Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מסכים עם מה שנאמר מעליי אבל לצערי המציאות שלנו לא מותירה ברירה. הוריי עובדים ואני חייל שחוזר ב16:30 הביתה.

אז הוא יהיה לבד שמונה וחצי שעות... לא נורא, אבל עדיף שיהיה דוגווקר באמצע היום.

יש כל מיני צעצועים שניתן לתחוב בהם אוכל ויש כלבים שיכולים להתעסק עם זה שעות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכלב יסתדר עם השעות שלך, זה לא דבר יוצא דופן, תשתדל לא להתעכב יותר מדי, זה דורש אחריות.

דורות שלמים של כלבים גדלו אצל אנשים שעובדים במישרה מלאה.

קח בחשבון שתצטרך לנקות קצת קקי ופיפי בהתחלה, לוקח זמן עד שגור לומד להתאפק.

פורסם

זה אדם, בדרך כלל צעיר, שבא באמצע היום ומוציא את הכלב לקקי/פיפי וטיול קצר, עלותו 15-20 שקל ביום להערכתי.

פורסם

אני לא חושב שכדאי שאדם זר ינסה לקחת כלב מאחד הגזעים שאנחנו מתכננים לקחת לטיול. הדבר לא יבוא בחשבון.

בכל מקרה אני אבדוק כל מיני אופציות שיעסיקו את הכלב במהלך היום. כמו למשל מה שהציע falou עם הצעצוע והאוכל. יש עוד הצעות בסגנון? יש אתרים שמרכזים את העניין הזה?

פורסם

בפורום כלבים בתפוז יש כמה מאלפים ועוד כמה שיודעים.

דוגווקר לא חייב להיות ילד. לנו בשכונה יש אחד שזו עבודתו, יחד עם העברת שיעורי אילוף וקיום פנסיון ביתי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...