Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה, באמת יצא לחשוב אם החזקת קבוצת כדורגל/כדורסל היא רווחית או הוצאה נטו.

לא נכנסתי לכך עמוק מדי, אבל פרסום בשלוש ליגות, מניב סכום לא מבוטל.

אני מודע לשכר העצום של השחקנים, אבל עוד הפעם, השאלה היא האם יש לכך כיסוי נטו או ברוטו.

דרך אגב, תאוות בצע לא חייבת להיות דווקא לכסף.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבין מה קשור הכסף.

נכון קיבלו מהליגה האדריאטית כסף, אין למכבי תקציב כדי להשתגע תקציבית כך שאומרים שזה יעזור.

בת'כלס זה בילבול שכל אחד גדול, השחקנים ירצו יותר כסף, ויש יותר הוצאות(טיסות, לינה ועוד), בלי לדבר בכלל על שחקנים נוספים על מנת לעבות את הסגל.

לדעתי מהלך טיפשי!

מה שיכול להיות מעניין זה, מכבי משחקת את הסיבוב הראשון בליגה בהרכב הרגיל, סיבוב שני ושלישי עם קבוצת הנוער ולפיינל פור היא תגיע עם ההרכב הרגיל.

לדעתי הנוער ירוויח מהנושא כי הוא יצבור יותר ניסיון וכדו'.

קובי

פורסם

קובי, מה שאתה אומר יכול להיות דומה למה שיקרה - הרכבים שונים לכל מסגרת ולכל שלב באופן משוכלל יותר ממה שהיה עד עכשיו. אין להם ברירה אחרת, ולא כל ההישגים האפשריים הם באותה חשיבות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הבעיה היא שמנהלת הליגה מחייבת לעלות לשחק עם ההרכב הכי חזק(מאיפה הוציאו את זה?! ואם יש משחק חשוב אז שמאמן יסכן את השחקנים שלו בפציעות וכדו' עקב כך?) לכן אני לא רואה את מכבי עולה עם שחקני הנוער אבל הלוואי וזה יקרה.

כמובן שקופל בוכה כרגיל(קופל אל תבכה!) ולא מבין איך שמעון לא מנע את השלט הגדול לגבי הפיינל פור, ושהוא לא מוכן להתחשב במכבי כשהיא בוחרת לשחק גם בליגה האדריאטית.

מכבי רוצה לארח את הפיינל פור, לדעתי זה הולך להכניס עוד כסף לקבוצה.

קובי

פורסם

תסלחו לי על התערבות בנושא שאינני ממש מתמצא בו, אבלאני קורא כאן ובכלל על הכישלון וההפסד באירופה. אם אינני טועה, כך היה גם בשנה שעברה וכולם תקפו את פיני גרשון.

אני חושב שזה ממש לא נכון! אז אנחנו לא הכי טובים אבל זו הקבוצה השניה באירופה, זה לא הישג???!!!

פורסם

היה כיף, ממש נהניתי. גם מהגמר של הפיינל פור הישראלי למרות שפירקנו אותם מהדקה הראשונה,

ובייחוד מכל העונה האירופאית.

המנוי היה שווה כל חלקיק אגורה, רק בשביל משחקי ההצלבה היה שווה לשלם את העלות המצחיקה שלו.

בתור אוהד שרוף בשרופים (אני אולי נראה לכם טיפוס נורמטיבי אבל במשחק.... :)) ,

אני לא מאוכזב מההפסד בגמר. אני בהלם שהגענו עד שם ומהדרך שהגענו. אם הקבוצה הזו תמשיך ככה אנחנו ניקח את הגביע בשנים הבאות.

בקשר לאדריאטית בואו נחיה ונראה, בינתיים קיבלתי עוד 13 משחקי בית למנוי של עונה הבאה אז מי אני שאבוא בטענות :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני אומר לך בתור מי שלא אוהד את מכבי, נהניתי לראות את הקבוצה מתחברת והופכת להיות שמחה ככל שהעונה התפתחה. גם בעונות הגדולות של העשור הקודם היה הרבה כיף במשחק של מכבי, ההבדל הוא שהשנה לא היו ציפיות.

חלק גדול מהקרדיט מגיע לדיויד בלאט.

השנה בהחלט הגיע להם לקחת אליפות בישראל, וההגעה לגמר היורוליג היא נצחון בפני עצמו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

היהי האהא, הקפצה.

מה לא אמרו עליהם, שהם לא קבוצה, שירושלים לקחה להם את השחקנים שלה, שחיפה היא קבוצה עדיפה, שלמכבי אין הרתעה,

ומה בסוף? גם אלופת אירופה, גם אלופת המדינה, וגם גביע.

פורסם

אוהו, כמה שחיפה היתה נאיבית.. קצת יותר ריכוז והם היו אלופים בפעם השנייה ברציפות.

