Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השטח זה בדיוק בסוף הכביש של פלמחים ליד הבסיס, כן נוסעים שם מלא רכבים שכנראה לא יחזרו לשם.

בעקרון ההורים שלי שם כל שבוע ולכן חשבתי שמותר לנסוע שם, ברור לי שבחוף בתל אביב עם כמות מתרחצים כזו אסור.

ובמקום לקנוס כל ג'יפ שמגיע למה לא לשים שרשרת או שער ואז ברור שאסור להכנס.

בעקרון הוא גם רשם את הכתובת על הדו"ח, השאלה היא אם רשות הטבע והגנים שולחים את הקנס לבית כמו כל עירייה מסודרת.

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

דו"ח שהתקבל ביד לא שולחים דו"ח פעם נוספת . הפעם הבאה שתקבל אותו יהיה בתוספת 50 % קנס ( אין כפל קנס כבר שנים ),אלא אם תשלמו בתוך 90 יום.

דו"ח שלא התקבל ביד אלא הושם על שמשת המכונית ( הדבקה ) יישלח לביתך בדואר רשום בסכום הקנס המקורי ואז יההי לך 90 יום לשלמו.

אתה בקטגוריה הראשונה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נ.ב

אם אצליח לבטל את הדוח אני יעדיף לתרום אותו למי שבאמת צריך ולא לארגון ירוק( אלא אם זה עלה ירוק) ועכשיו ברצינות הם מחלקים שם

סכומי עתק כדי לממן את העבודה שלהם בשבת מין הסתם..

הם מחלקים דו"חות כדי למנוע המשך הרס של פינות טבע ובתי גידול שבעוד מס' שנים הילדים שלך יראו אותם רק בתמונות, עיקר ההרס נגרם ע"י נהגי שטח שלא נשארים על השבילים ולא ממש איכפת להם מהטבע והסובב אותם.

תאמין לי שאף אחד שם לא עושה משכורות עתק

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

אתמול היתה על כך כתבה בחדשות המרכזיות של השעה 20:00

הפקחים חילקו כ 60 דוחות לכל הנהגים שהגיעו עם רכבם אל קו החוף.

בנוסף לפי מה שאמרו במקום ישנם תמרורים אשר הוצבו נעקרו ושוב פעם הוצבו.

תשתדל לא להגיע לקו החוף עם הרכב, הפיקוח שם אוכף ונמצא בכל מקום, כולל חלוקת דוחות לאנשים שנוהגים בדיונות ויורדים מהשביל המסומן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני זוכרת שבשנה שעברה, הגיע פקח לאיזור "הקבר", בפלמחים בזמן שהכנו ארוחה והסביר שיש שבילים שבהם נוהגים ג'יפים.

כל ירידה משבילים היא עברה, אני לא יודעת מה יש כרגע בפלמחים מכיוון שהשנה טרם ביקרתי במקום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא מבין למה אנשים כל כך אוהבים לרדת לחופים עם ג'יפים ולזהם להם את האמא של הצורה ,גם ככה כמעט ואין לנו טבע בארץ ,אז למה עוד להרוס?

מדברים פה על תרבות מוטורית ,איך תהיה תרבות מוטורית כשאין תרבות כלפי חיים?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...