Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דלק מהול בחינם!!! כל הכבוד לטן!

בחיים אני לא חוזר לתדלק אצלם.

כרגע אני נוסע על הדלק של "טן" נשר ואין שום בעיות.

פורסם

אם כל אלה שמנסים לחסוך 150 ש"ח בתידלוקים בטן היו יוצאים להפגין, יכול היה לצאת מזה משהו :)

מצד שני זה גם סוג של מחאה, שכמובן לא תזיז לאף אחד בממשלה, מחאות שקטות ולא אלימות לא עובדות כנראה בארץ.

פורסם

היום זה ערד ובית שאן

תבואו, יהיה מכות :lol:

פעם בטעות נכנסתי לבית שאן וניסיתי לצאת, שאלתי אנשים ברחוב ואף אחד לא עזר לי, או שהתעלמו, או שעקצו באיזה יציאה "מה אני מפה?" בקיצור עיר ז'ונגלר :)

פורסם
כי הם רצו שתישאר, תקנה בית, תגדל ילדים, כלב, חצר, ואולי גם איזה תוקי קטן ולא מדבר. חבל...הם דווקא אהבו אותך

נראה לי שרוב תושבי בית שאן הגיעו ככה לעיר

נכנסו ואף אחד לא הסביר להם איך לצאת, אז הם נשארו ובנו בית.

אם אני לא טועה עד היום לא היו תחנות מאיזור חיפה במבצע

במבצע ישתתפו בסופו של דבר 10 תחנות מתוך ה-40 של הרשת

4 מתוך ה-40 נמצאו באיזור חיפה-קריות.

בקיצור, כל מי שבאיזור ופנוי בשעות הרלוונטיות רוב הסיכויים שזה מחר-מחרתיים

פורסם

המבצע הזה מראה בדיוק את האופי הישראלי המגעיל, להידחף לתוך טורות, כמעט לדפוק לאחד את השני את הרכבים וכו'.

וכן, הייתי במבצע בערד, פשוט הזוי מה שהלך שם מבחינת צעקות וכל מה שיש מסביב.

JEP.

• תוכן חדש...