Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסיים בעוד כחודש (בתקווה) שנה שלישית בהנדסה בבן גוריון, ויוצא לחופשת הקיץ. בגלל (או בזכות) החגים חופשת הקיץ השנה ארוכה מהרגיל, ונמשכת עד סוף אוקטובר (כלומר 3 חודשים וקצת), ואני רוצה לנצל אותה במלואה (אולי מלבד שבועיים שבהם אני מתכנן לטוס לחו"ל) כדי לעשות קצת $$.

הבעיה היא שאני גר באזור הדרום, ורוב העבודות לסטודנטים שאני יכול לחשוב עליהן הן או עבודה בתור נציג שירות/שקר כלשהו בב"ש, או עבודה במלונות בים המלח. בשני המקרים העבודה די משעממת, וגם השכר לא משהו (מינימום קרוב לוודאי).

האם יש למישהו רעיונות/הצעות לעבודה ל3 החודשים הללו? אני מחפש משהו עם משכורת קצת יותר גבוהה מהמינימום, רצוי עבודה מעניינת (אך זה בתור בונוס, לא דרישה בסיסית), ואין לי בעיה לעבוד קשה אם צריך. ההעדפה היא לעבודה באזור הדרום, אך אין לי בעיה גם עם עבודה באזור אחר בארץ במידה ומספקים גם מגורים (חשבתי על המלונות באילת, אבל מחברים הבנתי שיותר משתלם כבר לעבוד בים המלח). ויש לי גם רשיון נהיגה במידה וזה רלוונטי.

רעיונות והצעות יתקבלו בברכה.

תודה.

פורסם

בדיוק על מה שחשבתי. תבדוק את המודעה הנ"ל, גם עבודת שטח, כלומר, לא משעממת וגם אם יתזמל מזלך המשרה במרכז ובדרום עדיין תהיה רלבנטית.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

תודה, אבל העניין הוא שהמשרה היא באיזור המרכז (צפונית לגדרה), כלומר מרחק שעה+ נסיעה, וגם לא נראה לי שהוא מחפש עובדים ל3 חודשים בלבד.

פורסם
אתה יכול אולי לחפש עבודה בבתי מלון שם תמיד צריכים עובדים.

הבעיה היא שאני גר באזור הדרום, ורוב העבודות לסטודנטים שאני יכול לחשוב עליהן הן או עבודה בתור נציג שירות/שקר כלשהו בב"ש, או עבודה במלונות בים המלח. בשני המקרים העבודה די משעממת, וגם השכר לא משהו (מינימום קרוב לוודאי).

:roll:

אני לומד הנדסה ביורפואית, ורוב משרות הסטודנט הן באזור המרכז וצפונה.

פורסם

אין לי בעיה, כל עוד השכר הוא מעל למינימום ויסכימו להעסיק אותי ל3 חודשים. הבעיה שברוב המקומות זה או זה או זה.

פורסם

חפש עבודות בALL JOBS, יש להם מאגר גדול מאוד של משרות מכל התחומים והמינים, בטוח תמצא שם משהו שיתאים לכישורים ו/או לידע שלך באיזור מגוריך.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אתה מתכוון להגיד למעסיק שאתה בא רק ל3 חודשים? תתקשה למצוא ככה עבודה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

1+

אסור להגיד שבאים רק לשלושה חודשים, זה אפילו מיותר :).

עבודה בתור איש מכירות באחת מרשתות מוצרי החשמל, יכולה להיות מעניינת. אומנם השכר הוא, קרוב לוודאי, מינימום, אך ישנם גם תגמולים מאוד נחמדים.

פורסם

מן הסתם שאני לא אעלה את זה ביוזמתי שאני מגיע רק ל3 חודשים, אבל אם המעסיק ישאל אז לא נראה לי לעניין לשקר לו.

פורסם

תעבוד כעוזרת בית. אני עשיתי את זה בזמן הלימודים וזה אחלה כסף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...