Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברוכים הנמצאים,

אני מעוניין לקנות רכב שני למטרת נסיעות בינעירוניות לעבודה (ירושלים נתניה 4 ימים בשבוע).

הדברים שחשובים לי ברכב הם:

בטיחות

חסכוני בצריכת דלק

שמירה על ערך הרכב

וכמובן יכולת לנסוע נסיעות בינעירוניות 4 ימים בשבוע

לאחר בדיקה של מספר רכבים וקריאה בפורום יש לי מספר רכבים שאני מתלבט לגביהם ואשמח לשמוע את דעתכם:

I20- כרגע הדגם המועדף הן מבחינת הבטיחות והחסכוניות

I25- רכב טוב אבל לפי מה שהבנתי לא שווה את המחיר

מזדה 2 סדאן - זוללת דלק

ניסן טידה הצ'בק/נוט- אין לי מידע

פורד פיאסטה החדשה- למרות הביקורות החיוביות קשה לי להתנתק מהדגם הישן... האם יש לה שוק?

פורסם
שלום וברוכים הנמצאים,

אני מעוניין לקנות רכב שני למטרת נסיעות בינעירוניות לעבודה (ירושלים נתניה 4 ימים בשבוע).

הדברים שחשובים לי ברכב הם:

בטיחות

חסכוני בצריכת דלק

שמירה על ערך הרכב

וכמובן יכולת לנסוע נסיעות בינעירוניות 4 ימים בשבוע

לאחר בדיקה של מספר רכבים וקריאה בפורום יש לי מספר רכבים שאני מתלבט לגביהם ואשמח לשמוע את דעתכם:

I20- כרגע הדגם המועדף הן מבחינת הבטיחות והחסכוניות

I25- רכב טוב אבל לפי מה שהבנתי לא שווה את המחיר

מזדה 2 סדאן - זוללת דלק

ניסן טידה הצ'בק/נוט- אין לי מידע

פורד פיאסטה החדשה- למרות הביקורות החיוביות קשה לי להתנתק מהדגם הישן... האם יש לה שוק?

הולך להיות השבוע מבצע של יונדאי. יש פרסומים בעתונות ובאינטרנט. יתכן ויהיו מחירים אטרקטיביים.

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

הייתי ביונדאי והמבצעים אטרקטיביים. עם זאת, חשוב לי שהרכב יהיה טוב. אני לא רוצה לקנות I20 במסגרת תוכנית מימון משתלמת או גג נפתח אבל עם ירידת ערך גדולה/זלילת דלק.

פורסם

שלום,הפיאסטה אוטו נהדר, כלל לא מיושן - מי אמר לך את זה? ואולם, מכיוון שהאוטו ישמש אותך לנסיעות בינעירוניות ובעליום של י-ם, לא הייתי ממליץ עליו על אף שהוא מוצלח מאוד לטעמי. המנוע שלו חלשלוש, ובפירוש לא מתאים לעליות של ירושלים. נכון שתכף יגיבו אחרי ויגידו "הוא יסחוב עם מזגן ו-5 אנשים באוטו", אבל את זה גם עגלה עם סוס תעשה... בגדול המנוע לא מבריק בעליות (מניסיון) ואפילו מעבר לתפעול הידני לא מפצה, מה גם שבנסיעות בינעירוניות המנוע בשל נפחו הצנום והגיר הלא מבריק - לא מספקים שקט ונחת ולכן הרכב לא יתאים לך לדעתי.האופציה היחידה שתהלום את צרכייך הן הקטנות של VAG. השילוב של המנועים המטורבתים והגיר החדיש יעשו את העבודה, ולא יתקשו בעליום (מניסיון עם גולף 1.4). העניין הוא האחזקה היקרה יותר. שני הדגמים המעניינים הם הפולו והפאביה של סקודה וכמובן שאתה יכול לבדוק את האיביזה.אני לא כ"כ מכיר את הנתונים של היונדאי I20, אבל בגדול אני בספק אם יש כיום תחרות לשילוב מנוע-גיר של פולקסווגן, בייחוד אם מדובר במיני שתשמש לנסועה בינעירונית. ניחא הרכב היה משמש לנסיעות בתוך העיר, אבל אם מדובר בכבישים מהירים ועליות, אין ספק שלואגיות יש יתרון שספק אם המתחרות יכולות לסגור כרגע, לפחות מבחינת הצרכים שלך.

