Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חזון אחרית הימים במאזדה?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או גושפנקה רשמית שהמצב שהיה עד היום בשוק הרכב הולך להשתנות.

מקווה מאד שתם עידן (או לפחות בקרוב) תאום המחירים של היבאוניות שבה כל הרכבים "המשפחתיים" נמכרו במקרה ב120K שקל ,-+5000.

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-27178-%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-3-%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A2%D7%AA-%D7%91%D7%94%D7%A0%D7%97%D7%94-%D7%A9%D7%9C-5-000-%D7%A9%D7%A7%D7%9C.aspx

אביב8)

פורסם

סוף סוף תקווה לתחרות אמיתית. ליבואן הזה יש יכולת להביא דברים מאוד מעניינים, הלוואי ויתחילו להתעניין שם קצת יותר בלקוח הפרטי.

emotion of motion

פורסם

סביר להניח שגם בדלק מוטורס החלו להזיע...

האם אנחנו נמצאים בתחילת הסוף (של "שלטון" דלק מוטורס? של קרטל הרכב?)

ומה יבוא במקום? האם יונדאי יתפסו את מקומם של דלק או שיהיה שינוי אמיתי בשוק הרכב? האם הממשלה תשנה את מדיניותה?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
ליבואן הזה יש יכולת להביא דברים מאוד מעניינים

אסכם את מה שאמרת בשלוש אותיות: M-P-S

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לרגע חשבתי שמתחילים למכור כבר בארץ גרסאות ידניות (!!!) של רכבי מאזדה :)

בעסת אותי :(

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לדלק מוטורס יש ניסיון רע למדי במכירת מכוניות ידניות.בתחילת שנות ה 2000 הם יבאו הן את הלאנטיס והן את הפוקוס עם תיבות ידניות. המכוניות הללו שכבו חודשים ארוכים במחסני הערובה ללא דורש, ולבסוף, נמכרו בהנחות גדולות. כפי שכתבתי בשרשור שנגע לבראבו, פלח השוק של המישפחתיות הידניות עדיין קטן מאד, בניגוד לפלח השוק של מכוניות המיני, ואין הרבה סיכוי למכור כמות משמעותית של מכוניות ידניות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

את הצעד הזה דלק מוטורס הייתה צריכה לעשות לפני חצי שנה לפחות, לא עכשיו.

אני מחבב את הרכבים של דלק מוטורס אבל אני ממש לא אוהב את השחצנות של היבואן הזה כלפי הצרכן הפרטי.

פורסם

דלק מוטורס חייבים להתעורר, שוק הליסינג נרגע יחי השוק הפריט.

דגמים מיושנים מול המתחרים בטח שלא עושים להם טוב הגיע זמן ההנחות

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

יונדאי עברה את מזדה במסירות לליסינג מלפני יותר מחצי שנה.

זה גם איתות שהמשק נכנס להאטה. כמה אנשים יכולים לחגוג על כסף שאין להם. לחיות את הרגע.

כל אחד היום נוהג ברכב חדש במימון של "שלם כפי יכולתך".

פורסם
יונדאי עברה את מזדה במסירות לליסינג מלפני יותר מחצי שנה.

זה גם איתות שהמשק נכנס להאטה. כמה אנשים יכולים לחגוג על כסף שאין להם. לחיות את הרגע.

כל אחד היום נוהג ברכב חדש במימון של "שלם כפי יכולתך".

רצינו אמריקה לא?:) או בקיצור פורטיסחרוף אמריקה:

"

יש גבול אין גבול הוליווד כבר לא זוכרת

איך ומה

כמה שירים אפשר לכתוב על אמריקה

עולים יורדים חוזרים עולים לאמריקה

הדוד סאם מביט אלי מתוך שטרות ירקרקים

נשיא שחקן סוחר סמים עושים ביחד עסקים

הכל אפשר אם משלמים להיות אפילו אלוהים

עולם מושלם צבעים יפים ורק אנחנו עוד בוכים

איך ומה

"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי הכותרת כבר חשבתי שמגיעה מאזדה 3 ידנית או שאולי יש כוונה להביאת את ה מאזדה 3 MPS מנוע 2300.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אני לא מבין למה כולם כאן כל כך חושקים במאזדה 3 ידנית.

מילא גרסה ספורטיבית. אבל ידנית? כאילו פתאום זה ישנה לגמרי את כל הרכב. ועוד ב-3 שיש לה תיבת הילוכים מצויינת.

מילא בפוקוס העגלה הזאת...

בכל מקרה, ממש חזון אחרית הימים.

ה-3 נמכרת לחברות הליסינג ב-20-25 אלף שקל הנחה. ולנו נותנים 5 על הגרסה הבכירה... תודה רבה באמת.

פורסם

אני לא מסכים איתך ,אני תמיד אומר שהחסרון הגדול ביותר של המאזדה זה המנוע ותיבת ההילוכים ה"טיפשה".

שמסרבת להכיר בהילוך השני ,וכל העברת הילוך אורכת 15 דקות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...