Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כול שלום.ברשותי פיאט 127 שנת 83. יד שנייה עבר 128 אלף קילומטר...מתוחזק היטב.

כשאני צריך לעשות טיפול לרכב, ברקסים, גלגלים, 10,000. אין לי בעיה. אבל לפני חודשיים נשבר לי החלק הזה שתופס את הדלת למשקוף. זאת אומרת שאי אפשר היה לנעול את הרכב או לסגור את הדלת. היא לא היתה נתפסת. המוסכניק שלי צחק עלי ואמר שאין לו חלקים. וגם כמה וכמה חנויות של חלקי חילוף ופחחים. שלא היתה לי ברירה עשיתי קומבינה. אבל עכשו הבעיה מתחילה בדלת השנייה. ואני עובד עיצות ! אני מוכן לשלם !! אבל לא מוצא מאיפה לקנות !! אני נמצא באילת. חשבתי להתקשר ליבואן...אבל יש לו חלקי חילוף ???

אצין גם שפירוק מרכב ישן הוא לא אופציה, העיריה אוספת אותם ונועלת אותם תחת שמירה. ואז מוכרת אותם כפסולת ברזל. (ניסיתי גם שוחד לשומר)

אולי יש למשהוא רעיון ??

אלף תודות

פורסם

יעשה נפלאות, וגם ימצא חלקים

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם תאמר לי בדיוק באיזה חלק מדובר וכמה זה אמור לעלות בערך אולי אוכל לעזור לך.

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

פורסם

לומר לך את האמת לא הבנתי בדיוק מה הבעייה שלך אבל מול השוק הבדואי בבאר שבע ישנו מגרש מכוניות ענק יש לו לפחות 10 פיאטים כמו שלך בעל המקום לא הכי סימפטי תתמקח על המכיר ועל תראה לו נואשות!!!!!!!

בהצלחה.....

פורסם

לא בטוח שזה יעזור לך בזמן הקרוב אבל בכל זאת:יצא לי "לבקר" בשכם במרץ האחרון. העיר מלאה בפיאט 127.אם יהיה פעם מזרח תיכון חדש או לחילופין יש לך איזה שהיא דרך לסחור עם בני דודניו-חלקים אני מניח שיש שם בשפע.אהוד

פורסם

קבל טלפון של מוסך הגבעה שנמצא באזור ליד חולון (קרוב לתחנת דלק סיירים). בטוח יכול לעזור לך. יש לו מס' מכוניות פיאט 127. שם הבחור יעקב טלפון 050-266507 .

פורסם

ואפילו מקוריים ! בחנות חלפים (ותיקה מאוד) גם באותו אזור - אזור התעשיה הישן

שלי אגב שנת 79 עם 118 אלף, כמובן עם מנוע ותיבת הילוכים מקוריים (וראש מנוע שני...)

המכונית הזאת אמינה רצח, אני הורג אותה (בפירוש - נהיגה אגרסיבית ללא רחמים) כבר ארבע שנים ולה כאילו לא איכפת. אולי כי היא תוצרת סיאט? (ברשיון כתוב פיאט...ועל האוטו סמל של סיאט) הקטע המוזר שלא נתקלתי בכזאת אף פעם, יש סיכוי שזאת תהיה הסיאט אספנים הראשונה בארץ :wink: (זאת לא סיאט פורה - זאת סיאט 127 לפי ספר יצרן)

לובינסקי מכר בחודשיים האחרונים פחות מ800 מכוניות

זה רבע ממה שהוא מכר בשנה שעברה

ואני שואל: רק עכשיו נפתחו לאנשים העיניים?

• תוכן חדש...