Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,

הסיפור שלי הוא כזה..

ההורים שלי נסעו להם לסופ״ש במלטה עם עוד זוג חברים.

לי השאירו ראב 4 חמוד מאוד אז למה לא ננצל אותו ונסעתי עם חברה שלי לפלמחים.

איך שנכנסתי לחוף ( ללא ידיעה שאסור בפלמחים או בכל חוף אחר) קפץ עליי פקח ובקצרה נתן לי 500 שקל ללא התחשבות

סבבה אני לא צריך הטפות ואין מצב שעשה זאת שוב, אבל בדוח הוא טעה פעמיים בסעיף הת.ז.

האם זה עילה לביטול הדוח?

תודה ושבת שלום , אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

השם נכון ? חתמת על קבלת הדו"ח?

תשובות חיוביות , שלם או תחכה ותראה אולי לא יצליחו לאתר אותך במחשב בגלל הטעויות בת.ז

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

השם נכון, לא חתמתי אבל בת.ז חסר סיפרה..

הדוח התקבל מרשות הטבע והגנים.

מה אפשר לעשות בנידון?

SEAT LEON 1.8 TSI

פורסם

לשלם וזהו.

בהצלחה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אם זאת הסיפרה הראשונה או האחרונה אז זאת סיפרת ביקורת. לא ממש משנה.

אם זה משהו באמצע אז יש לך 2 אופציות:

1. לחכות ולראות אם כל הסיפור יעלם.

2. לשלם.

יש גם אופציה שלישית שהיא לכתוב מכתב עירעור/בקשה לביטול/בקשה להישפט - אבל כדאי שיהיה לך תירוץ יותר טוב מ"הוא התבלבל באחת הספרות של הת.ז.".

חוצמזה, זה לא בעיה למצוא אותך לפי המספר רכב.

בקיצר - תשלם (לדעתי).

ד"א - גם אני לא ידעתי שאסור לנסוע על החוף בפלמחים. יש שמה אפילו את החוף 4*4 שכולם באים לשם עם ג'יפים... :oops:

פורסם

אני באמת לא מבין את הפקח, עד שסוף סוף ראב 4 מנסה להיות ג'יפ נותנים לו קנס? באמת לא יפה מצידו.

תשלם, תאמין לי תשלם עכשיו, כשזה 500 שקל, אם תנסה להיות חכם אתה עלול לצבור על הכנס הזה סכומים לא נעימים בכלל.

לפחות נהנת עם החברה בים?

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

אני מניח שמדובר על החוף שמדרום לצוק

דבר ראשון אסור לרכב לעלות על חופים בארץ. דבר שני אם מדובר עם החוף מדרום לצוק, מדובר על שטח צבאי סגור וצריך לקחת את זה בחשבון

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אתה צריך לדעת שיש חוק שאוסר נסיעה בחוף ים. גם אם אתה לא מודע לקיומו של החוק, אתה היית צריך לשאול את עצמך האם זה הגיוני שיורשה לרכבים לנסוע על חוף.

תעשה טובה: גם אם איכשהו תצליח לבטל את הקנס אז לפחות תתרום את הכסף לאיזה ארגון ירוק.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

לא קרה כלום ,אתה הפנמת את הלקח ולמדת מהטעות שלך.

על כל אחד כמוך יש בערך 200 שכן יודעים ועדיין נוסעים עם הג'יפים בחוף כאילו שחסר מקומות שמותר ליסוע בהם בשטח.

חבורה של זבלים שלא מספיק אינטילידנטים להבין מה הם עושים אפילו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הסיפרה שחסרה זה באמצע, ולאתר אותי לפי המספר של הג'יפ זה לא כל כך אפשרי כי הוא לא שלי..

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

פורסם
אני מניח שמדובר על החוף שמדרום לצוק

דבר ראשון אסור לרכב לעלות על חופים בארץ. דבר שני אם מדובר עם החוף מדרום לצוק, מדובר על שטח צבאי סגור וצריך לקחת את זה בחשבון

אם זה באמת קרה בתוך שטח צבאי, אז לדעתי אין לפקח סמכות שם (רק למשטרה צבאית) והדו"ח בטל. שווה בדיקה

פורסם
אז יאתרו את ההורים שלך... כמה קשה לקשר בין הדברים אח"כ ?!

כמה קשה? קצת הרכב של חבר של ההורים =]

ובקשר לזה שזה השטח צבאי זה נכון אבל יש לרשות הפיקוח של הטבע והגנים אכיפה שם כפי הנראה אבל בכל זאת אבדוק.

תודה אביב.

נ.ב

אם אצליח לבטל את הדוח אני יעדיף לתרום אותו למי שבאמת צריך ולא לארגון ירוק( אלא אם זה עלה ירוק) ועכשיו ברצינות הם מחלקים שם

סכומי עתק כדי לממן את העבודה שלהם בשבת מין הסתם..

SEAT LEON 1.8 TSI

פורסם

מקסימום הדו"ח יישלח לבעל הרכב והוא צריך להגיד מי נהג ברכב.

אם אין לו תירוץ, אז הוא ישלם את הקנס.

איפה נתנו לך את הדו"ח? כי נוסעים שמה חופשי עם ג'יפים ללא מפריע

פורסם

מבחינה הימורית כדאי לא לשלם

לא יזהו ,הרווחת 500 ש"ח

יזהו ,תשלם עוד 250 קנס פיגורים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...