Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה מושבים הכי נוחים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור בעלים של פיג'ו 306 אני יכול להעיד על האיכות שלהם - אחרי נהיגה באירופה של כ-4 ימים במצטבר

(כל פעם כ-10 שעות עם הפסקות כל 3-4 שעות) ללא כאבי גב בכלל.

ניתן למצוא מושבים כאלה בגרסאות הספורטיביות במקור, ואולי גם בדגמים המאוחרים של 2000-2002

מצד שני - המושבים בכריזמה 98, פשוט זוועה. כאבי גב אחרי חצי שעה..

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

אין ספק לצרפתיות למיניהן הנוחות הטובה יותר, אם היה לי רכב לינסינג הייתי בוחר ללא ספק באיזו צרפתיה רק בגלל הנוחות.

למרות שבC4 החדשה להפתעתי הנוחות פחות טובה מזו של גולף מקבילה, לא מבין מה עבר לצרפתים האלה בראש בתכנון הדגם החדש..

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
תודה לכולם, אשמח לשמוע עוד דעות, גם אני מאוד אהבתי את המושב של הבי 3, השאלה היא האם הוא לכשעצמו נוח או שעבודת המתלים תורמת לכך.

התאמת המושב לנהג אינה קשורה לנוחות הנסיעה של הרכב. רכות מתלים ונוחות הנסיעה כתוצאה מעבודת המתלים ומבנה השלדה של הרכב הינה נתון הרבה יותר אובייקטיבי שניתן לחוש רק בנסיעת מבחן ברכב.

נוחות הישיבה כתוצאה מהמבנה הארגונומי של המושב היא הרבה יותר אישית ותלויה הרבה יותר ביושב עצמו.

אם המושב עצמו נוח לך לישיבה, השלב הבא זה לנסוע ברכב ולהרגיש את נוחות הנסיעה של הרכב בכבישים ורק אז ניתן להגיע לבחירה ברכב הנוח ביותר.

הבדיקה הנ"ל רלוונטית ומומלצת לכל רוכש רכב, בהקשר של ה B3 היתרון הבולט של הרכב הזה הינו רמת נוחות הנסיעה הגבוהה.

פורסם

בת דודה שלי אחרי תאונה ופלטינות בגב. חיפשה גם רכב בצורה הזאת (פשוט התיישבה ברכבים ובדקה את הנוחות)

כמובן שיפניות עלו על הפרק רק בגלל האמינות אבל ישר ירדו ממנו בגלל המושבים שלא נוחים

ובסוף היא בחרה בסיטרואן כי היא לא הרגישה כאב.

בברכה, שי

Clio B 1.4 manual בציר 99

• תוכן חדש...