Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...כמה טוב שיש פורום כזה...מה הייתי עושה בלעדיו?

מתעניינת במספר סוגי רכבים ויש לי מלא שאלותתת

זה הרכב הראשון שלי והתקציב שלי הוא 15,000 ש"ח.

הבנתי שפורד פיאסטה ורנו קליאו טובות אבל התיקונים והחלקים יקרים,האם זה נכון?

ההתלבטות העיקרית כרגע היא בין פיאט פונטו, דייהטסו שרייד, סיטרואן סאקסו(למרות שגם פה בתיקונים יקרים בטח..)

הכי חשוב לי לדעת מבחינת חיסכון בדלק, כמה שפחות תקלות שאופייניות, חלקים זולים יחסית ובטיחות

רוב הפונטו שאני מוצאת היו בחברת השכרה..חלקם אומרים לי שזה מעולה כי ככה האוטו תוחזק טוב ובזמן וחלק אומרים לי אל תתעסקי.

דייהטסו יש כמה דגמים ואני לא יודעת מה הכי טוב מביניהם

בקיצור ממש מבולבלת ואשמח לעזרה!! (:

תודה רבה!!!

פורסם

לרכב השכרה יש בלאי גבוה יותר.

נכון שהוא מטופל, אך צריך לקחת בחשבון שייתכן ונסעו בו בצורה אגרסיבית יותר.

ישנם רכבי השכרה שנמכרים תוך זמן קצר - הם נרכשים ע"י חברות ההשכרה כדי לענות על הביקוש הגדול בקיץ ונמכרים ישר אחר כך, ולהם יהיה ק"מ נמוך יחסית.

ישנם רכבי השכרה שמשרתים זמן ארוך, כ-3 שנים - ונמכרים עם 110-120 אלף ק"מ על השעון.

צריך לקחת בחשבון שעבר השכרתי מוריד 20% מערך הרכב - זה המון כסף כשקונים רכב בן 3, זה לא הרבה כסף כשקונים רכב בן 8.

עכשיו רק צריך לראות מה על הפרק -

אם יש רכב פרטי לגמרי (שגם את זה צריך לבדוק) משנת 2001, עם 150 אלף ק"מ, ולעומתו יש רכב השכרה לשעבר משנת 2003 עם 200 אלף ק"מ, הייתי בוחר ברכב הפרטי.

אם שניהם עם ק"מ גבוה ודומה, הייתי מעדיף את הצעיר יותר, למרות העבר ההשכרתי.

בכל מקרה הייתי בוחר ברכב המטופל ביותר ובמצב הטוב ביותר שאפשר למצוא.

משהו אחרון:

במכוניות הקטנות והידניות, רוב מוחלט של ההיצע היה בליסינג והשכרה. רוב האנשים שנכנסו לסוכנות רכב פשוט לא קנו רכבים כאלה, בניגוד למה שקורה היום - באדיבות תקנות מיסוי מוזרות ומחירי דלק מוטרפים.

פורסם

ברכב בתקציב הזה - מה שחשוב הוא מצבו הנוכחי. העבר שלו יכול לעזור להוריד את המחיר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה!!!

תוכלו לענות לי לגבי שאר השאלות גם??

איזה רכב עדיף?מבין כל אלו שרשמתי מבחינת חיסכון וחלקים זולים...

תודה :)

פורסם

את האמת ומבלי לבאס , אני לא הייתי מתקרב לרכב שהיה השכרה .

אני יודע ורואה איך אנשים מתנהגים עם רכבי השכרה, זה פשוט התעללות בכל מובן המילה ! נוהגים במהירות מופרזת עם הרבה בלימות פתאומיות ולרוב נהגים צעירים הם אלה שנוסעים ברכב השכרה והם חושבים שאפשר לעשות הכל עם הרכב ולא מעניין אותם כי זה לא הרכב של אבא שלהם . ומה עוד הם חושבים שהם בזירת דריפט (ותאמיני לי אני רואה כאלה כמעט כל שבוע). בקיצור, לא להתקרב לדעתי.

לדעתי בכלל לא כדי, בכסף שיש לך את יכולה ללכת על פיג'ו 306 98 או 99 וזה אחלה של רכב.

בהצלחה

פורסם

eid101, אל תשכח שבתקציב הזה מדובר על רכבים מאוד ישנים. גם אם פעם איזה נהג שכר את הרכב ועשה דריפט, הנזק שנגרם לצמיגים האחוריים כבר מוזמן תוקן. אפילו פעמיים או שלוש.

בתקציב הזה ולאור לעלות אחזקה נמוכה - לכי על השרייד והפיאסטה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לעניות דעאתי גם הפונטו נכנסת לקטגוריה של "אחזקה זולה" מהסקסו והקליאו הייתי נמנע.

דווקא הפונטו היא המודרנית מבין כל האופציות וגם הנפוצה שבהן ואני חושב שהייתי מעדיף אותה על פני האחרות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני גם נמצא בסיטואציה זהה.. השכרה או לא וכו'..

בהתחלה חיפשתי רנו מגאן / קליאו / 306 וכו'..

עד שנכנסתי לפיאט פונטו והכל השתנה לטובה.. בימים האחרונים אני סביב הפונטו, מחפש אחת שמורה נקייה עם צבע יפה, בגלל זה לוקח לי זמן.. אבל מי שמוכן להתפשר (והמחיר יורד בהתאם כמובן) יש אופציות מעולות ודווקא לא רעות.. סה"כ המחיר ל 2001 הוא 12,500 ול 2002 זה 14500 - לוי יצחק נכון למאי 11.

בקיצור הפונטו זה אחלה של אוטו, הפתיע אותי לטובה..

• תוכן חדש...