Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזתומרת - הנציגים של חברת ההשכרה ישבו לידך במהלך הנסיעה?

מה הטעם בלשלם על נהיגה במכוניות כאלה כשאי אפשר לנהוג איך שאתה רוצה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני רוצה לתקן פה כמה אנשים שטענו ששעונים מאבדים מערכם, שעון של חברה רצינית הוא השקעה, אחרי מספר שנים הוא יכול להמכר ביותר ממחירו המקורי, אני מכרתי ברייטלינג משומש שרכשתי משומש, עלה לי 1100 דולר ומכרתי אותו ב1600 דולר תוך יממה אחת מהרגע שבו פירסמתי את המודעה, דגם ישן יחסית אך הגיע אליי עם תעודת מקוריות וקבלה מהחנות בה הוא נקנה לפני כ17 שנה.

אני מכיר הרבה אנשים שמחזיקים שעונים יקרים בבית, אני מדבר על שעונים בני 40-60 שנה, שווים הוא עצום והם עובדים בצורה מדוייקת כ"כ, יש משהו מרתק בפתיחת שעון ישן, המכניזם המורכב והאיכות הוא משהו שללאספק ניתן להערכה.

למי שכתב שהשעונים היקרים מורכבים בסין, תתעורר, כנראה שראית רק זיופים עד כה, גם בשוק הזיופים יש איכות, ויש רפליקות תוצרת שוויץ שעולות למעלה מ$900.

אני מעדיף להסתובב עם שעונים זולים של FOSSIL, מכיוון שאני מוריד אותם מהיד כל הזמן, אני לא מסוגל לשטוף ידיים כשאני עונד שעון ולכן אני מונע מעצמי מצב שבו אני מאבד שעון יקר וזה קרה לי בעבר, יש לי שעון של TISSOT שאני עונד אולי פעם בשנה כי אני לא ממש מתחבר לעיצוב שלו, קיבלתי אותו במתנה, שעון ישן ומיוחד אך לא ממש לטעמי, אני יודע שערכו גבוה אך זה לא ממש מעניין אותי.

שוב אחזור לנושא הערך, שעונים זה עולם מיוחד, יש כ"כ הרבה חברות איכותיות ששמות את רולקס בכיס הקטן, אבל מה, 95% מהאוכלוסייה אפילו לא שמעה עליהם. וזה כבר יותר מעניין, יצא לי לראות שעון של "AUDEMARS PIGUET" משומש נמכר במכרז ב$19K, במכרז!

יש גם את "HARRY WINSTON" בתור דוגמא לחברה שלא שמעתם עליה, שעון משומש באיזור ה$16K-20K

haters will hate

פורסם
******הסיני הקטן שמייצר לך את זה עם מנגנון פשוט תוצרת קבוצת בני דרום:lol:

קבוצת יבנה. חסר לך שמישהו משם ישמע אותך.

חברה, אנו מודה על ההתייחסות, אבל לא קיבלתי עדיין תשובות לשאלה הבאה:

התשובה היא: 42.

וברצינות, יש כל כך הרבה משתנים. האם אתה אוהב שעונים? זה עושה לך את זה? האם בתפקיד שלך אתה נפגש עם אנשים בסיטואציה בה אתה צריך "להראות" הצלחה? האם אתה בתפקיד שצריך להראות מקצועיות וכל השאר לא משנה? מי האנשים שאתה נפגש איתם? וכדומה וכדומה.

לעניין השעונים - בנצי צודק, שעונים איכותיים (ויקרים) הם השקעה. לא רק שעונים מכניים (לא כאלה עם מנגנון קוורץ) אלא גם שעוני פופ יחודיים ומבוקשים. שעון איכותי יכול להביא לך מזומנים כמו תכשיט יקר אם תרצה לממש.

לא צריך להפציץ באלפי שקלים - שעון איכותי, עט איכותי וכדומה יכולים לעלות הרבה פחות מאלף ש"ח כל אחד (בחו"ל).

