Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התעניינתי בנושא הטרייד אין ויש לי כמה שאלות:

1.כאשר מבצעים טרייד אין ממקום מוכר מקבלים רכב מטופל במצב טוב בלי בעיות או שבכל זאת צריך ללכת שיבדקו אותו במוסך לפני שמבצעים את העסקה?

2.האם בעסקת הטרייד אין מקבלים על הרכב החדש מחיר מחירון או בכמה אחוזים הם מורידים?

3.מקבלים איזה שהיא אחריות על הרכב?

4.האם הרכב הוא היה ברשות ליסינג או פרטי?

ועוד שאלה שלא קשורה כבר לנושא ה"איך זה עובד" שהיא איזה מקומות מומלצים לביצוע עסקאות טרייד אין

*אני לא יודע אם אני אבחר לעשות טרייד אין ואם כן גם אז מתי רציתי לדעת יותר על הנושא, ברשותי מאזדה לאנטיס GLX 2002 אם זה משנה בקשר למחירון וכו'

פורסם

מצטרף לשאלות, אבל בכיוון הפוך דווקא:

אני מעונין לקנות רכב, ומתלבט לגבי מכירה להם של הרכב שלי.

מה הכללים? האם "מחירון" זה מחירון רגיל, או שיש הורדות בגין הטרייד-אין לכשלעצמו ללא קשר למצב הרכב?

פורסם

שלום.

טרייד אין זה עסק, ועסק צריך להרוויח.

בדרך כלל טרייד אין מורידות כ 12% מערך הרכב, גם אם הרכב 100%.

אבל, בחלק מהסוכנויות, כאשר מבצעים עיסקת טרייד אין, אפשר לקבל תנאים יותר טובים מאשר בקניה רגילה.

לכן צריך לבחון את כל החבילה.

כאשר קונים רכב מטרייד אין, מומלץ מאוד לקחת אותו לבדיקה משלך ובמכון שאתה בוחר.

את הרכב הישן הם בודקים ולפי מצבו מודיעים לך, בכמה הם מוכנים לתת עליו זיכוי.

בקשר לאחריות - זה משתנה, אבל אחריות סטנדרטית היא שנה על מנוע\גיר\מערכת היגוי\ מזגן.

פה ושם יש מבצעים של אחריות, בדרך כלל מטרייד אין של יבואנים (עכשיו יש מבצע בקרסו טרייד אין של 3 שנות אחריות מלאות על מגאן 2008 ובלובינסקי טרייד שנתיים אחריות+שנתיים טיפולים על הרכבים שהיו בליסינג של היבואן ).

בטרייד אין יש רכבים פרטיים וליסינג, צריך לבדוק כל רכב לגופו.

וכמובן שהמחיר שלהם הוא לא חייב להיות סופי. לא להתבייש ולהפעיל את כושר המיקוח.

מומלץ לנסות למכור לבד, כי בטרייד אין מורידים יפה מערך הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זאת אומרת שאם אני רוצה לעשות טרייד אין על נגיד מאזדה אני פונה לדלק מוטורס ואם אני רוצה לעשות על טויוטה אני פונה ליוניון מוטורס, הבנתי נכון?

ואיך זה הולך נגיד אני בא עם הרכב שלי לשם הם בודקים ונותנים לי הצעת מחיר?

במקרה והשאלה הראשונה נכונה אז אני יכול לעשות טרייד אין נגיד מאזדה על טויוטה?

פורסם

אתה יכול לגשת לכל טרייד אין עם המאזדה שלך ולקבל מהם הצעת מחיר .

רק תהיה מוכן להצעות מגוחכות.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
זאת אומרת שאם אני רוצה לעשות טרייד אין על נגיד מאזדה אני פונה לדלק מוטורס ואם אני רוצה לעשות על טויוטה אני פונה ליוניון מוטורס, הבנתי נכון?

ואיך זה הולך נגיד אני בא עם הרכב שלי לשם הם בודקים ונותנים לי הצעת מחיר?

במקרה והשאלה הראשונה נכונה אז אני יכול לעשות טרייד אין נגיד מאזדה על טויוטה?

בוקר טוב,

כמו שכתב לך vladclar, אתה יכול לגשת עם המאזדה שלך לכל סוכנות טרייד אין ולקבל הצעת מחיר. אני לא חושבת שתקבל הצעות מגוכחות, זה מאוד תלוי ברכב שאתה מחזיק - איזה דגם, כמה ידיים, כמה קילומטרים, מה המצב וכו'. צריך לבדוק את הפרטים ואז תקבל הצעה מדויקת. בשוק הפרטי תוכל אולי לקבל על הרכב קצת יותר, השאלה היא אם אתה רוצה להתעסק עם כל מה שקשור למכירת הרכב בעצמך.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

יש לי חבר שקנה רכב משומש מסוכנות ומכר להם את הישן שלו בטרייד-אין.

הוא אמר שהורידו לו ערך רב מהאוטו (ג-30%), אבל זה חסך לו את הטרחה של מכירה (וגם ככה היו מורידים לו מהמחירון כנראה, כי זה רכב ישן).

מה ששאלו אותו בטרייד אין זה "הרכב נוסע?" וזהו.

לא שהרכב שלו היה גרוע (מזדה 98 אם אני לא טועה), אבל איזה אינטרס יש להם בכלל לקחת רכב על-סמך העובדה שהוא נוסע בלבד?

ועד כמה זה אופיני?

פורסם

זה אופייני , כאשר מדובר ברכב ישן וזול, אבל עם שוק טוב.

• תוכן חדש...