Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה זמן לא הייתי בפורום , אז חזרתי בשאלה

יש לי

רדיו דיסק

Apline 9855R

קומפוננט

Focal K2P

מגבר מונו בלוק Magnat pantera one

מגבר

Phase evolution Rs4 4x100

בזמנו התקינו לי את זה ניראה לי לא במקצועיות רבה והייית רוצה לשנות הרבה דברים

הסאונד פשוט לא וואו כמו שהייתי רוצה שיהיה ,...

למשל לעבור ל B-AMp

יעזור לי לשפר את האיכות ?

אפשרי ב קונפיגורציה שלי ?

האם מישו מכיר מקום או מישו מקצועי שיכול לכוון את המערכת בצורה מקצועית ביותר באזור המרכז ?

אני פשוט לא מכיר אנשי מקצוע מבינים בנושא הזה , יש הרבה מתקינים אבל לא הרבה אנשים טכניים,...

?.

עצות ?

Hu: iPad 2 64gb 3G Signal Extractor no DAC (Toslink digital): cambridge audio ID100 @

Processor: Alpine H701 @ 3-amps: Zapco competition C2K-4.0X.P ,C2K-3.0XP,@

Component 3-way: Sinfoni S Mono Amp: Pantera one @ Sub: HX300D

פורסם

דבר ראשון לסט כזה חובה איטום בדלתות (בידוד אקוסטי) של טנק.

דבר שני אני ממליץ לך לעבור ל-BI-AMP (אקטיבי) אין לך בעיה לעשות את זה אם הציוד שלך.

כיוונים כבר באחד המפגשים יעזרו לך אין אם זה בעיה, או אם אתה רוצה להגיע לחיפה :wink: ואני יעזור לך בכיף אני מכיר את הרדיודיסק והסט הזה של פוקאל כמו כף היד שלי, במקרה אני בעלים של K2P והוצאתי מהם כמעט 100% ממה שהם מסוגלים אבל זה אחרי עבודה רבה.

יש לך אחלה סט אפ ואת הסט שאני הכי אוהב מכל הפוקאלים.

יוני.

• תוכן חדש...