הניסיון, המסורת והרוח הביאו למכבי ת"א (גם) את האליפות.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• אחראי פורום
פורסם

חוזר עכשיו מהמשחק. אווירה מטורפת ומשחק חזק, אבל שיטה מטומטמת שפגעה בסוף בשתי הקבוצות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

גם אני הייתי במשחק, אבל נראה שהיינו במשחק שונה. אני ראיתי משחק בינוני מאד, עם רמות אנרגיה מאד נמוכות, גם בקהל של מכבי וגם על המגרש, ורמת משחק שלא מתקרבת למה שראינו שמכבי מסוגלת ביורוליג. במזל ובשיניים הם ניצחו, וגם כן ניצחון עצוב, הפסידו ב-4 נקודות תכלס את המשחק, ואז הארכה בגלל השיטת המפגרת של הליגה, ושוב הפסידו, הפעם 'רק' ב-2 נקודות. אז כן, היה מגניב שהיה מתח ומשחק צמוד, אבל זה לא הופך אותו למשחק 'טוב'.

(ומה זה הקטע ההזוי הזה שלא הצליחו לכוון את השעון ל-5:00 דקות הארכה, במשך 10 דקות ייבשו את הקהל והשחקנים בגלל זה, ובסוף מדדו חלק עם סטופר (!!) ועוד 4 דקות בשעון הרגיל. ממש מעצמת הייטק אנחנו..)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

נכון, שיטה ממש דבילית לקבוע אליפות.

הקבוצה שניצחה - לא זכתה באליפות (למרות השיטה שהיתה אמורה לעזור לה). זו שהפסידה - זכתה באליפות (ואפשר לחשוב שזה שלב מוקדם בליגת האלופות בכדורגל, שבו מי שעוברת לשלב הבא, זה בשיטת בית וחוץ).

בסופו של דבר (סופו לא עשה כלום...) - משחק דיי חלש. שיפוט לעיתים תמוה של השופטים (אני לא מדבר על הסל של סמית הצהוב, שנפסל) שנתנו לחיפה להרביץ חופשי (גם במשחק הראשון) ללא תגובה. אחוזים מחרידים של מכבי מהעונשין. לא זוכר דבר כזה ובכזו קיצוניות.

סה"כ האליפות הלכה למי שמגיע לה קצת יותר (על אף שבעה הפסדים בעונה בארץ ופתיחת הליגה הגרועה בתולדותיה).

alfa 156 2.5.

• אחראי פורום
פורסם

משחק חזק הוא לא בהכרח משחק טוב. היה צמוד, מותח, ראו מאמץ משני הצדדים. ודונטה סמית' אחד, יא אללה שלו.

כדורסל לא היה שם, מסכים אתכם. מכבי פחות מבינונית, עלובה מהקו ומהשלוש, גם חיפה התבססה על הזרים ולא קיבלה כלום מהשאר.

גם שיפוט שהתחיל ממש גרוע ומבולבל ואח"כ קצת השתפר.

וגם ערך ספורטיבי בקושי היה שם, אבל זה לא בגלל הקבוצות. זו שיטה שמעקרת את התחרות.

אם במשחק הראשון קבוצה מובסת, למשחק השני אין כמעט חשיבות. אם הראשון נגמר צמוד, השני בעצם מתחיל מאפס. אז למה?

כי כרגיל פה, מחפשים את הפתרון ליד הפנס.

בחסימה האחרונה של טיוס על סמית' שבעצם קבעה את הניצחון, היתה שניה-שתיים של השהייה בקהל. גם אצלי.

הבנתי שכמוני, אף אחד לא מעכל תוצאה כזו באופן אוטומטי.

הקטע עם השעון היה מביך. צחקנו עליהם שהם בטח יושבים עם חשבוניה או מנואלה. לא שמעתם על מקלדת שם??

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

למי שקצת מבין תוכנה, זו תקלה מתבקשת. הבעיה בשעון היתה שהתוכנה לא "יודעת" לתת הארכה למשחק שלא נגמר בשיוויון.

משחק כדורסל נורא ואיום (בייחוד אחרי סן אנטוניו במשחק מס' 3...), אבל עונה משובחת בתור אוהד.

גם לקחו כל תואר, גם רכבת הרים ספורטיבית ובעיקר, שחקנים נלחמים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לגבי השיטה העקומה, אלה המצאות על המצאות, שנועדו תמיד לחפש דרך להחליש את מכבי.

במקום שיעשו ההיפך ויחפשו איך מחזקים את השאר, מחפשים איך לסרס את מכבי.

זה כמו שיחפשו בספרד דרך להחליש את ברצלונה או ריאל? נראה למישהו הגיוני? רק בעולם

הספורט הישראלי, העקום והמעוות יכולים לחשוב על דברים כאלה.

• תוכן חדש...