Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המבצע של סיאט- ליון 1.8 tsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכחתי להגיד לך משהו :shock:

אם אתה באמת מתכוון להחזיק את האוטו פחות משנתיים לא שווה... באמת לא שווה.

דרך אגב, אין דבר כזה מחיר מחירון ב150K.

עזוב מה שרשום שם.

זה כמו מבצעים בסופר לקראת חגים, נניח שקולה עולה 5 שקלים הרבה לפני החג.

אתה תראה סמוך לחג "מבצע", במקום 8 שקלים -> 5 שקלים!

הם רצו למכור את הרכבים שלהם ב 109/115/120/130 בהתאמה.. ודיי מצליח להם!

פורסם

הייתי שם היום, לגבי הלאון אלו אותם מבצעים ואי אפשר לרדת מעבר, לגבי האיביזה SC הם מציעים רק את הגרסה של ה1.2TSI בתצורת ידנית ואוטומט, המחיר? - 103K שח לידנית זה אחרי הנחה. תוסיפו 5K וקבלו את הלאון עם מנוע זהה. לא שווה במיוחד.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם
הייתי שם היום, לגבי הלאון אלו אותם מבצעים ואי אפשר לרדת מעבר, לגבי האיביזה SC הם מציעים רק את הגרסה של ה1.2TSI בתצורת ידנית ואוטומט, המחיר? - 103K שח לידנית זה אחרי הנחה. תוסיפו 5K וקבלו את הלאון עם מנוע זהה. לא שווה במיוחד.

הלאון בסוף חייה. גירסה חדשה תוצג בתערוכת פרנקפורט השנה.

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

אין ספק שהלאון בתמחור הנוכחי היא קניה מצוינת.

תמונות ריגול של הלאון החדשה נמצאות ברשת, פשוט רכב מדהים.

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם
במיוחד שווה לאלו שהלאונים שלהם בלוחות יד שניה ב 130 ו 140K. ככה אפשר לקנות אוטו חדש לנסוע עליו חצי שנה, שנה, לשים אותו בלוח למכור אותו, ללכת לחנות, לקנות חדש ולקבל עודף. כמובן שזה מותנה בקיומם של פרייארים, אבל לא צריך יותר מאחד לכל חתיכה.

עדיין לא הצלחתי להבין אם אתה ציני או אמיתי, אבל כנראה שאמיתי, תפתח את לוח יד 2 ותראה עוד כמה אנשים כמוך שחשבו שהם גוזרים קופון, שזה כ"כ פשוט וכ"כ בטוח כמו ש1+1=2 , כל האנשים עם החוש העיסקי המפותח הזה,.

תאמין לי שעמך ישראל לא פראייר ברגע שבא לקנות רכב,אז אתה בטח אומר שלא ימכרו עכשיו שימתינו כמה ימים, עד ש"המבצע" ייגמר,(כמובן שזה מבצע חד פעמי לא היה עוד איזה 5 או 6 כאלה בשנה האחרונה) ובנתיים המחיר של הרכב יצנח בחודש אוגוסט, ושוב כמו גלגל יגיעו באוגוסט עוד כמה כאלה שחשבו שניצלו את ההזדמנות היום וינסו למכור את הרכב שהיום קנו בעוד חודש במחיר יקר יותר, אמה מה? בנתיים הגיעו עוד סיאטים ללוח יד 2 ושוב ההיצע גדול יותר מהביקוש.

אביב8)

פורסם
עדיין לא הצלחתי להבין אם אתה ציני או אמיתי, אבל כנראה שאמיתי, תפתח את לוח יד 2 ותראה עוד כמה אנשים כמוך שחשבו שהם גוזרים קופון, שזה כ"כ פשוט וכ"כ בטוח כמו ש1+1=2 , כל האנשים עם החוש העיסקי המפותח הזה,.

תאמין לי שעמך ישראל לא פראייר ברגע שבא לקנות רכב,אז אתה בטח אומר שלא ימכרו עכשיו שימתינו כמה ימים, עד ש"המבצע" ייגמר,(כמובן שזה מבצע חד פעמי לא היה עוד איזה 5 או 6 כאלה בשנה האחרונה) ובנתיים המחיר של הרכב יצנח בחודש אוגוסט, ושוב כמו גלגל יגיעו באוגוסט עוד כמה כאלה שחשבו שניצלו את ההזדמנות היום וינסו למכור את הרכב שהיום קנו בעוד חודש במחיר יקר יותר, אמה מה? בנתיים הגיעו עוד סיאטים ללוח יד 2 ושוב ההיצע גדול יותר מהביקוש.

עזוב, הבנאדם ילד - חושב שיעשה ארביטראז על היבואן...... ילד, תגיד אם היבואן היה יכול למכור ב140 או 150 הוא לא היה מוכר? אחי כלכלה בסיסית - אין ארביטראז. אהה ואם אתה משווק כזה טוב אני ממליץ לך לקנות מהיבואן 120 חתיכות תוכל לעשות יופי של מכה - אני מתחייב שהוא ימכור לך בפחות מ95 לחתיכה - תעשה את זה דרך עסק גם תזדכה על המע"מ.

אין פראירים בעירו.

