Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה מושבים הכי נוחים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רציתי לשאול את בעלי הניסיון על הרכבים שאציין באיזה רכב לפי דעתם המושב הכי נוח לנהיגה.

כאשר הכי כותב "נוח לנהיגה" אני מכליל בפנים את כל הפרמטרים , תמיכה, נוחות לאורך זמן וכו...

כמו כן אשמח לשמוע על דעות נוספות גם על רכבים שלא צוינו אך חשוב לא להשוואת מושב של אודי אי 6 למאזדה 3.

הרכבים :

מאזדה 3

סוברו בי 3

פורד פוקוס.

יונדאי אי 10

מאזדה 2

הונדה אקורד

מאזדה 6

סטרואן סי 4

סוזוקי(כל הדגמים)

גולף

פסאט.

פג'ו (כל הדגמים)

ההמלצה צריכה להתייחס לרכבים מהשנים 2005- 2011

פורסם

מהמאזדות תשכח.

פוקוס גם לא.

סי 4 נוחה לטעמי ,אחרי נסיעה של כשעה וקצת במוש אחורי לא הרגשתי שום אי-נעימות.

גולף ישנה יחסית אני לא זוכר בדיוק איזה שנה (לא TSI) הייתה מאוד נוחה לי תענוג של ממש ,גם כנהג וגם כנוסע. יחסית לכל מה שאמרתי הגולף ליגה אחרת.

באקורד מעולם לא ישבתי\נהגתי ,בפאסאט מהשנים שציינת אין לי נסיון ,פיג'ו גם לא.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מניסיון שלי הייתה ברשותי פאסאט 2005 המושבים היו מעולים גם לאורך זמן לא הייתי מרגיש שום כאבים.

ולחבר יש פגו 307 דגם מאובזר המושבים גם טובים מאוד.

פורסם

נוחות והתאמת המושב לנהג מומלץ לבדוק אישית באולמות התצוגה (ועדיף לבצע את הבדיקה בנסיעת מבחן).

בהקשר של הB3- אני ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן כמו שציינתי בהתחלה, זה מאוד אינדיבידואלי.

לזכותה עומדת מערך מתלים נפרד התורם לרכות נסיעה גבוהה.

מהלך המתלה הארוך ואופן פעולת הבולמים של ה B3 הופכות אותה לאחת הרכבים הנוחים והרכים בקטגוריה.

ניתן למצוא שלל כתבות המציינות את נוחות הנסיעה הגבוהה של ה B3.

אם יש לך שאלות ספציפיות אני אשמח לעזור,

אייל מסובארו

פורסם

סיטרואן ופז'ו מובילות ואחריהן בהפרש קטן המושבים של המגאן (הדגם המאובזר עם כיוון קושי המשענת האחורית).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זאת השאלה הכי מוזרה שראיתי בחיים שלי.

כל המושבים של פולקסווגן היו לא נוחים לי, מאוד אהבתי את המושבים של סיטרואן וגם של סובארו B3. אני יכול למצוא לך מישהו אחר שדעתו היא שונה לגמרי.

אז תקשיב למפרסם מסובארו כי הוא צודק, כל אחד צריך לבדוק אם המושב נוח לו או שלא ואין מה לייעץ על זה, זה עניין סובייקטיבי לגמרי.

פורסם

בס"ד

בתור בעל ניסיון עם גולף 2007, המושבים שלה מאוד נוחים לי וגם רוב אם לא כל האנשים שהסעתי החמיאו על הנוחות.

ושוב כמו שאמרו הכל עניין של הבנאדם שיושב. הכי טוב שתלך לסוכניות של הרכבים שאתה רוצה לבדוק ותבדוק בהצלחה:-D.

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם

כאחד שנוסע על B3 באופן קבוע, אני חייב לציין שהדבר שאני הכי אוהב ברכב הזה, זה הנוחות של הנסיעה. כיסאות פשוט נוחים.

מאזדה 3 יצא לי לנהוג כמה פעמים והסובארו עולה עליה בכמה דרגות.

מאזדה 6 ישבתי ליד הנהג וגם התחושה בסובארו עדיין נוחה יותר.

