Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות דוושות של אאודי TT..כן זה מתאים לפולו שלי

ובצ'מפיון או רדיו מילאנו זה עולה פשוט המון,כמעט 400 לשלושת הדוושות.

ורציתי לדעת אם יש למישהו מכם מושג על פרוקיה שמחזיקה TT מפורקות ואני יוכל לקנות ממנה את הדוושות אני מקווה שבמחיר טוב...

אני ישמח לקבל תשובות..תודה!

*עדיף אם אפשר שהפרוקיה תהיה באיזור המרכז והשרון

נ'ב-לא הייתי בטוח כל כך לאיזה פורום הנושא הזה שייך אז החלטתי לשים אותו כאן כי טיפוח היופי של האוטו היא מעיין טיפול בו..אז אם החלטתם(המנהלים) שההודעה לא מתאימה לכאן,תעבירו אותה. מצטער.

פורסם

מישהו שיודע??

אפילו אם אתם לא יודעים איפה בדיוק יש דוושות..תתנו רק שמות של פרוקיות שאתם יודעים שמחזיקות אאודי(ואולי גם TT)..תודה רבה

*אני מקפיץ את ההודעה כבר על הבוקר כי זה דיי דחוף,כי הזמנתי כבר דוושת מצ'מפיון וחשבתי על אפשרות הקניה מפרוקיות רק אחרי זה..פשוט שם זה עולה ממש המון

פורסם

זה בטוח יעלה פחות מ-50 $ ואז אתה לא חייב מכס

הערכה שלי TT מפורקות תמצא רק בחו"ל

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה לא חושב שיש בארץ פרוקיות שיש בהן TT מפורקות?

אני דיי בטוח שיש דבר כזה..רק לא יודע לאיפה פרוקיה לגשת..

אם מישהו יודע מס טלפון של איזו פרוקיה או יותר שיתן לי בבקשה את המספר ואני יתקשר..רק לבדוק,מה יש לי להפסיד

• תוכן חדש...