Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיקנטו,ספארק או 107?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

לגבי ה-206 פלוס דיברתי אם חבר טוב שעובד בלובינסקי ואמר לי

שהיא עושה משולב 1/15 במקרה הטוב ואחד כמוני שעושה 100 ק״מ ביום זה לא מה שאני מחפש.

ולכן נשארתי אם הספארק מול 107 (קיה ירדה לצערי מהפרק עקב זמן מסירה של עד 5 חוד׳).

ספארק- זמינות כמעט מידי,השאלה היא ירידת ערך של שברולט מול ה-107

ונושא הבטיחות של מכה מאחור שלא ברור בכלל.

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב עידכון נכון להיום:

כל היום הייתי בנסיעות מבחן רשמים:

107- מיול/קרטינג סגור אבל זריז וברצינות הרכב מרגיש זריז יותר מהמיני האחרות אבל נותן הרגשה מאוד זולה

גם מבפנים וגם בזמן נסיעה. קופצני ביותר בנסיעה של 10 דקות כבר לא הרגשתי בנוח.

ספארק- מרגיש הכי רכב מהחבורה למרות שהוא נראה יותר גדול עגלת תינוק לא נכנסת...

למרות המנוע הגדול יותר והספק גבוה יותר ההרגשה היא של עגלה אי אפשר להגדיר זאת אחרת,לא סוחבת בכלל בעליות מצריכה משחק רב בהילוכים (שגם הם לא הכי אוהבים להשתלב).

מעבר לכך נסיעה חלקה ונעימה לוח שעונים גרוע ביותר כדי לראות מה הולך שם חייב לסוע ישר!

נסיעת מבחן לפיקנטו תתבצע בהמשך השבוע

לסיכום:

רב הסיכויים שאני יזמין פיקנטו ובזמן ההמתנה לרכב אני אשכור פיקנטו לתקופה זו (ההפרש בין הפיקנטו לספארק).

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם

בתור בעלים של פיקנטו שעבר מעל 1.2K ק"מ אני הייתי בודק גם את הפנדה. בפנדה אתה מקבל מנוע 4 צילנדרים איכותי עם מומנט בשרני, חסכון בדלק (בדוק ומוכח), תנוחה ישיבה גבוהה, מיקום מצויין של ידית הילוכים ואמינות בדוקה. הרכב עולה 67K. בנוסף אתה מקבל 1.5K לקניות במשביר לצרכן. שלא תבין לא נכון, אני מרוצה מאוד מפיקנטו, אבל לפנדה יש מספר יתרונות משמעותיים מאוד על המתחרות.

בנוגע לבטיחות פנדה נבחנה רק עם כרית אוויר אחת וקיבלה ציון טוב בריסוק חזיתי. החולשה הייתה בריסוק צד. פנדה במסגרת המבצע נמכרת עם 4 כריות אוויר מתוכן 2 כריות צד. ייתכן מאוד שאם פנדה הייתה נבחנת עם כריות צד הציון היה משתפר ל-4 כוכבים.

פורסם

קודם כל תודה על התגובה המהירה!

לגבי הפנדה דובר פה כבר עליה והיא ירדה מהפרק

רק בגלל שהיא מרגישה לי זולה ומיושנת (קטנוני אני יודע).

נ.ב

יש מצב לדבר אתך בטלפון לגביי הפיקנטו? תשלח מסר אם כן

פורסם

ספארק- מרגיש הכי רכב מהחבורה למרות שהוא נראה יותר גדול עגלת תינוק לא נכנסת...

למרות המנוע הגדול יותר והספק גבוה יותר ההרגשה היא של עגלה אי אפשר להגדיר זאת אחרת,לא סוחבת בכלל בעליות מצריכה משחק רב בהילוכים (שגם הם לא הכי אוהבים להשתלב).

מעבר לכך נסיעה חלקה ונעימה לוח שעונים גרוע ביותר כדי לראות מה הולך שם חייב לסוע ישר!

נסיעת מבחן לפיקנטו תתבצע בהמשך השבוע

לסיכום:

רב הסיכויים שאני יזמין פיקנטו ובזמן ההמתנה לרכב אני אשכור פיקנטו לתקופה זו (ההפרש בין הפיקנטו לספארק).

