Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה לי שכתוב bridgestone.

אני אישית לפני תחילת נסיעה מציץ מסביב לרכב.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

גם לי זה נראה כמו בריג'סטון.

אני מאלה שכן מקפיד לעבור על הצמיגים לפני כל נסיעה ,וכן אני ממלא לפחות פעם בשבוע ,כל סופ"ש לחץ אוויר.

בקיץ אני ממלא 30 לפי הוראת היצרן בחורף אני נוטה למלא 32 ,הרכב אוחז טוב יותר כך.

אם אתה מתחזק את הצמיגים כראוי ,אז זה כנראה בורג או מסמר שנכנס לך לצמיג וגרם לו להתפוצץ ,מעבר לזה צמיגים באחזקה נכונה לא אמורים להתפוצץ ,כל עוד אתה נוסע בגבולות העומסים המותרים על הצמיג.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לא איבדת שליטה? :shock:

ברוך השם לא, אמרו לי בפנצ'ריה שהייתי יכול להתהפך. נס אמיתי.

זה היה במהירות גבוהה, ההגה קצת רקד והרחתי ריח גומי שרוף.

חוויה שהייתי רוצה לשכוח, במקרה מסוג זה נוטים לשכוח פרטים קטנים.

פורסם
:shock: לא עלינו, העיקר שיצאת מזה בחתיכה אחת.

הצמיג לא נראה שחוק בכלל, ייתכן שהוא פשוט היה ישן?

הצמיג הנ"ל מותקן ברכב חצי שנה, לא יותר משנה זה בטוח.

הבעיה היא שהוא שכב הרבה זמן בתא המטען ולא לקחתי זאת לתשומת ליבי.

אבל כפי שעיניכם רואות הצמיג לא שחוק.. לא חשבתי שהוא יכול להתייבש בצל

פורסם
הצמיג הנ"ל מותקן ברכב חצי שנה, לא יותר משנה זה בטוח.

הבעיה היא שהוא שכב הרבה זמן בתא המטען ולא לקחתי זאת לתשומת ליבי.

אבל כפי שעיניכם רואות הצמיג לא שחוק.. לא חשבתי שהוא יכול להתייבש בצל

באמת נס! איזו שנה הצמיג :|?

פורסם

רשת הפלדה בתוך הצמיג נוטה להתפרק כאשר משנים את כיוון הנסיעה של הצמיג, הייתכן וזה מה שקרה גם אצלך ? (אחרי שהצמיג שכב הרבה זמן בתא המטען ?)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
רשת הפלדה בתוך הצמיג נוטה להתפרק כאשר משנים את כיוון הנסיעה של הצמיג, הייתכן וזה מה שקרה גם אצלך ? (אחרי שהצמיג שכב הרבה זמן בתא המטען ?)

איציק

ייתכן

תוכל להסביר את דבריך ? מה ז"א משנה את כיוון נסיעתו?

פורסם

אם הצמיג הזה היה פעם מורכב על גלגל ימני (קדמי או אחורי), ולפני חצי שנה\שנה הרכבת אותו בצד שמאל ,

הוא שינה את כיוון הנסיעה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אם הצמיג הזה היה פעם מורכב על גלגל ימני (קדמי או אחורי), ולפני חצי שנה\שנה הרכבת אותו בצד שמאל ,

הוא שינה את כיוון הנסיעה.

לדעתי הכוונה להרכבת הגלגל כנגד כיוון הנסיעה שלו (דופן פנימית החוצה ולהפך) כלומר שהגלגל למעשה נוסע "רוורס" במהירות של 100 קמ"ש לאורך זמן.

אין הבדל בכיוון נסיעתו של צמיג בין אם הוא בצד ימין או שמאל של הרכב.

בעת החלפת צמיגים אצל פנצ'ריה תמיד לוודא שהצמיג הורכב כאשר החץ המוסמן על הצמיג (בחלק מן הצמיגים) מצביע לכיוון הנסיעה.

יקיר.

MX-5 NC

פורסם
אין הבדל בכיוון נסיעתו של צמיג בין אם הוא בצד ימין או שמאל של הרכב.

בכיוון הנסיעה באמת שאין הבדל, אבל כן יש הבדל בצד שאליו הוא מתגלגל (עם/נגד כיוון השעון).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תגידו מה שתגידו, צמיג כזה לא אמור להתפוצץ על מאה קמש, גם אם הוא שכב בתא המטען תקופה. הצמיג מפירמה איכותית ונראה חדש. אני הייתי בודק את תאריך הייצור, כמה זמן יש אחריות ולפי זה שוקל תביעה.

• תוכן חדש...