Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרנדה 08 ב 15K פחות מהמחירון - ממה להזהר ?

קומנט
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

נתקלתי בגרנדה 08 (על הכביש מספטמבר 08, שזה יתרון) מנוע 1400,

הדגם היותר מפואר (אני מניח שדינמיק), יד ראשונה, בעלות פרטית, לא ליסינג, לא השכרה, קנו מפיאט,

ללא תאונות, מוכן להתחייב בבדיקה על שלדה, מנוע וגיר, 60,000 ק"מ, מטופל במוסך מורשה מרכזי.

המחירון הוא 65K, הבחור מבקש 50K, טוען שאין שום דבר נסתר, פשוט צריך את הכסף דחוף מכיוון שרכש רכב חדש.

עדיין משהו לא מרגיש נוח,

למעט השוואה בין ת.ז לרשיון הרכב + בדיקת שעבוד במשרד המשפטים + בדיקה במכון לפני רכישה (שישווי גם את מספר השלדה),

מה עוד צריך וכדאי לבדוק ?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה היית קונה רכב ב-65 אלף כשיש מקבילים יוצאי השכרה שעולים 35 אלף?

מי שקונה את הרכב הזה, קונה אותו רק בגלל סיבה אחת : מחיר.

שאר הדברים כמו איבזור, בעלות פרטית, יד 1, ואפילו נפח מנוע, לא מעניינים במיוחד את מי שקונה אותו.

לבעלי הפרטיות, שעכשיו מבינים שהם עשו את הטעות של החיים כשהם קנו אותו חדש, אין ברירה אלא לחתוך את המחיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא שכנעת אותי, אתה טוען שמחיר המחירון של הרכב הזה הוא פיקציה, ומחיר השוק הוא 15K פחות ?

אני שואל ספציפית בנוגע לרכב הזה, ולא באופן כללי,

אתה אומר מתוך ידיעה שהרכב הזה נמכר ב 15K מתחת למחירון ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מינה צמח של עולם הרכב יד 2.

אני יודע שזה מה שאני הייתי עושה במידה והייתה לי בחירה בין רכב פשוט ב-65 אלף לבין אותו רכב ב-35 אלף יוצא השכרה.

ואני בטוח שככה גם עמישראל עושה. מספיק לראות ולשמוע את כול בעלי המאזדות 3 הפרטיות לא מסוגלים למכור את הרכבים שלהם כי שוק הליסינג הרג להם את המחירון.

לא אומר לך לא לבדוק טוב את הרכב לפני שאתה קונה אותו, אבל קח בחשבון שזה לא נדיר כול כך שהמחיר של הרכב נשחט בגלל מקבילים בליסינג/השכרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה פוחד שזה רכב משוכפל או משהו אתה יכול להתקשר ליבואן ולשאול לגבי הבעלים, תאריך עליה לכביש, מספר שילדה וקוד מנוע ולבדוק על הרכב + על הרישיון רכב.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ציינת כאן נקודה אקוטית: איזה גיר זה - ידני או רובוטי?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מינה צמח של עולם הרכב יד 2.

אני יודע שזה מה שאני הייתי עושה במידה והייתה לי בחירה בין רכב פשוט ב-65 אלף לבין אותו רכב ב-35 אלף יוצא השכרה.

ואני בטוח שככה גם עמישראל עושה. מספיק לראות ולשמוע את כול בעלי המאזדות 3 הפרטיות לא מסוגלים למכור את הרכבים שלהם כי שוק הליסינג הרג להם את המחירון.

לא אומר לך לא לבדוק טוב את הרכב לפני שאתה קונה אותו, אבל קח בחשבון שזה לא נדיר כול כך שהמחיר של הרכב נשחט בגלל מקבילים בליסינג/השכרה.

לא שאלתי האם עדיף רכב מהשכרה או לא, זה אינדיבידואלי (אישית, הייתי מתרחק מהשכרה כמו מאש),

אלא שאלתי האם אתה אומר שמחיר השוק של הרכב הוא אכן נמוך משמעותית מהמחירון או שזו דעתך האישית והבלתי מבוססת על נתונים.

אם אתה פוחד שזה רכב משוכפל או משהו אתה יכול להתקשר ליבואן ולשאול לגבי הבעלים, תאריך עליה לכביש, מספר שילדה וקוד מנוע ולבדוק על הרכב + על הרישיון רכב.

רעיון טוב, תודה.

לא ציינת כאן נקודה אקוטית: איזה גיר זה - ידני או רובוטי?

רובוטי, מדוע ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רובוטי, מדוע ?

יתכן שזה יכול להסביר את המחיר הנמוך. בדוק את הרכב במוסך מתמחה שמכיר את הגיר הזה ואת המערכות ההיקפיות הקשורות אליו. אם יש באחת מהן תקלה, מדובר בסיפור לא זול.

לא לוותר על התחברות עם סורק תקלות!!

