Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר לרכב קטן יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריכת הדלק תלויה מאוד באיזה מסלול הוא נוסע. אני במישור לא מצליח לקבל יותר טוב מ-1:16 בפיקנטו ידנית. לדעתי באזור ההרי צריכת הדלק תעמוד על 1:13-1:14. לא חסכון משמעותי בשביל ויתור אדיר בכוח. פיקנטו במישור עם מזגן מתקשה מאוד להאיץ מ-80 ל-100 בהילוך חמישי. אני מפחד לחשוב מה קורה בכביש הררי. מצד שני חסכון בתיקונים יכול להיות משמעותי מאוד.

פורסם
פשוט לא מבין את זה. הסטודנטים (ובכלל הצעירים) של היום מפונקים בצורה מחפירה. צריכים פוזה, וגיר אוטומטי, ומנוע חזק, ושנתון גבוה וכו'...

למגיב שמעלי - קופסת שימורים שלא סוחבת? הלו? כשהייתי צעיר גרתי בחיפה, ועם רנו 5 מנוע 965 סמ"ק שנת 1977 (ללא מזגן, אתה שומע?) צלחתי את העיר בקלות, אפילו לרמה"ג למילואים הגעתי איתה!

...מה רע בדייהטסו סיריון ידנית מנוע 1 ליטר שצורכת 15.5 ק"מ לליטר? מה סטודנט צריך יותר מזה על מנת לחיות עם הוצאות דלק ואחזקה נמוכות?

מחזק, סוזוקי סוויפט שנת 92 מנוע ליטר עלתה את העליות של צפת, ירושלים וחיפה עם ארבעה נוסעים וציוד... (את צפת על הילוך שני ב40 והפחות תלולות בהילוך שלישי על 60 אבל עדיין עלתה).

הגיעה לאילת, ראש הנקרה וכל מקום בעצם שדרשנו ממנה במשפחה.

אלה אחלה מכוניות, סה"כ לנסוע קצת פחות מהר מהתנועה ואתה מסודר.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
מאיפה קיבלת את ההצעה הזו?? של הביטוח?

אני עובד בזק, אז יש מגוון תנאים וביניהם הסבסוד של הביטוח, דמי השתתפות של 400 ולא מעניין אותם עבר ביטוחי, נהג צעיר, וכו'

פורסם

תודה רבה לכל העונים, החלטתי להישאר עם הלאנטיס, מבקש סליחה מכל מי שקבעתי איתו לראות את הרכב וביטלתי.

אני מעדיף להעביר את ארבעת השנים עם הרכב הנוכחי במקום להיקלע לעיסקת ליסינג חדשה ולהפסיד ערך רב של ירידת ערך.

אומנם הדלק יקר יותר בלאנטיס אבל הוא שמור במצב נדיר, טיפלתי בו רק במורשה (מהיום שנולד) וכל החלפים מקוריים כך שחבל

לי למכור רכב שיכול להחזיק עוד מספיק זמן בטיפול נאות.

לגבי הסוסים שברחו, אני עדיין עושה איתה 7 וחצי שניות ל-100...

תודה רבה, ניתן לנעול שבת שלום וסופ"ש נעים לכולם!

פורסם
תודה רבה לכל העונים, החלטתי להישאר עם הלאנטיס, מבקש סליחה מכל מי שקבעתי איתו לראות את הרכב וביטלתי.

אני מעדיף להעביר את ארבעת השנים עם הרכב הנוכחי במקום להיקלע לעיסקת ליסינג חדשה ולהפסיד ערך רב של ירידת ערך.

אומנם הדלק יקר יותר בלאנטיס אבל הוא שמור במצב נדיר, טיפלתי בו רק במורשה (מהיום שנולד) וכל החלפים מקוריים כך שחבל

לי למכור רכב שיכול להחזיק עוד מספיק זמן בטיפול נאות.

לגבי הסוסים שברחו, אני עדיין עושה איתה 7 וחצי שניות ל-100...

תודה רבה, ניתן לנעול שבת שלום וסופ"ש נעים לכולם!

לפי דעתי בחירה נבונה. קצת בספק על 7.5 שניות ל-100 , אבל גם 9.5-10 עושות את העבודה כמו שצריך :)

• תוכן חדש...