פורסם

כמובן שאיני ציני. כל שציינתי היא את עובדת קיומן של מודעות מכירה כאלו ואת העובדה הבלתי נמנעת שמכירות במחירים כאלו תלויות כמובן בקיומם של פרייארים בצד השני. ואגב, פרייארים היו, ישנם ותמיד יהיו.

פורסם

עזוב שטויות רועי,

אגב אני קנתי במבצע הקודם איביזה 1.2 ואני מרוצה עד הגג. התלבטתי מול פולו והאמת היום אני לא מבין על מה ההתלבטות. המחיר של סיאט תחרותי ביותר והרכבים פשוט תענוג לנהיגה. אני קצת מתחרט שלא קניתי את הלאון.... היא פשוט גדולה לי קצת.

פורסם

יש לי תחושה מוזרה שאנחנו מדברים כאן בשפות שונות. לא התייחסתי כלל לאיכותה, טיבה, כדאיותה של הלאון, אלא לתופעה המוזרה שהמבצעים הללו של סיאט יצרו בלוחות היד השניה תופעה של מכוניות עליהן מבקשים מחיר דומה או אף יקר יותר מזו שמבקשים על חדשה בסוכנות. התופעה המשונה הזו קיימת להבנתי מכיון שמחירוני היד השניה לא ממש עוקבים אחרי המבצעים הללו של היבואנים ומייחסים למחיר המחירון כאל נקודת מוצא ממנה יש לגזור את מחיר המשומשות.

פורסם

מחיר יותר מזה לא תצליחו להוריד מניסיון אני אומר לכם , מה שכן אפשרי הוא לקבל המון תוספות במחירים מוזלים או חינמים !

בזמנו אני קבלתי קודן , צבע מיטאלי מערכת מולטימדיה חיישן גשם בחינם ושילמתי על הגג קרוב ל 5K .

תנסו אין לכם מה להפסיד סה"כ רכב מהנה ביותר שמספק חבילה כוללת נאה .

auto emocion

פורסם

אני רק רוצה להוסיף,

אל תיקנו את החיקוי, שלמו טיפה יותר וקנו את המקור.

כבעלים לשעבר (תודה לאל) של סיאט איביזה 1.6 stylance plus dsg אני יכול לאמר:

1. סיאט החלו את מכירות האיביזה החדשה בקול תרועה של "סיאט חדשה" אשר תביא דגמים שמתאימים לשוק המקומי.

2. בפועל קניתי את הרכב במחיר של 115K, לאחר מכן סיאט יצאו במבצעים למינהם כאשר מחירה הסופי של הדגם שלי נמכר ב- 90K. ירידה 28% ממחיר התחלה. לא מדובר על איזה טוארג או טיגואן.

3. כאשר פניתי ליבואן ושאלתי אותו לפשר הדבר, הוא טען שמחירון של רכב שלי ומכירתו כמשומש לא תיפגע. חרטא ברתא!!!

4. כאשר ניסיתי למכור את הרכב שלי מחירון היה 95,000 (משוקלל היה יותר גבוה) קיבלתי הצעות על לא יותר מ-85K וזה גם משני קונים פוטנציאלים אשר באו במהלך של 3 חדשים.

5. אפילו אלה שהתקשרו טלפונית אמרו לי בצדק שמכונית חדשה נמכרת באיזור 95K - 98K, כך שהמחיר שמוצע לי הוא אפילו קצת גבוה ובצדק.

6. בסוף החלפתי את הרכב בטרייד אין ותודה לאל שנפטרתי ממנו כי בתקופה של חצי שנה הייתי מאבד עוד 15K. (מוכח).

7. סיאט כיבואן אינו שומר על לקוחותיו, הרי אם טוב לי עם הרכב והיבואן דואג לשמר אותו בשוק המשומשות למה לי לעזוב את המותג.

8. סיאט לאון זהו רכב שנמצא בערוב ימיו, הרי בכל החלפת דגם, מחירו של דגם קודם צונח בדר"כ. על אחת כמה וכמה בסיאט.

9. סיאט לאון קופרה נמכרה בתחילה במחיר של 240K לאחר מספר חדשים מחירה הורד ל-200K. תארו לכם את העצבים של אותו רוכש או רוכשים.

10. סיאט לאון 1.8TSI ידנית נמכרה בתחילה במחיר של 160K כיום נמכרת במחיר של 119K. מסכן הבחור שקנה אותה בתחילה.

11. התעניינתי תקופה מסויימת בלאון FR, בסוכנות פרסו בפניי ששוק של הרכב "אש" הרכבים נחטפים. בפועל התקשרתי למודעות של מפרסמים, לא דובים ולא יער. רכבים לא זזים במשומשות.

קחו בחשבון אתם קונים בזול, תמכרו בזול. ואצל מותג כמו סיאט תצטרכו למכור בעוד יותר זול.

עזוב הכל תן בימנית :lol::lol::lol:

פורסם

במחיר הזה נשמע לי אחלה מבצע בהתחשב באופציות האחרות שעולות אותו מחיר. זה יופי של אוטו באחלה מחיר, אני רק הייתי מנסה להוציא מהסוכן עוד איזו הנחה קטנה, אביזרים, תלושים וכל מה שאפשר...:lol:

We are the Human Race

• תוכן חדש...