Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודשים האחרונים אני מרגיש חוסר סחיבה דיי מורגש עד כדי כך שאני לוחץ על הגז (לא פול גז וגם לא טיפה) והמחוג של המהירות פשוט בקושי עולה,

ובלילה אני מרגיש שהסחיבה יותר טובה,

מדובר ביונדאי אקסנט 1500 ידני שנת 96, נושק ל190,000 ק"מ.

מה עליי לבדוק? האם יש צורך לנקות משהו?

אני צריך לעשות טיפול 10K בזמן הקרוב , האם יש קשר?

לא יודע אם קשור אבל הנורת check engine בזמן האחרון משתגעת, אתמול היא נדלקה ופעלה בלי הפסקה עד היום בערב, ונכבתה לקצת זמן ועכשיו היא דולקת שוב, חברתי את האוטו למחשב במוסך מורשה וגם לא מורשה ו2 המוסכים לא מצאו תקלה, האם יש ממה לחשוש או שמה איפוס של המחשב יתקן תקלה זו?

וגם הנורה של הדלק דולקת ללא הפסקה מזה כמה חודשים, האם יש תקלה כלשהי? איפוס של המחשב במקרה הזה גם יפתור את התקלה?

תודה מראש :)

פורסם

נתחיל בזה שאוויר קר הוא צפוף יותר, ככה שבלילה ובחורף יותר אוויר נכנס למנוע, וכן, הרכב סוחב יותר. מצד שני, אני לא חושב שזה ברמה שתוכל ממש להרגיש.

נמשיך עם זה שהייתי מציע שיבדקו היטב למה הנורות דולקות. יש סיבה שהן קיימות, אם הן דולקות זה מצביע על בעיה.

פורסם

יש קשר בין חום יום וקרירות של הלילה

אבל לא ברמה של חוסר סחיבה מוחלט וזה גם מורגש יותר בגודשות

תבדוק יכול להיות שMAF או למבדה משתגעים לך בקיציר צריך סריקה

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

פורסם

דבר ראשון יש לבדוק שנבנה לחץ דלק במע'- בגלל שהנורה של הדלק דולקת כל הזמן.

מתי החלפת פילטר דלק לאחרונה?

האם זה התחיל לאחר מעבר לתחנת דלק "זולה" יותר?

מעבר לכך יש לנקות גם את בית הפילטר אוויר ולהחליפו.

לדעתי יש קשר לכך שאתה צריך לעשות טיפול בקרוב, ואני ממליץ לך לבצע קודם כל טיפול(אם אתה מבצע אותו לבד).

מעבר לכך, יש להתחבר לרכב ולבצע סריקת תקלות בתקווה שיעלו קודי תקלה.

קובי

• תוכן חדש...