כמו"כ, צא לסיבוב עם הרכב ונסה לאתר התנהגות לא רגילה של הגיר. העברות מטלטלות במיוחד תחת עומס, הילוכים שלא תמיד נכנסים, העברה ל-N תו"כ נסיעה, דוושת מאיץ שלפתע אינה מגיבה - כל אלה צריכים להדליק נורות אזהרה גדולות מאוד!

בדוק היסטוריית טיפולים, ובמידת האפשר, אם אין לך ניסיון אישי עם הגיר הזה, נסה למצוא אדם מנוסה שיתלווה אליך.

הסיבה שאני ממליץ על בדיקות מחמירות כאלה נובעות מהמחיר הנמוך באופן מחשיד של הרכב. אני מקווה בשבילך שהאליבי של המוכר אמיתי, אבל צריך לקחת בחשבון שעלולה להיות גם אפשרות אחרת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שאמרתי, אינני מינה צמח.

דעתי האישית בלבד.

אז דעתך האישית לא רלוונטית, מכיוון שלא אוספים כאן מגוון דיעות,

אלא מנסה להבין מה הנתונים,

לכן פעם הבאה רצוי שתציין מראש שזו דעתך האישית שמבוססת על כלום :-)

יתכן שזה יכול להסביר את המחיר הנמוך. בדוק את הרכב במוסך מתמחה שמכיר את הגיר הזה ואת המערכות ההיקפיות הקשורות אליו. אם יש באחת מהן תקלה, מדובר בסיפור לא זול.

לא לוותר על התחברות עם סורק תקלות!!

כמו"כ, צא לסיבוב עם הרכב ונסה לאתר התנהגות לא רגילה של הגיר. העברות מטלטלות במיוחד תחת עומס, הילוכים שלא תמיד נכנסים, העברה ל-N תו"כ נסיעה, דוושת מאיץ שלפתע אינה מגיבה - כל אלה צריכים להדליק נורות אזהרה גדולות מאוד!

בדוק היסטוריית טיפולים, ובמידת האפשר, אם אין לך ניסיון אישי עם הגיר הזה, נסה למצוא אדם מנוסה שיתלווה אליך.

הסיבה שאני ממליץ על בדיקות מחמירות כאלה נובעות מהמחיר הנמוך באופן מחשיד של הרכב. אני מקווה בשבילך שהאליבי של המוכר אמיתי, אבל צריך לקחת בחשבון שעלולה להיות גם אפשרות אחרת.

האם בדיקה לפני רכישה במכון מוסמך ואמין לא בודקת את הגיר, בפרט כשמדובר בגיר רובוטי ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אף מכון לא באמת יבדוק את הגיר "לעומק" הרי במילא כל אוטו יוצא משם עם מיליון כסתח"ים (ורובם נעים סביב המנוע והגיר..)

נ.ב.

הרכב ספטמבר 08, אחריות 3 שנים או 100K, מה אתה אוכל סרט על הגיר? יש על הרכב עדיין אחריות..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי נראה מחיר נמוך מדי לרכב עם נתונים כפי שציינת.

בלי קשר, מחירון יולי אינו 65000 ש"ח, אלא 57000+5% על דגם דינמיק.

גם עם חודשי שימוש לא הגעת ל-65 ויש לך טסט עוד חודש וחצי שעולה 1300-1400

בדוק קודם כל שלא מדובר בסוחר רכב ומשם תראה אם ממשיך.

mx-5, audi a4, alfa 159.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז דעתך האישית לא רלוונטית, מכיוון שלא אוספים כאן מגוון דיעות,

אלא מנסה להבין מה הנתונים,

לכן פעם הבאה רצוי שתציין מראש שזו דעתך האישית שמבוססת על כלום :-)

האם בדיקה לפני רכישה במכון מוסמך ואמין לא בודקת את הגיר, בפרט כשמדובר בגיר רובוטי ?

סליחה? הבאתי לך את חוות דעתי כמו שכול אחד יביא לך את חוות דעתו בקשר לסיבה למחיר הנמוך.

אם אתה רוצה לקבל עובדות בקשר לסיבה, תפנה לפורום "מדיומים שקוראים מחשבות של מוכרי רכב" מעבר לפינה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבדיקות שעושים במכונים כאלה, ובעיקר תוצאותיהן, הן גנריות. אל תבנה על זה שכל מכון טיפוסי באמת יכיר את כל הניואנסים הקטנים של הגיר הזה. גם אם הבוחן יבחין בסימפטומים מסויימים, זה עדיין לא אומר שהוא ידע לייחס להם את המשמעויות הנכונות.

מסיבה זו אני ממליץ בצורה חד-משמעית לגשת למוסך שיש לו ניסיון עם התיבות הללו ובנוסף גם לחטט היטב בהיסטוריית הטיפולים של הרכב.

אם תגיד מהיכן אתה בארץ, אנסה לכוון אותך למוסך מתמחה באיזור מגוריך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...