Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות לגבי PS3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, ההחלטה מתגבשת, התקציב יתגמש, ובכל זאת, כמה שאלות למומחי ה- PS3:

כללי:

האם חובה לרכוש של ישפאר (סתם מעצבן, אבל אולי אין ברירה) או שאפשר גם ב"יבוא אישי" של החנויות, למשל גיימסטיישן?

היכן ניתן לשחק בשתי הקונסולות במקביל, כדי לבחור Move או Kinect? (אני מעדיף את הסוני בגלל MGS ו- KZ, אבל אולי KINECT עדיף לילד)

מה ההבדל בין השלט SIXAXIS לבין השלט שמגיע עם המכשיר?

האם שלט של PS2 יתחבר?

MOVE:

בארץ - 400 ש"ח לערכה כולל מצלמה + 270 לידית נוספת. האם יש בעיה להביא מחו"ל? באמסטרדם זה 56 יורו לערכה, ו- 40 יורו לידית.

כמה משחקי ילדים יש שתומכים בזה (עבור הילד, בן 4), וכמה משחקים שאני אהנה מהם?

כרגע אין לי כוונה לפרוץ את המכשיר.

תודה :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כללי:

האם חובה לרכוש של ישפאר (סתם מעצבן, אבל אולי אין ברירה) או שאפשר גם ב"יבוא אישי" של החנויות, למשל גיימסטיישן?

תלוי כמה אתה שמרן - זה מתבטא בסופו של דבר באחריות. כמו כן מכשירים מגרסת NTFC לא יינגנו את כל סרטי הבלו ריי מישראל (גרסת PAL) לגבי משחקים אין הפרדת איזורים כך שניתן לקנות מכל מקום בעולם

היכן ניתן לשחק בשתי הקונסולות במקביל, כדי לבחור Move או Kinect? (אני מעדיף את הסוני בגלל MGS ו- KZ, אבל אולי KINECT עדיף לילד)

מה ההבדל בין השלט SIXAXIS לבין השלט שמגיע עם המכשיר?

SIXAXIS תכונה שיש גם בשלטים החדשים. טכנולוגיה ישנה שלא כ"כ תפסה

האם שלט של PS2 יתחבר?

לא יודע אבל נראה לי לא נוח בעליל לחבר שלט חוטי לעומת שלט אלחוטי.

MOVE:

בארץ - 400 ש"ח לערכה כולל מצלמה + 270 לידית נוספת. האם יש בעיה להביא מחו"ל? באמסטרדם זה 56 יורו לערכה, ו- 40 יורו לידית.

אין בעיה, רק מכס

כמה משחקי ילדים יש שתומכים בזה (עבור הילד, בן 4), וכמה משחקים שאני אהנה מהם?

כנס לאחד מהאתרים לביקורות וסרטונים:

gamespot

ign

כרגע אין לי כוונה לפרוץ את המכשיר.

מצויין , עדיף.

תודה :-)

תגובה בכחול

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

אני רק אפרט - סיקסאקסיס זו מערכת זיהוי הטיה של השלט במרחב.

השלטים הראשונים של הPS3 הגיעו רק איתה ובלי רטט.

השלטים החדשים הם DUAL SHOCK 3

הישנים - ללא הרטט הם SIXAXIS - מאוד מומלץ לקנות רק חדשים! גם הסוללה שלהם טובה משמעותית (פי 10 , למרות שהרטט גם אוכל פי 3 חיי סוללה , המספרים - לא נזרקו באוויר אלא הם תכלס בפועל לפי נתוני יצרן).

לגבי שלט PS2 - כן אין בעיה לחבר עם מתאם USB.

זה פתרון טוב אולי להתחלה - אבל הוא מדכא - וחסר לך כפתור POWER לשלט - מה שיצור בעיות בחלק גדול מהסיטואציות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...