Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הודעה ראשונה בפורום, והינה בנושא של קבלת ייעוץ ועזרה:?:

לפני מס' חודשים רכשתי דיבורית עבור הרכב הקודם שלי, מסוג CK3200 PARROT שהתחברה למערכת השמע ברכב (כולל MUTE).

בעקבות החלפת הרכב בנסיבות מצערות, רכשתי רכב חדש המגיע מצוייד ברדיו בעל פאנל מובנה (שברולט ספארק) ולאחר התייעצות עם בחור ממרכז השירות הבנתי שאני בבעיה שאולי יכולה להפתר ע"י חיבור רמקול קטן לדיבורית..

האם יש פתרון הולם ומתאים המומלץ ע"י חברי הפורום (בהנחה שאני לא רוצה "להרוס" מערכות החשמל ברכב) שכן מאפשר לחבר את הדיבורית למערכת?

תודה מראש,

תמיר.

פורסם

אין שום בעיה לחבר את הדיבורית הנ"ל ובלי שום רמקול חיצוני רק שאתה תצטרך מתאם קונקטור כדי שלא יחתכו את החיווט המקורי

פורסם

הפתרון הנ"ל מוכר לי ובוצע ברכב הקודם ע"י פירוק הרדיו.

ההבדל כאן הוא שבספארק יש פאנל מובנה שלא ניתן/לא כדאי לפרק אותו, לא מדובר ברדיו בעל פאנל נשלף.

פורסם

לא משנה, מתקין נורמלי יודע איך לפרק את הפאנל של הקונסולה ולשלוף משם את הר"ד.

נכון שזה מסובך יותר, אבל זה לא סוף העולם.

• תוכן חדש...