Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת,אני חושב לקנות אותו כי אני מתחיל לסטות לעולם הSQ בקטנה..

אני מחפש הוא יהיה מדוייק ועוצמתי מאוד,שיוגבר על המונו שלי R500 של רוקפורד בצורה הכי טובה,הוא יתאים לי ?

אם לא אשמח להמלצה על סאב מעניין רק לא ES 300 הוא חלש לי..אבל שוב לא מוותר על עוצמה שירעיד אותי ויתן בראש עם דיוק ואיכות כמה שאפשר.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

מסכים איתך יוני הם שוברים לי את הרכב נשיבע לך..אבל אני בלי התיבה המקורית שלה וסתם כפולה פתוחה ואני לא מוציא מהם את מה שהם יודעים לתת כניראה לא יודע..

אתה ממליץ להביא את התיבה המקורית?

אבל בכללי,על המגבר שלי הסאב הזה לא יהיה פראייר לא ? וחזק ואיכותי?

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

סאב מצויין. אין לי שום הגדרה אחרת.

אתה מוזמן להגיע למפגש מרכז הבא (בתקווה שאני לא אסגור) ולקחת אותו לשמיעה.

נ.ב

זה קנה מידה ולא כנה מידה8)

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אלון- מה אתה מפזר עליהם עם קנה מידה, אז מה אם אתה קורא מפות כל היום :) :) :)

לג'ינו- נסה תיבה כפולה אטומה.

באיזה נפח התיבה הנוכחית שלך?

ובלי קשר- אין מה להשוות בין CVR ל HX300.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
סאב מעולה ומוצלח משתלב טוב ועוצמתי בהתאם

אלון מה עם האבנים?

לא כיף עם האבנים :x ימח שמם.

אני מסכים לגמרי עם הדעה לגבי הסאב.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אוקיי התרשמתי מההמלצות אליו בכל אופן אני יכול להשיג אותו במחיר זניח לפי דעתי של 600 שקלים.

התיבה הכפולה שלי היא בנפח חיצוני של 104 ליטר,תורידו את הנפח שיש מחציה גם וכל זה,נניח 100 ליטר.

בשירים מסויימים אני שומע פיספוסים של הסאב כאילו התדר "מחליק" ולא מדגיש כמו שהוא אמור להיות בשיר..מקווה שהבנתם את הקטע.

בעיקרון בכללי אני מרוצה,אבל אני עם פיאט אונו והבגז' חנוק,אמרתי לא משהו דחוף אבל אולי לעבור להרץ הזה,עם תיבה 50-60 ליטר שיהיה מקום טיפה בבג'ז,ושהעוצמה לא תיהיה חלשה,ועל הדרך לקבל קצת איכות.

בעיקרון יש עליו המלצות טובות ממכם אני רואה,אבל מה לגבי עוצמה זה מאוד חשוב לי ללא עוצמה מבחינתי אין טעם לקנות אותו אני נהנה כרגע מעוצמה ל דאבל CVR על הR500 שלי,אני רוצה לשאול אם הוא יהיה מספיק חזק על המונו הזה ם תיבה בנפח סביר,ככה שאני לא יתבאס מחוסר עוצמה,שירעיד לפחות :twisted:

ג'ינו.

פורסם

ברוך השם הסאב הזה יודע להרעיד.

תיבה פתוחה הוא דורש 34.88 ליטר ע"פ המלצת הרץ, אטומה 28 ליטר.

אני הייתי אומר שזה יפנה לך קצת מקום לקניות בבגז' :lol:

• תוכן חדש...