גם בגולף ישבתי ליד הנהג וה-B3 נוחה יותר, כנ"ל לגבי פיג'ו 206.

פורסם

תודה לכולם, אשמח לשמוע עוד דעות, גם אני מאוד אהבתי את המושב של הבי 3, השאלה היא האם הוא לכשעצמו נוח או שעבודת המתלים תורמת לכך.

פורסם
תודה לכולם, אשמח לשמוע עוד דעות, גם אני מאוד אהבתי את המושב של הבי 3, השאלה היא האם הוא לכשעצמו נוח או שעבודת המתלים תורמת לכך.

גם וגם. תחושת הישיבה בכיסא פשוט נוחה, המתלים מוסיפים לכך בזה שאתה עולה על במפר אתה לא מקבל מכה או משהו בסגנון..

אבל כשאחד ההורים שלי יושב מאחורה אני יכולה להגיד לך בבירור שהם מרגישים את הבמפרים, מה שלא ממש מורגש בכסא הנהג.

פורסם

montero,

השאלה שלך היא רלוונטית רק אם אתה קונה מושב ולא מכונית.

בבחירת רכב, יש לשקלל את החשיבות של כל גורם. אני מניח כי נוחיות המושב אינו הגורם היחיד או העיקרי במערכת ההחלטות שלך.

כפי שציינת, אי אפשר לנתק את נוחיות הישיבה ממכלול הגורמים המשפיעים על תנוחת הישיבה, למשל: מיקום ההגה והדוושות, התמיכה לרגל שמאל, המתלים, ועוד.

הנוחיות גם תלויה במשך הישיבה, מושבים אשר נוחים לישיבה קצרה עלולים להיות בלתי נוחים בישיבה ממושכת, ולהפך.

כמובן שהנוחיות משתנה בבדיקה סטטית (אולם התצוגה) ובבדיקה דינמית (נהיגה בכביש עירוני משובש או כביש הררי מתפתל).

מבחינה מדעית ומעשית, מדד נוחיות הוא סובייקטיבי לחלוטין. לפיכך אין משמעות להמלצה של אדם בודד או קבוצה קטנה של אנשים אשר מדווחים באופן בלתי תלוי. בדרך כלל יהיה קל יותר להגדיר נוחיות בדרך השלילה (כלומר לדווח על אי-נוחיות). כל דווח שתקבל בתגובה לשאלתך הוא אנקדוטלי ולא יסייע לך לקבל החלטה.

לכן עליך לקבל את המלצתו של איל מסוברו, וגם של...

אברהם ממאזדה

יצחק מפורד

יעקב מיונדאי

משה מהונדה

אהרון מפג'ו-סיטרואן

יוסף מסוזוקי

ו- דוד מפולקסוואגן

סע נסיעת מבחן ברכבים השונים והחלט בעצמך מה נוח לך

פורסם

קומנדר, אייל, תודה על התשובה המפורטת אך אם הייתי מעוניין לשאול איזה מבין הרכבים הוא הנוח ביותר זאת הייתה שאלתי

אך אני מעוניין רק בקניית מושב ולא ברכב כולו : ) ולכן שאלתי מתייחסת באופן ספציפי למושבים .

בשבועות הקרובים אני הולך לבקר בפירוקיות ולחפש מושב כמה שיותר נוח וכמה שיותר חדש כדי להרכיב אותו ברכב שלי .

פורסם

חפש מושבים של מרצדס, צרפתיות למיניהן פרטיות כיסאות של סיטרואן אחחחח, או תתפלא אבל כיסאות של רובר לטעמי האישי היו נוחים להפליא, אני אישית הייתי נוהג 4-5 שעות רצוף על האוטו ללא צורך לקום להתמתח מה שקורה בקנגו ובמאזדות למיניהן.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

להוריי יש מכונית פולקסווגן פסאט 2005, כשאני נוהג עליה היא מאוד נוחה. נסעתי מספר פעמים על מאזדות 2,3 וממש לא נהנתי. פורד פוקוס לטעמי נוחה. סיטרואן החסרון שלה הוא הכרית שדי מפריעה לי בזמן הנסיעה (לנוסעים מאחורה), כי קצת נמוכה (הגובה שלי הוא 1.80).

• תוכן חדש...