בעבודה אני מסתובב עם עטי שייפר וווטרמן מסדרות לא גבוהות במיוחד (מון בלאן המוניים ופרעחיים בעיני, למרות שאני פוגש אותם המון אצל לקוחות), עם שעוני אנדרואיד, קנת' קול וטימברלנד. כמה אני מרוויח לשיטתך?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תודה על ההתייחסויות (גם על על הציניות ולא רלוונטיות- לכל מי שציטט חלקי משפטים ללא הקשרם: LOL)

כפי שרשרמתי בהודעה מס׳ 1: לא חיפשתי ״מספר מסוים״ אלא אומדן לעומת משכורת (=האם ללבוש שעון שעולה כמו משכורת ממוצעת במשק זה סביר ולא מנקר עיניים).

החכמתי,

תודה.

פורסם

שוב אחזור לנושא הערך, שעונים זה עולם מיוחד, יש כ"כ הרבה חברות איכותיות ששמות את רולקס בכיס הקטן, אבל מה, 95% מהאוכלוסייה אפילו לא שמעה עליהם.

מה שטוב בחברות האלה, שזה נראה ממש, אבל ממש טוב, מי שצריך לדעת יודע מה זה, ומי שלא,

אז רואה שעון יפה וזהו, לעומת רולקסים וכד', שלכל ילד שחזר מתאילנד יש זיוף שלו על היד.

בגלל זה אני לא אקנה רולקס או ברייטלינג, אלא אחפש את החברה האיכותית לא פחות,

אבל שלא מזייפים בכמויות, ושלא צועקת למרחקים, יש לי כסף, או אני רוצה שיחשבו שיש לי כסף.

פורסם

יש לי שני חברים.

אחד בא לחנות ברגה בפריז עם חליפה של ארמני, נעלי טסטוני ופיג'ו 607 חדשה, כדי להחליף רצועה בשעון ברגה של 40K יורו.

למרות שהוא הוריד אותו מהיד, בסוף הם שמו אותו בשקית ונתנו לו.

חבר שני נכנס לבוטיק של פאטק פיליפ בזנבה, לבוש במכנס קצר, טי שרט ונועל כפכפים לרגליו. הוציא מכיסו פאטק פיליפ של 20K וביקש להחליף רצועה. ישר הביאו לו קפה ומאפרה, למרות שאסור לעשן בחנות.

האנשים בחנות הבינו שבמקרה הראשון מדובר בעוזרו האישי של מישהו חשוב.

במקרה השני, למרות המראה, הם הבינו במי מדובר.

לא משנה איך אתה נראה ומה יש עליך. חשוב מה אתה משדר. אולי אפילו המבט אומר הכל.

פורסם
מה שטוב בחברות האלה, שזה נראה ממש, אבל ממש טוב, מי שצריך לדעת יודע מה זה, ומי שלא,

אז רואה שעון יפה וזהו, לעומת רולקסים וכד', שלכל ילד שחזר מתאילנד יש זיוף שלו על היד.

בגלל זה אני לא אקנה רולקס או ברייטלינג, אלא אחפש את החברה האיכותית לא פחות,

אבל שלא מזייפים בכמויות, ושלא צועקת למרחקים, יש לי כסף, או אני רוצה שיחשבו שיש לי כסף.

אם זה לא זיוף ב500 דולר (ומי שקונה כזה באמת לא נראה לי שניתן לעזור לו יותר מדי) אלא ב100 באט כל אחד יבחין מיד.

לגבי החברות שדיברת עליהן אם תסתכל על שעון של PP במציאות, כל מי שעיניו לראשו יבחין מיד שמדובר במשהו מרהיב, כמו לראות SLR, גם אם זה זהב לבן ללא יהלומים כלל, אל תדאג עדיין "יחשבו" שיש כסף :)

פורסם

בוא נגיד שלא כל אחד, אלא מי שמבין יקלוט דיי מהר.

ואכן שעונים טובים הם משהו מרהיב, אבל למי שלא אוהב שעונים זה לא יגיד שום דבר מיוחד.

