Jump to content

tomerra

  • הודעות

    10
  • כאן מאז:

הנקודות של tomerra

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. אחי, קניתי איביזה שחורה 1.2 לפני שלושה חודשים. מה אני אגיד לך, אוטו ממש כיפי, יותר כיפי מהפולו משתי סיבות 1. זה לא פולו, 2 יותר זול ויותר מפנק. מה לעשות האיבזור של הולו מביך ביחס למחיר. משהו לגבי האוטו: 1. נשבר לי אחרי שלושה חודשים הכפתור הרגיש בעולם לכיון שמשות. החליפו במוסףך ברעננה על חשבנם - כבוד אני מאוד מעריך אותם על זה. 2. הייתה לי טיוטה קורולה לבנה לפני (גם חדשה) שנתיים וחצי עצרו אותי לבדיקת אלכוהול פעם אחת. שלושה חודשים עם האיביזה עצרו אותי 4 פעמיים - פעמיים באותו ערב. כמו שאתה יכול להבין גם המשטרה חושבת שזה אוטו כייפי. אגב, אני חושב שאת הרכב שאתה רוצה אפשר להוציא ב112 ככה. הציעו לי אותו ב112 עם השיפורים וכל השמחת חיים. מה לעשות שאני לא אוהב גאנטים.
  2. לסיכום הדיון המטופש
  3. קובי שכחתי להוסיף.... ללא הגבלת הכלליות, ממש תיזהר כשאתה עושה רוורס עם אוטו כזה, איך שהוא תמיד יהיה ילד בדואי קטן משחק מאחורי הרכב ואיך שהוא אתה תהיה דוד שלו....
  4. עזוב שטויות רועי, אגב אני קנתי במבצע הקודם איביזה 1.2 ואני מרוצה עד הגג. התלבטתי מול פולו והאמת היום אני לא מבין על מה ההתלבטות. המחיר של סיאט תחרותי ביותר והרכבים פשוט תענוג לנהיגה. אני קצת מתחרט שלא קניתי את הלאון.... היא פשוט גדולה לי קצת.
  5. אתה יודע תכתוב אוטו של ערסים.... יד2 ימצא לך משהו... עדיף הונדה שמעתי שזה בא עם פרחה בילטאין בבודי קיט
  6. עזוב, הבנאדם ילד - חושב שיעשה ארביטראז על היבואן...... ילד, תגיד אם היבואן היה יכול למכור ב140 או 150 הוא לא היה מוכר? אחי כלכלה בסיסית - אין ארביטראז. אהה ואם אתה משווק כזה טוב אני ממליץ לך לקנות מהיבואן 120 חתיכות תוכל לעשות יופי של מכה - אני מתחייב שהוא ימכור לך בפחות מ95 לחתיכה - תעשה את זה דרך עסק גם תזדכה על המע"מ. אין פראירים בעירו.
  7. אני יכול להגיד לך שהפיאסטה החדשה מדהימה. לקחתי אותה לסיבוב והיא ממש ממש יפה, ממש נעימה לנהיגה ומאובזרת בצורה מדהימה - גם הצבעים נפלאים. המזדה סתם אוטו. זהו אמרתי את זה. סתם אוטו, לחבר שלי יש, הצריכת דלק רחוקה מלהיות חסכונית - או בפלנטה של נתוני יצרן (טוב שלא כתבו במפרט שהיא הופכת לרובוטריק יורק אש זום זום) אצל חבר שלי היא עושה באיזור ה12 משולב (דרומה מזה) אני גם התלבטתי בין הפיאסטה לפולו. בסוף קניתי איביזה עם המנוע החדש. לא מתחרט לרגע. פשוט רכב יותר כיפי. אגב הצריכת דלק אצלי היא באיזור ה 13.5 - 14 משולב. כמו שכתבו לך פה. רכב חדש זה לא בחינם. כדאי שגם תתחבר אליו ושיהיה לך קליק איתו. אגב כל פעם שאני רואה פיאסטה, יורדת לי דימעה.
  8. tomerra

    פורד פיאסטה?

    האיבזור סבבה, הפלסטיקה סבירה+ ההתנהלות על הכביש ממש טובה - אין עוצמה כמו באיביזה אבל ההתנהלות טובה. החיסרון העיקרי שלה היא שהמשובים האחרויים לא ממש מתקפלים כמו שריך, כאילו פורד עשו טובה שבכלל אפשר לקפל אותם קצת וחוצמזה המכונית מאוד מרווחת מקדימה ואחרוה - זה בא על חשבון תא המטען. אבל אהבתי, מאוד יפה.
  9. החלטתי להחליף את הקורולה האוטומטית 2007 שלי בסופר מיני מבריקה וחדשה, נגתי על היאריס - חוויה לא נעימה - לא הגיר אלה האוטו עצמו, קופצני, לא רך ולא נעים. נהגתי על האיביזה TSI - ללא ספק כיפי, רכב נפלא איבזור טוב נהגתי על הגז ההיברידית - במחיר שהם מוחרים את הגז אמרתי לסוכן מכירות שחבל שכל השלדה מזהב, היו יכולים לחסוך כמה קילוגרמים - מה נסגר איתם??? אבל את הפורד פיאסטה ממש ממש אהבתי. השאלה כזאת, הפורד עולה על הכביש 107K והאיביזה 113K, מוצדק? מה דעתכם מה הייתם בוחרים. ובכלל אני לא מכיר אף אחד עם פיאסטה אז אם למישהו יש רשמים, צריכת דלק אמיתית, דברים כאלה.
×
×
  • תוכן חדש...