לא יודע למה אתה מצפה בפיקנטו? במיוחד אם אנחנו מדברים על המנוע 1.0 אם אתה חושב שהוא יהיה יותר נמרץ במיוחד שאתה מדבר על עליות אז תשכח מזה לגמרי, מספיק שתקרא את המבחן שערכו פה בקארספורום ותבין על מה אני מדבר עליות הרכב מאוד מתקשה לעלות ככה שתיקח את זה בחשבון.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

לדעתי, למרות שההרגשה שלה בפנים קצת זולה, מבחינת מנועי ה 1.0- ה 107 מנצחת. היא מרגישה נמרצת ולא עגלה, והדברים החשובים יותר בסדר (כלומר, המושבים נוחים והמתלים מכוילים לא רע ככה שהיא סופגת מהמורות בכביש די טוב, תנוחת הנהיגה בסדר, יש מספיק אבזור בטיחות, ובידוד הרעשים סביר)

פורסם
107 מרגישה יותר נמצרת בגלל התחושה הזולה. אשליה בלבד. בכל המבחנים היא הייתה הכי עגלה.

אני לא אטען שה-107 היא הרכב הכי מהיר וזריז בסגמנט, אבל מה שאתה אומר "בכל המבחנים היא הייתה הכי עגלה" פשוט לא נכון עובדתית.

אחת הנקודות שעמדו לזכות ה-107 בחלק גדול מהמבחנים ההשוואתיים הייתה דווקא היכולת הדינמית שלה והזריזות שלה.

שוב - לא מדובר ברכב המהיר ביותר, אבל הוא רחוק מלהיות 'הכי עגלה'. ואת זה אני אומר גם מנסיון אישי וגם מהמבחנים הרבים שערכו בסגמנט המיני בשנה האחרונה - אוטו - מוטוקאר - wheel

אגב - אני לא מצליח להבין איך לטענתך תחושה זולה מצליחה ליצוא תחושה נמרצת... מעניין מאוד.

פורסם

ואיך הג'סטי קשורה? זו ענתיקה לא בטיחותית בעליל שאחרי הזמן שהיא עברה על הכביש 100 קמ"ש מלווים בהרבה מאוד קרקושים ורעש שאין ב 107 באותה מהירות.

אז איפה בדיוק מ.ש.ל?

פורסם

ה107 והפיקנטו דיי מזכירות אחת את השניה מבחינת עיצוב. למרות שבעיני הפיקנטו קצת יותר מיוחדת. מבחינת בטיחותי הפיקנטו מובילה לא שעשיתי עליה נסיעת מבחן זה פשוט מה שקראתי עליה בכל מיני אתרי רכב או שזו פשוט הנקודה הכי בולטת שבחרו לציין, בהצלחה.

פורסם
107 מרגישה יותר נמצרת בגלל התחושה הזולה. אשליה בלבד. בכל המבחנים היא הייתה הכי עגלה.

עקבתי אחר ההודעות שלך בפורום בחודשים האחרונים, ואני חייב לציין לרעה את המהפך המדהים שלך אשר למרבה הפלא תאם בצורה מושלמת את הרכב שיש לך. כאשר הזמנת 107, היללת אותה ללא הפסק ולעיתים בצורה מגוחכת, ועכשיו כשהזמנת פיקנטו אתה עושה את אותו הדבר עבורה. אמנם יכול להיות שהדעות שלך השתנו, ואכן זה לגיטימי, אבל זה קצת מוריד מהאמינות של דעותיך. כזה שינוי של 180 מעלות רק בגלל שהזמנת רכב כזה או אחר לא נראה טוב. במיוחד כשאתה מדבר שטויות שניתן להפריך בקלות (כמו בהודעה שציטטתי).

פורסם
קודם כל תודה על התגובה המהירה!

לגבי הפנדה דובר פה כבר עליה והיא ירדה מהפרק

רק בגלל שהיא מרגישה לי זולה ומיושנת (קטנוני אני יודע).

נ.ב

יש מצב לדבר אתך בטלפון לגביי הפיקנטו? תשלח מסר אם כן

אם חשבת להזמין פיקנטו ולחכות ובינתיים להשכיר רכב אז הייתי ממליץ לך אם כבר לחכות אז עדיף לחכות לפנדה החדשה.

http://www.cartube.co.il/car-news/67-car-news-cat/1677-%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%A4%D7%A0%D7%93%D7%94-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%E2%80%93-%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D.html

פורסם

השאלה מה המחיר שלה יהיה,אם עכשיו החזירו את הפנדה למחירה המקורי 79K,אז השאלה כמה יעלה הדגם החדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...