Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השוואה בין הסיאט איביזה SC של 2009 ל2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בתערוכת מכוניות של סיאט לפני כמה ימים ורציתי להתעייץ איתכם לגבי משהו...

סיאט איביזה SC 2009 ידני,5הילוכים נפח מנוע 1600

לעומת

סיאט איביזה SC 2011 ידני, 5 הילוכים 1200TSI.

אני שאלתי את הנציג בחברה למה המכונית החדשה היא לא 1600? התשובה שלו הייתה כזאת,מנוע הTSI הוא מנוע טורבו וטוב יותר מהמנועים של הסיאט הישנות יותר, בנוסף הכוח תאוצה(מומנט מירבי ) גבוה יותר משל הסיאט ה2009\2010 ולכן מבחינת מהירות שתי המכוניות שוות והסיאט החדשה אפילו גוברת עליה.

עכשיו רציתי לדעת אם זה באמת נכון ? בהשוואה אני מדבר על שני רכבים חדשים והמשקל שלהם זהה.

פורסם

אוקי אז ככה מבחינת כח לשתיהם יש 103 כ"ס כך שפה אותו דבר. המומנט המירבי

ב1.2 המומנט מושג בסלד הרבה יותר נמוך כך הרכב מרגיש יותר זריז

ומהירות מ0-100 ב1.2 מושגת ב9.5 שניות לאומת 10.2 ב1.6

כמו כן מנוע 1.2 TSI של הקונצרן זכה בפרסים על מנוע הכי טוב בקטגוריה בין 1.0 ל1.4 כך שהוא נציל וחיסכוני בדלק יותר מאשר ה1.6 הישן

המינוס היחידי הוא שבמהירות 100 קמ"ש הסלד ב1.2 הוא יותר גבוה אבל זהוא עניין פסיכולוגי לחלוטין אין לו השפעה בכלל.

נסעתי על שתי הרכבים ו1.2 מרגיש יותר קל יותר זריז כמו כן משקל הרכב קצת יותר נמוך לא משמעותי נראה לי ב50 ק"ג לא יותר.

עם מחירי הדלק כיום המנוע מושלם לצרכים רגילים.

נסעתי גם באוקטביה עם אותו מנוע ואפילו שהרכב הרבה יותר גדול הוא לא מרגיש כבד במיוחד בעיר כך שאין לך מה לדאוג

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

כן זה מה שאני שואל כי אני לא מבין במנוע TSI מן הסתם שאני ישאל מה עדיף. ואם היית קורא טוב את השאלה היית רואה שכתבתי בהשוואה ששני המנועים חדשים.

בכל מקרה תודה רבה על העזרה =]

ודרך אגגב מה זה הסלד?

פורסם

אם אתה כל כך מתעקש על 1.6 אני מוכן למכור לך את שלי :)

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

כן אני רוצה לקנות את הרכב, אבל בלי קשר רציתי לדעת למה הפסיקו לייצר את ה1.6 לסיאט הידנית.

AS-21 למה אתה מוכר את הרכב שלך?

פורסם
כן אני רוצה לקנות את הרכב, אבל בלי קשר רציתי לדעת למה הפסיקו לייצר את ה1.6 לסיאט הידנית.

AS-21 למה אתה מוכר את הרכב שלך?

למה לקנות את ה1.6 שיש את 1.2 ?

הוא קנה בזול ומחפש פראייר שיקנה במחיר מחירון !!

פורסם

אני רוצה את מנוע 1.2 החדש :) סתם תאמת אני לא מעוניין למכור זה רכב לתואר שישרת אותי עוד 3 שנים לפחות והוא עושה את העבודה נאמנה.

אם היית שואל אותי הייתי מעדיף TSI ולא 1.6.

הייתי מציע לפותח האשכול לקנות 1.2 TSI ולא 1.6

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

מישהו יודע מתי גם ה-1.2 TSI יגיע לגולף, כבר באירופה היא נמכרת עם המנוע הזה זמן מה.

כל קשת הדגמים של VAG בארץ כבר נפטרו מהמנוע המיושן הזה חוץ מהגולף והג'טה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לגולף יש את ה1.4 TSI זה יותר טוב והבדלים במחיר יהיו זניחים קשה להאמין שיביאו

לבחור ששאל מה זה סלד זה טורים של המנוע כמה אלף סיבובים בדקה עושה המנוע המד שליד המהירות זהוא סלד :-P

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

• תוכן חדש...