פורסם

אם נראה לך באמת שהיונדאי I20 או I25 "אוכלות" פחות דלק מהמאזדה 2 אז אתה טועה.

בכל מקרה, כיום, אני אישית הייתי הולך באמת על אחת מה-VAGיות, עם העדפה ברורה לפולו TSI.

אתה יכול לבדוק גם את הפיאט פונטו איבו, עם המנוע 1.4 מולטי אייר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

למה הסוויפט לא בשיקולים שלך?

ראשית, יש עכשיו מבצע של "חבר" (אם יש לך) שהופך אותה ליותר אטרקטיבית, אך גם בלי המבצע, לפי השיקולים שציינת היא עדיפה על כל המכוניות ברשימה.

בטח בכל הנוגע לבטיחות, עלות אחזקה, שמירת ערך והחסכון.

שים לב שזה דגם חדש לחלוטין, עם מנוע 1250 סמ"ק.

פורסם

הוא יעשה את העליות של ירושלים 4 פעמים בשבוע. כמובן שסוויפט זה רכב חדש והוא יסתדר עם העליות, אך לא באותה קלילות (יחסית) שיסתדרו רכבי VAG החדשים (כל ה-1.2 TSI למיניהן). אישית עם המאזדה 2 לפעמים חסר לי מומנט בעליות של ירושלים, והמאזדה לא חלשה כלל!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לדעתי הפולו 1.2TSI היא ה-"בחירה" בתקציב הזה, במיוחד במבצעים הנוכחיים.

נהגתי ברכב הזה נסיעת מבחן דיי ארוכה וממש הופתעתי לטובה, לטעמי הוא הבכיר בקטגוריה.

הפאביה תעלה לך אולי עשירייה או שמינייה פחות, אבל הערך שלה כנראה יצלול מהר יותר, כמו כן לטעמי העיצוב שלה כבר מיושן ואיכות ההרכבה והחומרים שם פחות טובה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
פאביה 1.2TSI לדעתי.

אם בידני חפצה נפשך ישאר לך עוד עודף...

צריך להתייחס לשיקולים של האדם ששואל את השאלה ולא לשיקולים שלך.

הוא לא ציין פעם אחת שחשובים לו ביצועים, ואילו בטיחות הוא ציין במקום הראשון. איך אתה מציע לו רכב פחות בטיחותי בערך מכל רכב אחר בקטגוריה הזו, רק בשביל הביצועים?

פורסם

לך תעשה כמה נסיעות מבחן. זה מה שאני עשיתי..

ה-VAGים עם מנועי ה-1.2 TSI חביבים מאוד, מנוע כיפי וזריז.

אבל מביניהם, הפאביה לא רלוונטית עבורך (אם חשובה לך בטיחות) וקח בחשבון לגבי השאר עלות אחזקה יחסית גבוהה.

בנוסף, תזכור שלגבי כל אלה אתה מקבל שנתיים אחריות בלבד ולא שלוש, כך שיתכן שתשלם על כך מאוחר יותר.

בכל אופן, אני חוזר שוב, אמנם בטיחות, צריכת דלק ושמירת ערך אלה נתונים שלא צריך להכנס לרכב בכדי לבדוק (ודווקא ההצעות שעלו פה לא הכי מתאימות לשיקולים האלו), אבל בסופו של דבר רכב זה דבר שאתה גם נוסע איתו. אל תתעצל, לך לכמה סוכניות ותבדוק כמה רכבים. אני עשיתי בדיוק את זה, אתה יכול לראות את המסקנות שלי פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=376858

• תוכן חדש...