Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלום אני מעוניין לקנות רכב משופר ויפה לזמן קצר במחיר זול

anti77
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

במחיר של 10 עד 20 אלף, אני לא יודע אם אפשר להשיג רכב משופר במחירים האלה,

אני לא רוצה לקנות רכב ולשפר אותו כי אני מוכר אותו עוד כחצי שנה וחבל לי על ההשקעה,

יהיה לי קשה להיפרד ממנו, רכב קטן, קופה אפילו, כמו מיצובישי קולט, הונדה סיוויק, וכו'

מכוניות שמתאים להם שיפורים :) אם מישהו יודע איפה ניתן למצוא מכוניות משופרות במחירים האלו,

תגידו לי בבקשה :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זהו שאני לא יודע מה זה לרשום,

אתה יודע חלונות שחורים קצת לדים בתוך האוטו, ספויילר, חצאיות, פילטר פתוח וכדומה

אתה יודע תכתוב אוטו של ערסים.... יד2 ימצא לך משהו... עדיף הונדה שמעתי שזה בא עם פרחה בילטאין בבודי קיט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

:lol::twisted::lol:

קובי שכחתי להוסיף.... ללא הגבלת הכלליות,

ממש תיזהר כשאתה עושה רוורס עם אוטו כזה, איך שהוא תמיד יהיה ילד בדואי קטן משחק מאחורי הרכב ואיך שהוא אתה תהיה דוד שלו....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

106 XSI מנוע 1.6 ידני נכנס יופי למחיר הזה, רכב קטן מהיר אחיזה טובה, 3 דלתות ונראה "ספורטיבי"

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זהו שאני לא יודע מה זה לרשום,

אתה יודע חלונות שחורים קצת לדים בתוך האוטו, ספויילר, חצאיות, פילטר פתוח וכדומה

זה רכב עם שיבורים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...