Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ- אודי A4 1.8T ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מאוד מתעניין ברכב הזה,

מהשנתונים 2002-2003.

מה הסיכוי שלי למצוא אחת?

אני מודע לכך שזה דגם די נדיר וגם יקר לאחזקה.

אשמח לעצות בנוגע לאמינות, מחלות ידועות, אחזקה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

הסיכויים למצוא הם נמוכים עד מאוד, כי הרוב המכריע של הA4 מהשנתונים האלה הן עם גיר רציף.

אם אתה מצליח למצוא אחת - זכית, כי ככה אתה פוטר את עצמך מההוצאה הכבדה של גיר רציף שמתקלקל. (ויש לגירים האלה נטייה כזאת)

V5

פורסם

אם אינני טועה התיבה האוטומטית המשודכת לדגמי הטורבו היא תיבה רגילה ולא בעלת גיר רציף כמו בגמי ה2.0.

וכן אחת ידנית תהיה קשה למציאה אך לא בגדר הבילתי אפשר,אחת לכמה חודשים צצה לה איזו אחת.

Porsche 944 turbo

פורסם

ניראה לי יש אחת מפוסרמת עכשיו יד שניה 2002 קילומטראז' נמוך ....

הוא מנסה למכור אותה דווקא דיי הרבה זמן לפחות שבועיים שלוש ...!

עדכון טעות כנראה היא כבר נמכרה \

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מחפש כבר קרוב לחודשיים.

הבנתי שבגיר הרציף יש איזו בעיה בסביבות ה 100K ק"מ. המחלה הזו חייבת לבוא?

מה דעתכם הכללית על הרכב?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...