשתלמת ביותר

פורסם

כמה ק"מ אתה עושה בשנה?

הרכבים הם ידנים?

לגבי אמינות שתיהן פחות או יותר זהות,הספייס נמכרת הרבה זמן,וחוץ תקלה ההגה החשמלי,בדגמים הראשונים אין משהו מיוחד.

נוחות? כדי שתבצע על שתיהם נסיעה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כמה ק"מ אתה עושה בשנה?

הרכבים הם ידנים?

לגבי אמינות שתיהן פחות או יותר זהות,הספייס נמכרת הרבה זמן,וחוץ תקלה ההגה החשמלי,בדגמים הראשונים אין משהו מיוחד.

נוחות? כדי שתבצע על שתיהם נסיעה.

אני נוסע בסביבות ה10-13 אלף ק"מ בשנה

לגבי הפונטו ספייס אני יודע על כל המחלות שלה מכיוון שהתעניינתי בה לפני מס' חודשים,על המחלות של הגרנדה אין לי מושג

נ.ב הרכבים הם ידניים

• תוכן חדש...