Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מכונית משפחתית בתקציב של עד 140 אלף ש"ח. אני מתכוון לקנות מהחנות ולא יד 2 ..

אנחנו משפחה שלא קורעת את המכונית (משפחה ממוצעת) ואני אשמח לקבל המלצה בין טויוטה,מזדה והונדה

תודה מראש

פורסם

שלום,

לפי מה שרשמת, תזמינו נסיעת מבחן על שלושת המכוניות ותחליט לפי הטעם שלכם.

או תיתן קצת יותר מידע לגבי העדפות שלכם.

קורולה פחות מאובזרת, מזדה 3 קצת צפופה מאחור, סיוויק מתומחרת יותר יקר.

יש גם מיצובישי לנסר החדשה\ספורטבק.

מה כמות הנסיעות השנתית שלכם? עד כמה חשוב לכם גודל הבגאז'?

בכל מיקרה נסיעת מבחן חובה ומכרעת לגבי ההחלטה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הנסיעות הן בעיקר עירוניות, גודל הבגאז רצוי שיהיה כמה שיותר גדול .

המטרה שלי לדעת מבחינת המפרט מה עדיף יותר קורולה,מזדה או הונדה

פורסם

בתקציב כזה אפשר לקנות שקודה אוקטביה 1.8 עם אבזור בסיסי או 1.4 עם אבזור עשיר יותר. תא מטען ענק, הרכב נוח ומרווח מאחור.

אפשר גם לחסוך ולקחת גירסא 1.2 מאובזרת ב-126K.

לדעתי רכב הזה מציע יותר משלושת הבחירות שרשמת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...