Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה - יש לי עבודה חדשה והרכב שיש לי בעבודה הוא סמארט קבריו' 600 סמ"ק טורבו.

אני ממש התאהבתי ברכב, הוא מאיץ נהדר, סוגר סקאלה (140) ושומר על המהירות ללא מאמץ. המתלים מאוד נוקשים וכל בור בכביש מורגש, הישיבה נוחה גם לאורך זמן ויש המון תאים מקדימה ובאגז' שיכיל 2 קיטבגים בקלות , הצליל של המנוע ממש יפה - לא משהו שציפיתי לשמוע מ600 סמ"ק.

הגיר דורש הסתגלות מסויימת (חצי אוטומט) אבל הוא עובד נהדר...

וכל מה שחשבתי על האוטו מבחינת יציבות נעלם, הרכב הוא 100% כיף, הוא יציב בסיבובים, בהתחלה פחדתי בהם אבל לאט לאט זה נעלם, הדרך מעין הקורא לפלמחים היא דרך עקלקלה והרכב לא הביע רצון לברוח לשוליים , עיקול חד ב80 קמ"ש גורם לצמיגים לעשות קצת רעש וזהו.

בקיצור - תשכחוווו את כל מה שחשבתם על האוטו ותזמינו נסיעת מבחן - חובה.

אני אישית הגעתי למסקנה

שפרקטיקה היא סתם תירוץ של אנשים שפוחדים ללכת עם החלומות שלהם

haters will hate

פורסם

זה הדגם הישן יותר?

אני חושב שהחדש הוא 700 סמ"ק טורבו...

ועוד משהו - נשמע שהרכב ממש דורש צ'יפ. בעלות לא גבוהה אפשר להשיג שיפור משמעותי (בכ"ז - טורבו...) וגם להעיף את ההגבלה האלקטרונית באותה הזדמנות...

מעניין רק איך היציבות מעל 140...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
:p

או שהוא עושה משלוחים באיזה בית קפה-מסעדה תל-אביבי..

או שהוא עובד בבזק בינלאומי..

או שהוא סתם עובד בחברה שהחליטה לקחת סמארטים בליסינג תפעולי עם פרסומות של החברה עליהם..

לחברה זה יוצא יותר זול מכל אוטו אחר.. גם עלות גם אחזקה ובנוסף - זה גם מפרסם אותם - אז למה לא?? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אז זהו שזה רכב פרטי של העסק...

יש לנו גם 4 פורד קונטקט וקנגו אחד - אבל עליהם אני לא נוהג, אני נוהג על המכוניות היותר שוות :wink:

הסמארט הזאת החלה את דרכה כסמארט שחורה אבל עם הזמן היא עברה פרסומיזציה...

אני רוצה לקנות אחת כזאת ואותה אני אוכל לשפר קצת... אבל זה יקח קצת זמן, קודם אני אפטר מהעיקולים שיש לי על חשבונות הבנקים ואז אוכל לחשוב קדימה...

ביום ראשון אני אבדוק את מידת הצמיגים כי הג'אנט ממש גדול עם אופסט של איזה 9 ס"מ...

בעסק אצלנו עוברות כ"כ הרבה מכוניות ביום מגטס ועד 911... ממש תענוג לעיניים...

haters will hate

פורסם

יש לנו גם 4 פורד קונטקט וקנגו אחד - אבל עליהם אני לא נוהג, אני נוהג על המכוניות היותר שוות :wink:

אני רוצה לקנות אחת כזאת ואותה אני אוכל לשפר קצת... אבל זה יקח קצת זמן, קודם אני אפטר מהעיקולים שיש לי על חשבונות הבנקים ואז אוכל לחשוב קדימה...

ביום ראשון אני אבדוק את מידת הצמיגים כי הג'אנט ממש גדול עם אופסט של איזה 9 ס"מ...

911 !?!? :D

עוד לא אמרת איפה אתה עובד :wink:

i don't afraid to die ,i afraid to loss my freedom -Sokrates

פורסם

911 !?!? :D

עוד לא אמרת איפה אתה עובד :wink:

זה לא ברור? שטיפת מכוניות :lol:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לאחר בדיקה קצרה גיליתי שהסמארט הנ"ל מצויידת בג'אנטים 17 של בראבוס והיא 700 סמ"ק עם קיט שיפורים שמביא אותה ל75 כ"ס

haters will hate

פורסם

לי היא נראית מאוד עלובה. נעשו לרכב מבחני ריסוק כלשהם?

עם מכסה מנוע כל ככך קטן, וכמעט בלי בגז' אני לא רוצה לחשוב מה יקרה במקרה של התנגשות. כבר ראיתי תאונות בהן המנוע נכנס לתא הנוסעים... מזעזע.... - אז כל שכן תתארו מה עלול לקרות בסמרט, בה הרגליים נמצאות מטר מהפרונט.. אני הייתי מפחד לעלות על רכב כ זה.

פורסם
לאחר בדיקה קצרה גיליתי שהסמארט הנ"ל מצויידת בג'אנטים 17 של בראבוס והיא 700 סמ"ק עם קיט שיפורים שמביא אותה ל75 כ"ס

את הקיט הזה אפשר להזמין דרך היבואן/סוכנויות של סמארט בשוויץ (לעומת דרך נציגות של בראבוס). הייתי בודק אופציה דומה בארץ אם היבואן יכול לייבא דרכו קיט שכזה אלא שעכשיו אחרי ששמענו על הסיפור עם הקיט של פרודרייב אזי אני בספק שניתן יהיה לעשות מהלך שכזה :cry:

אני אוהב מאד את הסמארט וחושב שהיא נראית מצויין (בזמנו חשבנו לרכוש אחת בשל תצרוכת הדלק הנמוכה אך בסוף ויתרנו בגלל חוסר הבהירות לגבי העלויות העתידיות והדשדוש במקום של היבואן בלי כיוון ברור).

פורסם

מבחינת בטיחות הרכב הוציא 3 כוכבים במבחן הריסוק

הרכב בנוי ככלוב אחד גדול עם קורות עבות וחזקות מסביב לנוסעים, ההרגשה מאוד בטוחה מבחינת אחיזה.

אני חושב שהסמארט בטוחה מרוב היפניות הקטנות שנוסעות בארץ, תאמין לי שצריך לראות כדי להאמין , איך שהכלוב הזה בנוי - אני סומך עליו יותר מעל הפח שיש ביפנומטיות.

אני ממש התרשמתי מצריכת הדלק הנמוכה שלה - לקחתי אותה כמעט ללא דלק ו40 שקל הספיקו לי להמון נסיעות והדלק כמעט שלא ירד...

haters will hate

פורסם
לי היא נראית מאוד עלובה. נעשו לרכב מבחני ריסוק כלשהם?

עם מכסה מנוע כל ככך קטן, וכמעט בלי בגז' אני לא רוצה לחשוב מה יקרה במקרה של התנגשות. כבר ראיתי תאונות בהן המנוע נכנס לתא הנוסעים... מזעזע.... - אז כל שכן תתארו מה עלול לקרות בסמרט, בה הרגליים נמצאות מטר מהפרונט.. אני הייתי מפחד לעלות על רכב כ זה.

בטח מכסה מנוע קטן ...

כי אין שם מנוע אולי ?

המנוע יושב מאחורה מתחת לבגאג'.

ותאמין לי שרכב שחברה מוציאה ועוד מרצדס בימינו עם כל התיקני בטיחות יהיה בטוח מאוד ובטח יותר מכל מכונית מלפני 5-10 שנים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...