Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לוולנטין 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אחרי קריאה בפורום ואחרי שיש מישהו שסוף סוף טס לארה"ב החלטתי לקנות וולנטין 1, השאלה שלי האם המכשיר עדיין אפקטבי בכבישי הארץ או שאין טעם לקנות את המכשיר? כמה המכשיר הפקטיבי בגילוי דבורה לפני שנעילה שלה?

תודה מראש

פורסם

המכשיר מאד אפקטיבי נגד דבורה. לא יודע כמה הוא יעבוד בפעול נגד ממל"ז, ומן הסתם לא יעבוד מול גטסו.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אפקטיבי ולהקתו. את הדבורה ניתן לקלוט החל ממרחק של כשני ק"מ, וגם התראה על מולטנובות זה לא דבר שניתן להקל בחשיבותו.

מענה מושלם לממל"ז הוא לא נותן, אבל מצד שני בזכות הולנטיין הצלחתי לעבור כמה מפגשים עם ממל"ז ללא נפגעים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד לא הבנתי בדיוק את דבריך ,בכך שאתה אומר לא מושלם אתה מתכוון לכך שהוא מזהה ממל"ז ,אך לא תמיד?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הוא תמיד מזהה את הממל"ז, רק הבעיה היא שבאותה מידה גם הממל"ז לרוב יזהה אותך. מרגע שקיבלת את ההתראה, כל שנותר לך לעשות זה למעוך את דוושת הבלמים ולהתפלל חזק חזק לאלוהי המהירות שנפלה שגיאה במדידה או שהממל"ז בכלל כוון על מישהו אחר. כמו"כ, חשוב לזכור שלעתים השוטר מודד אותך עוד לפני שנכנסת לטווח התקני (300 מ') במטרה להעריך האם בכלל שווה לו לבזבז עליך אנרגיה. כמובן שגם המדידה הזאת נקלטת, ומה שחשוב לעשות במקרה כזה זה לוודא שאתה נכנס לטווח המדידה התקני במהירות החוקית ואז החיים יפים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הוולנטין מעולם לא היה פתרון מושלם מאחר ואת הממל"ז הוא מגלה כשהקרן כבר מכוונת לרכב שלך ומודדת את מהירות הרכב שאתה נוהג בו. לגבי הדבורה והמולטנובה, המענה הוא מושלם מאחר ומדובר באמצעים נייחים וההתראה מתקבלת מספיק זמן לפני כניסה לאיזור המדידה.

הבעיה היום היא המצלמות החדשות שמבוססות על פסי מדידה בכביש, לזה כרגע אין מענה טכנולוגי חוץ מאשר הזנה למכשיר GPS על מיקומן.

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם
הוא תמיד מזהה את הממל"ז, רק הבעיה היא שבאותה מידה גם הממל"ז לרוב יזהה אותך. מרגע שקיבלת את ההתראה, כל שנותר לך לעשות זה למעוך את דוושת הבלמים ולהתפלל חזק חזק לאלוהי המהירות שנפלה שגיאה במדידה או שהממל"ז בכלל כוון על מישהו אחר. כמו"כ, חשוב לזכור שלעתים השוטר מודד אותך עוד לפני שנכנסת לטווח התקני (300 מ') במטרה להעריך האם בכלל שווה לו לבזבז עליך אנרגיה. כמובן שגם המדידה הזאת נקלטת, ומה שחשוב לעשות במקרה כזה זה לוודא שאתה נכנס לטווח המדידה התקני במהירות החוקית ואז החיים יפים.

תודה.

אני יודע שהנושא נחפר רבות בפורום ,אבל אני חייב לשמוע ממקור אמין ,מאיפה הכי כדאי לקנות ולנטיין? בעיקר מבחינת אמינות (לא המכשיר ,אלא ההספקה שלו, כלומר לדעת שני באמת אקבל את מה ששילמתי עבורו ,כל נושא הרכישה באינטרנט חדש עבורי ואני לא מרגיש בטוח בכלל).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אך ורק ישירות מאתר היצרן http://www.valentine1.com

399$ + משלוח.

המשלוח לארה"ב בלבד, אז יש להתארגן על מישהו שנמצא שם שיביא לך.

המכשיר חוקי לחלוטין בארץ וחייב במע"מ בלבד בכניסה לארץ.

הגדרת המכשיר להגדרות הרלוונטיות בארץ (בעיקר ביטול תדרי X, K) לוקחת 5 דקות במידה וזו פעם ראשונה שאתה מבצע זאת ואתה קצת איטי.

הציל את חברה שלי מתמונה מאוד יפה ואומנותית בכביש החוף בחודש שעבר. (אני, ממושב הנוסע: תאיטי! תאיטי!, התראת אמת!, עוד, עוד, תאיטי עוד!)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תקנה מהאתר הרשמי (שאייל פרסם) ותשלח בעזרת מישהו או דרך חברת MUSTOP.

הציל את חברה שלי מתמונה מאוד יפה ואומנותית בכביש החוף בחודש שעבר. (אני, ממושב הנוסע: תאיטי! תאיטי!, התראת אמת!, עוד, עוד, תאיטי עוד!)

מצלמה בכביש החוף? אולי מולטינובה?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

מצטרף להמלצה לרכוש את המכשיר ישירות מהיצרן (וזה אכן המחיר), בכניסה לארץ תשלם מע"מ בלבד.

אגב, בכביש החוף מסתובבות גם מולטנובה וגם דבורה, גטסו עדיין לא נראו שם.

אחרי מחלף זכרון, מסתתר לו מאחורי גבעה קטנה, שוטר נחמד עם ממל"ז.

פורסם

אכן מולטנובה על ניידת סמויה לבנה שחנתה בשול ימין ללא אורות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ללא אורות כלל בלילה?

באיזה קטע?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

סליחה שאני מפריע פה בדיון עינייני מאוד אבל לאבא שלי יש באוטו מכשיר כזה (או מכשיר מאוד מאוד דומה)

ואני יודע שהוא קנה אותו בארץ וגם אני יודע איפה הוא קנה אותו ולמעשה השאלה שלי אפשרי?

פורסם
ללא אורות כלל בלילה?

באיזה קטע?

הם יושבים בלי אורות ובאיזורים הכי חשוכים שיכולים להיות.

למשל אחרי מחלף זכרון, באיזור שמתחילים עצים\שיחים מימין (לכיוון צפון), יושבת לפעמים מולטנובה (לפעמים דבורה) בחושך מוחלט.

• תוכן חדש...