לגבי זיופים, אני אישית לא מבין למה לקנות את זה. הרי זה מגוחך שילד בן 20 יענוד שעון

שמקורי כזה עולה עשרות אלפי שקלים, בדיוק כמו אותם אנשים שלובשים חולצת ראלף לורן

מזוייפת, וחושבים שאף אחד לא יודע שזה זיוף. הרי במבט של שניה אתה מזהה שזה לא הדבר

האמיתי, למה לעשות מעצמך צחוק?

פורסם

נכון, למרות שתלוי מי הוא אותו בן 20. אגב לגבי ראלף לורן כמה שזה עצוב, המותג ש"גדלנו" עליו כסמל סטטוס "חולצה ב600 שח" התדרדר עד מאוד.

על אותו משקל, חבר שלי דל התקציב רצה לקנות מתנת יומהולדת לחברה שלו אז הוא שאל אותי איזה שעון לקנות לה "עד 600 שח". אחרי כמה מכות שהוא חטף הוא הבין שאם הוא לא רוצה שהיא תזרוק אותו עדיף לו לקנות למשל 600 פרחים ולשים לה בחדר ולצאת מלך באותו תקציב של שעון סתמי.

פורסם
שעון של PP

אני מקווה שהוא עמיד במים :shock::-):lol: :lol: :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
יש לי שני חברים.

אחד בא לחנות ברגה בפריז עם חליפה של ארמני, נעלי טסטוני ופיג'ו 607 חדשה, כדי להחליף רצועה בשעון ברגה של 40K יורו.

למרות שהוא הוריד אותו מהיד, בסוף הם שמו אותו בשקית ונתנו לו.

חבר שני נכנס לבוטיק של פאטק פיליפ בזנבה, לבוש במכנס קצר, טי שרט ונועל כפכפים לרגליו. הוציא מכיסו פאטק פיליפ של 20K וביקש להחליף רצועה. ישר הביאו לו קפה ומאפרה, למרות שאסור לעשן בחנות.

האנשים בחנות הבינו שבמקרה הראשון מדובר בעוזרו האישי של מישהו חשוב.

במקרה השני, למרות המראה, הם הבינו במי מדובר.

לא משנה איך אתה נראה ומה יש עליך. חשוב מה אתה משדר. אולי אפילו המבט אומר הכל.

בדיוק.

כמו הבדיחה הידועה על זה שבישראל זה שלבוש בחליפה מהודרת, מעונב ומגולח למשעי הוא הנהג וזה עם הכתם טחינה על החולצה זה השר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
קנית פיקנטו?

שברולט ספארק כמובן. סתם - לא.

מזתומרת - הנציגים של חברת ההשכרה ישבו לידך במהלך הנסיעה?

מה הטעם בלשלם על נהיגה במכוניות כאלה כשאי אפשר לנהוג איך שאתה רוצה?

הרעיון היה שזה היה אמור להיות יום נהיגה ברכבי על. 4 רכבים יום אחד בן 6 שעות של נהיגה. (שעה וחצי על כל רכב, כשכל שעה וחצי הנהגים מחליפים את הרכבים בינם לבין עצמם).

בתאוריה זה היה אמור להיות יום נהיגה מעניין שנוכל להבחין בו בהבדלים בין הרכבים השונים, ולכל נהג הצטרף איש צוות של החברת השכרה.

בפועל נסענו בשיירה דיי איטית, בכבישים שמפתים אותך ללחוץ קצת על הגז (ובאמת לא צריך הרבה בשביל להאיץ עם הרכבים האלה), וכשאני הייתי ברכב המוביל הבנתי למה. כל פעם שקצת האצתי, או בלמתי קצת חזק לפני כניסה לסיבובים האיש שלידי צרח עלי שאני משוגע ושאני אפסיק עם זה. :(

אז אכן אני הבחנתי בהבדלים בין הרכבים, אבל בעיקר מבחינת עיצוב פנים.

בכל מקרה המנה העיקרית שלי עוד צריכה להגיע השבוע אז אני מקווה שלפחות היא לא תאכזב אותי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...