Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חזון אחרית הימים במאזדה?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא רכב אחר לגמרי, אבל 5 הילוכים מול 4 או 6 מול 5 במשקל מופחת ותפעול ידני כן מהווים הבדל, תוסיף לזה גם מחיר רכישה נמוך יותר.

לדעתי, לפחות בדור הראשון של ה-3, גרסת ה-5 דלתות בעלת מנוע 2,000 סמ"ק, מתלים ספורטיביים יותר מאחור ותיבת הילוכים ידנית בהחלט יכלה להיות אפשרות מרנינה בנוף הישראלי.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

Nakamichi זה לא יהפוך את המאזדה לרכב ספורט או משהו ,זה גם לא אמור ,בפועל זה יפתור את אחת הבעיות של המאזדה ,במקום גיר אוטומטי טיפשי יהיה לה גיר ידני (האם הוא טיפשי? - תלוי מי נוהג) אחר כך רק חסר שיתנו לה מנוע בריא יותר והרכב הזה יהפוך להרבה יותר מעניין ,בעיקר לצרכן הלא "מתעניין ברכב" שמבחינתו מספר הכ"ס יגיד שהרכב מהיר והידני יגיד לו חסכוני\ספורטיבי.

לדעתי גיר ידני ומנוע חזק יותר יעלה את המכירות של המאזדה בארץ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני לא מסכים איתך ,אני תמיד אומר שהחסרון הגדול ביותר של המאזדה זה המנוע ותיבת ההילוכים ה"טיפשה".

שמסרבת להכיר בהילוך השני ,וכל העברת הילוך אורכת 15 דקות.

+1

כשלפעמים אני נוסעת במאזדה שלנו אני נוסעת עם הטיפטרוניק וזהו

אני מגיעה כבר ל70 קמ"ש וההילוך עדיין לא עלה, או לחילופין הוא לפעמים נשאר ב3 כשהוא צריך לרדת כבר מזמן לשני.

וגם אני חשבתי כבר שיביאו משהו ידני, ואם לפחות לא את ה"משפחתית" הסטנדרטית, לפחות את הגרסאות יענו ספורט כמו ה-3 האצ'בק.

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

לא להסחף בכותרות ובציפיות.

אם יש פתאם הנחה - שקללות את כל הגורמים, בהן יונדאי, סוף שנה שמתקרב ואולי יווצר מלאי כי תכנון ההזמנות היה אופטימי, את העייפות של קהל היעד מה-3, אולי כבר ידוע להם על דגם מחליף לעוד שנתיים-שלוש.

לדעתי תחרות של ממש לא תהיה בישראל, כל עוד חברות הליסינג הן הדומיננטיות בקביעת כמות הרכש ומחירה. המחירים יהיו די דומים, פה ושם יצוץ מבצע קידום מכירות לדגם מסויים, פה ושם האיבזור יהיה נדיב יותר - אבל הכל בצורה מזדמנת ולא כשיטה קבועה. פער מחירים משמעותי לא יהיה , כי מר ישראלי יחשב שאם משפחתית ממוצעת מוצעת ב-100K אז משהו דפוק ואולי מסדרים אותי.

כל עוד יש קונים, שכל מה שמעניין אותם זה צ'ופר באלף ש"ח - לא ישתנה דבר. ברגע שמכירות ירדו והרוכשים ידרשו הפחתה משמעותית - היא תגיע.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...