Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שעומד במצב דומה לשלך אני יכול רק להמליץ ללכת לחברות כח אדם, בנוסף לחיפושים באינטרנט, לפעמים הן יכולות להפתיע (שנה שעברה מצאתי דרכם עבודה לא רעה).

אני יודע שאינטל בקרית גת מחפשים סטונדטים למשרות סטודנט (בעיקר הנדסת מכונות וחשמל אבל אולי גם ביורפואית).

בכל אופן השנה צה"ל סידר לי את הקיץ עם חודש מילואים ככה שאת סעיף העבודה לקיץ כבר סגרתי.

פורסם
מן הסתם שאני לא אעלה את זה ביוזמתי שאני מגיע רק ל3 חודשים, אבל אם המעסיק ישאל אז לא נראה לי לעניין לשקר לו.

אם זה המצב, אז תקבל את העובדה שתרוויח שכר מינימום :(.

פורסם

לגבי אינטל - בדקתי ביריד התעסוקה האחרון, וסטודנטים לביורפואה הם לא כל כך מחפשים. אני אבדוק שוב, אבל זה גם מה שהיה שנה שעברה.

ואני אבדוק גם בחברות כח אדם מן הסתם.

• תוכן חדש...