Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש משהו שאני רוצה לדעת: לאורך כל צינורות הפליטה שראיתי עד היום יש מעין שלוש "קופסאות" או "דודים". אז הראשון (הקרוב ביותר לסעפת הפליטה מהמנוע)הוא הממיר הקטליטי , השלישי הוא העמם (ותקנו אותי אם אני טועה) ועכשיו נותרה עוד קופסא באמצע , בין העמם לממיר. מהי? מה תפקידה?והאם המנוע ימשיך לפעול כראוי גם לאחר הסרת כל השלושה (כי שמעתי משהו שזה יוריד את המומנט של המנוע כי לא יהיה "לחץ נגדי" או משהו כזה...)

תודה לכל העונים

וואלאק אתה!!

פורסם

קודם כל לא מחייב שיהיו 3..יכול להיות 2 ויכול להיות 1 ויש גם 4 ליפעמים

ברכבים שלהם ידוע שיש ממיר אז הראשון (מכיוון המנוע) זה הממיר

הדוד האחורי שבסוף הוא עמעם והוא משתיק לרוב את הרעשים בתדרים הנמוכים

בדרך כלל אחרי הממיר יש (הדוד בשני) הינו דוד דק יחסית והוא סופג גיצי'ם שיוצאים מהממיר שיכולים להרוס את כל מה שבא אחרי וגם סופג את הרעשים היותר נמוכים (מתכתיים) שבצנרת

ליפעמים בין הדוד השני (דוד מעבר) ובין הדוד האחורי קיים עוד דוד שהוא משתיק נוסף, לרוב הוא גדול יחסית ושמים אותו בדך למנועים בעליה נפח גדול מ 2200 וזה כדי להשתיק עוד יותר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...